Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Achjoooo, tak asi další zakladatelka, co založí diskuzi a pak už nenapíše, jak to dopadlo…
@Eule Jo, to miluju. Ale třeba se ozve. A třeba už v porodnici zůstala. Kdo ví. ![]()
@Ukulina taky to „miluju“, když tu lidi něco hroooozně řeší, je to „napínavé a zajímavé“ a najednou nic, ticho po pěšině a nikdo neví, jak to dopadlo… už tu bylo pár diskuzí, kdy někdo někoho hledal, pak jedna paní tu zjistila, že není nějak dcera svých rodičů nebo tak něco a člověk se už nedozvěděl, jak to dopadlo ![]()
@Eule Mám pro to ale pochopení. Potřeba řešit je ve chvíli překvapení, zjištění problému. Následně není chuť už sdílet veřejně své soukromí nebo prostě není čas. Ucelené příběhy najdeme v knihách, TV atd. ![]()
Píši až dnes, v porodnici jsme byli, ale včera se mi udělalo tak špatně, že jsem celý den prospala
Manžel tam suverénně nakráčel, že se jdeme podívat na toho jejich hošana Ivoše, švagr hned vystartoval, ať si nechá ty kecy
Muž se zeptal, proč nemají Davídka, jak chtěli a švagr na to, že se ještě dívali do kalendáře a zalíbil se jim Ivo a dělal hloupého, že nevěděli, že to my mysleli vážně, bylo to trapný
Ráno jsem byla v knihovně, tak listuji a snad to ani do porodu nestihnu všechno projít ![]()
@Melpel píše:
Znám jednu Ilju - ne jednoho, ale jednu. Jméno Ilja mám zafixované jako ženské jméno, i když herec Ilja Racek mi tuto představu kazí.Já osobně bych měla problém se jménem, které je stejné pro muže i pro ženu - Ilja, Saša, René…
Prokop je hezké jméno.
Držím palce, ať dobře vyberete.
Takhle mám jméno Zoe, znám od dětství kluka s tímhle jménem a nenapadlo mě, že je to vastně ženské jméno
A tady píší, že Ilja je mužské jméno ![]()
http://svatky.centrum.cz/…ky/ilja-201/
@debra.morgan píše:
zakladatelko, psala jsi tu někdo to vaše přijmení?
Nepsala a ani nechci, je to velmi netypické příjmení, prakticky se tak nikdo kromě mužovi rodiny v ČR nejmenuje ![]()
Tak to máme stejný problém.
Já kdybych napsala to svoje, není pochyb, přesně by si mě někdo dohledal. I moje číslo by díky mojí práci našel. To fakt nechceš.
JAK říkám..bych se na to vyprdla a dala to které jsem měla připravené..tedy Ivo, případně Ivan.
mě osobně by stejné jména v rodině nevadili..to je samé..no to nemůžu dát, to má kamarádka, no to nemůžu dát, to má soused, no to nemůžu dát, do má bůh ví kdo..co je mi po tom. to bych nemohla dát žádné jméno a ohlížet se na jiné..? je to tvoje dítě, vaše..dejte to, co chcete vy, ale jak vidím z diskuze tak jste vyměkli a hledáte jiné ![]()
@Anonymní píše:
Píši až dnes, v porodnici jsme byli, ale včera se mi udělalo tak špatně, že jsem celý den prospalaManžel tam suverénně nakráčel, že se jdeme podívat na toho jejich hošana Ivoše, švagr hned vystartoval, ať si nechá ty kecy
Muž se zeptal, proč nemají Davídka, jak chtěli a švagr na to, že se ještě dívali do kalendáře a zalíbil se jim Ivo a dělal hloupého, že nevěděli, že to my mysleli vážně, bylo to trapný
Ráno jsem byla v knihovně, tak listuji a snad to ani do porodu nestihnu všechno projít
A jak to celé vnímá po té návštěvě manžel?
@Anonymní píše:
Nepsala a ani nechci, je to velmi netypické příjmení, prakticky se tak nikdo kromě mužovi rodiny v ČR nejmenuje
ja si to myslela
co treba Tom, to je takove neutralni a jednoduche…ale asi to tu už padlo…
@Anonymní píše:
Píši až dnes, v porodnici jsme byli, ale včera se mi udělalo tak špatně, že jsem celý den prospalaManžel tam suverénně nakráčel, že se jdeme podívat na toho jejich hošana Ivoše, švagr hned vystartoval, ať si nechá ty kecy
Ráno jsem byla v knihovně, tak listuji a snad to ani do porodu nestihnu všechno projít
kreté.ni bl.bí
stejně budete mít starosti svoje za chvíli
říkala bych to hošanek Ivanek celý život!!!! Ilja je krásný a na první pohled mužský jméno ![]()