Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co se týká kontrol po nádoru, tak je vše v pořádku a kontroly už nemusí být. Mě to spíš vyhnalo, když jsem byla těhotná s druhým synem. Všichni se mě ptali jestli je vše OK a já že jo. 7 let jsem na kontrole nebyla a těď 8 let a teď je vše v pohodě. Kontrola na gyndě každý rok.
@vojti já tedy chodím 2krát ročně uz+krev, jsem takhle víc v klidu
No u mě to nebylo prokazatelné přes krev, ani ultrezvukem, ale vždy mě jednou za rok dělali magnetckou rezonanci, kde je vše pořádně vidět a předpokládám, že když to bylo v malé pánvy, tak tam byli vidět vaječníky. Tento nález je právě z mag. rezonance. Pokud tys to měla zhoubné, tak tě obdivuji dvojnásobně ten stresmusel být děsný.
Já mám taky cysty na vaječníku, zatím prý malé, Dr. mi píchla vyvolávačku, protože jsem nedostala MS a vaječník byl nafouklý, měl by po té injekci splasknout, MS jsem dostala už včera a jdou ze mě kusy něčeho, tak se chci zeptat, zda je možné, že cysty odejdou s MS.
Jak provádíte to odkyselení a detoxikaci organismu?
S menstruací by to mohlo odejít proto lékaři chtějí počkat jestli to neodejde s ní. Pakliže je menší, tak počkají. co se týká detoxu, tak já osobně tomu nevěřím, ať si alternativní medicína řiká co chce. Pochopiteně do sebe nechci rvát nějaké léky, ale všeho s mírou. Kvůli lékařům a né každým lidi právě chodí k lidem, ktří praktikují alt. med. Jinak věř a tvá víra tě uzfraví
@kotaska91 Odkyseleni a detox nastuduj na web. strankach zdravi-az.cz to jsou fakt super stranky!
Ahoj, je mi 20 let, už od 15ti mám zjištěnou cystu na vaječníku. Doktor stále čeká, minulý rok mi pichl injekci, po které měla cysta zmizet (ani mi neřekl, abych přišla na kontrolu, byl si jistý, že cysta zmizí), ale po třech měsících jsem přišla sama a cysta tam stále byla. Tak mi řekl, ať přijdu znovu za rok (to bude teď v září). Začínám mít trochu obavy… Je normální takto cystu neřešit?
@TeddyBerry Tak nekdo to povazuje za banalitu a neresi to. Ale z banality muze byt pak velky problem! Zkus odkyseleni a detox viz vyse. Nebo zajdi k jinemu Dr.co Ti rekne ten, ale rozhodne bych to resila. Zalezi take o jakou cystu jde, prip. Te ji mohou punkci odsat! Drzim palce!
Holky nevíte jestli odstranění cysty laserem hradí pojišťovna?
Právě se trošku bojím :/ Dřív jsem žádné obtíže neměla, ale teď tak postupně začínám zjišťovat, že nějaké mít začínám
takže jsem přemýšlela, že bych k němu zašla dřív a kdyby byl znovu tak neochotný udělat jen ty odběry, tak bych asi šla k jinému doktorovi…
@TeddyBerry rozhodne tam jdi a otravuj ho, nenech se odbyt! Od ceho tak je proboha? Jeho zdravi to neni ze! A jaky mas problemy?
Párkrát se mi stalo, že jsem špinila, vlastně poslední tři měsíce skoro pokaždé tak dva až tři dny, začala jsem mít takové nafouklé břicho (neříkám, že to nemůže být třeba ze stravování), ale je to nepříjemné, takže stejně kdybych obvoďákovi řekla, že mám cystu, tak mě asi pošle prva na vyšetření sem a poslední dobou mám takové nepříjemné pocity při sexu… někdy to až bolí… Tak nevím, jestli to může dělat cysta
Nikdy jsem se ani nedozvěděla, jak je vlastně velká ![]()
Ahoj, chci se zeptat, mívám pravidelnou Ms, cyklus 28 dní, před třemi měsíci jsem brala atb na zánět močových cest, poté se mi zpozdila Ms o 5 dní, následující MS přišla opět přesně na den a ted další Ms přišla o den dřív, velice bolestivá a trvala jen 2 dny, ačkoliv normálně to mám 5 dní, bylo to spíš takové hnědé, myslíte že se může jednat o příznaky cysty nebo to můžou ještě ovlivnovat ty atb??? K mudr. jsem objednaná za 14 dní. děkuji ![]()