Dali byste to jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
1.9.18 18:53

Zakladatelko, dej pak určitě vědět! Za 1. co vám na to řekli oni - divím se, že chlap ještě nevolal bráchovi a neptal se ho, co to má jako znamenat?
2. jaké jméno jste nakonec zvolili…
Pořád mi to hlava nebere… Ale! Znám jednoho Ilju a jako malému se mu říkalo Iljuška, byl to krásný kluk, nádherné oči, hrozně se mi to jméno zalíbilo :-)
Co ten Robin, ten se nelíbí? Prokop taky není špatný, ale to bychom nesměli mít příjmení nějakou věc (dejme tomu třeba Okno - Prokop Okno… - máme jiné ale prostě není to třeba jako Prokop Navrátil), znám i toto příjmení a klukům se fakt říká Proky, je to hezký náhodou)…
Ať dobře vyberete! A jako já bych to teda určitě nepřešla, prostě bych se jich zeptala, proč najednou zvolili vámi vybrané jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.18 19:27
@blobfish píše:
A máš to potvrzené, že je to fakt Ivo? Je to prostě fakt divný.

Už jsem to psala, volala i mužova mamka, jestli pojedeme s nimi za Ivoškem, mají to i s fotkou na facebooku, kde jim všichni gratulují, tak asi pak těžko napíšou HAHA, je to David :nevim: Navíc před chvíli volala švagrová-mužova sestra, co to jako má znamenat, že dali jméno, co jsme chtěli my, taky nechápe :zed: Zítra jedeme do porodnice, tak uvidíme, jestli o tom začnou sami :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.18 19:29
@Eule píše:
Zakladatelko, dej pak určitě vědět! Za 1. co vám na to řekli oni - divím se, že chlap ještě nevolal bráchovi a neptal se ho, co to má jako znamenat?
2. jaké jméno jste nakonec zvolili…
Pořád mi to hlava nebere… Ale! Znám jednoho Ilju a jako malému se mu říkalo Iljuška, byl to krásný kluk, nádherné oči, hrozně se mi to jméno zalíbilo :-)
Co ten Robin, ten se nelíbí? Prokop taky není špatný, ale to bychom nesměli mít příjmení nějakou věc (dejme tomu třeba Okno - Prokop Okno… - máme jiné ale prostě není to třeba jako Prokop Navrátil), znám i toto příjmení a klukům se fakt říká Proky, je to hezký náhodou)…
Ať dobře vyberete! A jako já bych to teda určitě nepřešla, prostě bych se jich zeptala, proč najednou zvolili vámi vybrané jméno!

Dám vědět, zítra tam jedeme :roll:

• Citovat
  • Upravit
1415
1.9.18 20:19

Dej vědět, jsem velmi zvědavá, co vám k tomu řeknou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.9.18 22:29
@Anonymní píše:
Dám vědět, zítra tam jedeme :roll:

Taky jsem napnutá. Je to taková malá detektivka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
1.9.18 22:40

Znám jednu Ilju - ne jednoho, ale jednu. Jméno Ilja mám zafixované jako ženské jméno, i když herec Ilja Racek mi tuto představu kazí. :) Já osobně bych měla problém se jménem, které je stejné pro muže i pro ženu - Ilja, Saša, René…
Prokop je hezké jméno.
Držím palce, ať dobře vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
1.9.18 22:45
@Anonymní píše:
To je nějaký jogurt, ne? :lol: Manžel teď objevil jméno Prokop, tak přibylo další na seznam :lol:

Prokop je krásné jméno! Líbí se mi víc než Ivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.9.18 22:48

@Melpel
Ještě Ilja Prachař, dědeček Jakuba. Ve filmu Grandhotel hrála Klára Issová taky dívku Ilju.
A já taky hlasuju pro Prokopa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
1.9.18 22:49

@IvaB Jo vlastně! Trautenberk! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148395
1.9.18 22:50

Ilja je vlastně přechýlený Eliáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
2.9.18 01:15

Taky bych z těch tří jmen (Prokop, Ivo, Ilja) zvolila Prokopa. Ivo se mi nikdy moc nelíbil, hlavně z oslovení Ivoš mi vstávají všechny chlupy ;) A jméno Ilja mi připadá takové divné. Ale bude to vaše dítě, tak přeji, ať vyberete takové jméno, se kterým budete spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
2.9.18 14:34

@Anna766 fakt? to jsem ani nevěděla…
zakladatelko a Eliáš se k příjmení nehodí? to je taky krásné jméno!
jinak jsem zvědavá, co vám k tomu švagrovci řekli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148395
2.9.18 14:43
@Eule píše:
@Anna766 fakt? to jsem ani nevěděla…
zakladatelko a Eliáš se k příjmení nehodí? to je taky krásné jméno!
jinak jsem zvědavá, co vám k tomu švagrovci řekli :-)

Ano,je to ruská varianta Eliáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
2.9.18 19:40

Ahoj, tak jste se byli na Ivoska podívat? Sedne mu to jméno? A co říkala švagrová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
2.9.18 19:53

Tak jak dopadla návštěva v porodnici? Řekli vám k tomu něco? Jsem nedočkavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie