Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@IvaB píše:
Mně už tedy tohle jako normální vztahy nepřijde. Evidentně bratr Tvého muže, možná vydatně popostrkován svou manželkou, má neustálou potřebu se svým bratrem soupeřit, předhánět ho, být lepší. Obávám se, že svatba a jméno dítěte je teprve začátekJinak Ti přeju pohodový porod, už se Ti to pořádně blíží. A Jindříšek je fajn, zvolila jsi dobře
Ted to bude soupereni s detmi, co ten jejich uz umi. ![]()
@Anonymní píše:
Tu svatbu vysvětluji nížeA nám je asi jedno, jestli si musí koupit, co chceme my, to je jejich problém náš ne
No jasný, že je to jejich problém, ale oni budou chtít vždycky to co máte vy a nejlíp ještě dřív. Takže už naprosto chápu, proč vám vyfoukli vaše jméno.
@malákráličice píše:
Ted to bude soupereni s detmi, co ten jejich uz umi.
Už vyhráli 1.kolo, narodil se dřív než náš ![]()
@Anonymní píše:
Snažím se s nimi vycházet dobře, nijak je ani neřeším, my se tomu s manželem v soukromí zasmějeme a dál to necháváme být, nemáme s nimi problém. S tou svatbou, my si opravdu mysleli, že to tzv. musí být, takže do toho nikdo nerýpal, když ale nic neoznámili, břicho se nezvětšovalo, tak jsme si mysleli, že mohla potratit, to by nebylo zase tak neobvyklé, ale nikdo se nedovolil zeptat, je to nevhodné. Až teď s tím jménem nám nějak došlo, že to zřejmě tzv. nemuselo být a šlo jen o to soupeření, ale to je jejich věc, jestli mají lepší pocit, tak ať si ho mají, pro nás jméno dítěte není otázka života a smrtiAsi to teď bude zvláštní vztah, manžel je velmi nahněvaný, jak z nás dělali hlupáky, to divadýlko v porodnici bylo opravdu trapné, až se divím, že jsem z toho neporodila
Jindřich uvidíme, manžel přišel s Ignácem, tak jsem mu řekla, že Nácka nechciPořád je ve hře ještě Prokop a Ilja
To je super, že to takhle berete. ![]()
A Prokop je taky hezké jméno.
@Anonymní píše:
Už vyhráli 1.kolo, narodil se dřív než náš
Beztak to nějak popohnali, aby byli opět první ![]()
@Anonymní píše:
Je to tak, stačí, že my musíme říkat pomalu příjmení a někdy i hláskovat, ještě aby i křestní jméno
Ignác se mi moc líbí, ale s naším příjmením to zní jako jméno pro filozofa nebo umělce. Ale uvidíme, nezavrhuju ho.
Zakladatelko, držela bych se Ilji. Je také na I, k tomu vas to asi táhne, když další varianta po Ivovi je ignac, velmi neobvykle, pěkné. Koukni i na seznam na maminka.cz, jsou tam i dost nezvyklá jmena
nebo jsi jeste neco vycetla z knížek?
@Maui52 píše:
Zakladatelko, držela bych se Ilji. Je také na I, k tomu vas to asi táhne, když další varianta po Ivovi je ignac, velmi neobvykle, pěkné. Koukni i na seznam na maminka.cz, jsou tam i dost nezvyklá jmenanebo jsi jeste neco vycetla z knížek?
Mám knihu Jak se bude vaše dítě jmenovat od Knappové, ale je hodně tlustá, tak to asi ani nestihnu všechno projít
Manžel tam objevil jméno Záviš, tak se ho snaží prosadit, tak jsem mu řekla, že jedině, pokud bude druhé jméno Míťa
Čtení je to zajímavé ![]()
Záviš, to je ono. Na památku toho, že bratr záviděl svatbu i jméno!
Co třeba Hubert? Nebo Leopold (těch se narodí max. 5 za rok), nebo Alois (normální jméno, ale taky se jich rodí tak 30 ročně, ale myslím, že to bude trochu stoupat) a Zbyněk (taky okolo třiceti ročně).
Hubert? Ty neznáš Skoumala s Vodnanským, co? A jejich písen Hubertovi. Poldík? No to mě vokopej a uhrab.
@TRG píše:
Záviš, to je ono. Na památku toho, že bratr záviděl svatbu i jméno!
Záviš zní dobře. Jenom ta čeština a zdrobněliny, tam by mi to drhlo. ![]()
@inkakřivák píše:
Hubert? Ty neznáš Skoumala s Vodnanským, co? A jejich písen Hubertovi. Poldík? No to mě vokopej a uhrab.
Tu svatbu vysvětluji níže
A nám je asi jedno, jestli si musí koupit, co chceme my, to je jejich problém náš ne