Dají nám hypotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
29.12.13 17:33
@T.Hololinka píše:
@blumen
Taky mě zarazila věta cca za 9 měsíců. :nevim:

Je těsně po souloži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
29.12.13 17:33
@T.Hololinka píše:
@blumen
Taky mě zarazila věta cca za 9 měsíců. :nevim:

asi věštecká koule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nebo šestej smysl :palec:

• Citovat
  • Upravit
3684
29.12.13 17:34
@Burj Chalifa píše:
Je těsně po souloži.

tak v takovém případě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
29.12.13 17:34
@Missy_X píše:
asi věštecká koule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nebo šestej smysl :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
29.12.13 17:38
@blumen píše:
Ve VAŠEM zájmu bude, když vám nikdo hypotéku nedá, zamysli se nad tím. Celou diskuzi jsem nečetla.

Přečti :-) Je to zajímavé :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
29.12.13 18:23

Ona pise, ze ji nabizi, ale vetsinou ti ji nedaji. A popravde myslim, ze na 99% vam respektive priteli ji nedaji. A navic brat si 100% hypo udela jen sebevrah :think:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.12.13 18:24
@-Nora- píše:
Ona pise, ze ji nabizi, ale vetsinou ti ji nedaji. A popravde myslim, ze na 99% vam respektive priteli ji nedaji. A navic brat si 100% hypo udela jen sebevrah :think:

Ale nad tím lidi nepřemýšlí ;) ;) Je jim to fuk… :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
29.12.13 18:25

@Nejhodnější Jojo to mas oravdu, ale je to fakt blaznovi. To je to same, ze me vytaci i ty reklamy pujcte si na darky! Sakra proc si budu proste pujcovat na neco na co nemam? Abych se oak dostala do problemu? No… :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.12.13 18:29
@-Nora- píše:
@Nejhodnější Jojo to mas oravdu, ale je to fakt blaznovi. To je to same, ze me vytaci i ty reklamy pujcte si na darky! Sakra proc si budu proste pujcovat na neco na co nemam? Abych se oak dostala do problemu? No… :nevim: :zed:

Jo a ještě na dovolenou :zed: :zed: :zed: :zed: to je taky magořina :nevim:

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
29.12.13 18:32

@Nejhodnější Presne! ja chapu, ze si to kazdy dovolit vsechno nemuze, ale proste bohuzel kdyz na to nemam radeji budu setrit z vlastni kapsy delsi cas nez, abych si pujcovala a dostala se do vetsich problemu… :think:

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
29.12.13 18:33

Jojo veta cca za 9 mesicu budeme mit dite :P asi slecna ci pani nema zadne treba 6+2 tt a ostatni vypocty :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.13 19:35

@Burj Chalifa jsem v 5tém týdnu. A hned tady nemusíte si z této situace dělat srandu, já se vás jen zeptala a poprosila o radu.

• Citovat
  • Upravit
4172
29.12.13 19:51

Ježišmarja, tak napsala cca za devět měsíců..Každý holt není takový, aby cizím lidem sdělovat, kdy se „tulínkoval“ a že je právě 5+4, bože… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
2.1.14 17:08

Rada: Vykašli se teď na hypotéku (stejně by ti ji teď nejspíš v tvém vlastním zájmu nedali, takže si mimo jiné ušetříš lítání do banky). Vyřešte dluhy, něco si zkuste našetřit (třeba si každý měsíc odkládejte o něco vyšší částku, než by byla pravděpodobná splátka hypotéky - je to dobrej trénink). Jestli to zvládnete - a s pořizováním výbavy pro miminko to nebude úplně jednoduché - budete mít jednak větší šanci na získání hypotéky, jednak bude její pořízení bezpečnější. Už ti to tu asi někdo napsal, řešit bytovou situaci 100% hypotékou je šílenost. Není ostuda nemít peníze, ostuda je nasekat dluhy a nemít vizi, jak je splácet.

Nechápu, proč je k tomuhle potřeba sedmistránková diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
2.1.14 17:34
@blobfish píše:
Rada: Vykašli se teď na hypotéku (stejně by ti ji teď nejspíš v tvém vlastním zájmu nedali, takže si mimo jiné ušetříš lítání do banky). Vyřešte dluhy, něco si zkuste našetřit (třeba si každý měsíc odkládejte o něco vyšší částku, než by byla pravděpodobná splátka hypotéky - je to dobrej trénink). Jestli to zvládnete - a s pořizováním výbavy pro miminko to nebude úplně jednoduché - budete mít jednak větší šanci na získání hypotéky, jednak bude její pořízení bezpečnější. Už ti to tu asi někdo napsal, řešit bytovou situaci 100% hypotékou je šílenost. Není ostuda nemít peníze, ostuda je nasekat dluhy a nemít vizi, jak je splácet.Nechápu, proč je k tomuhle potřeba sedmistránková diskuse :-)

:roll: :roll: :roll: :roll: diskuze je od toho, aby se v ní diskutovalo… Takže nevím proč řešíš 7mi stránkovou diskuzi :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel