Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zakladatelko, dej pak určitě vědět! Za 1. co vám na to řekli oni - divím se, že chlap ještě nevolal bráchovi a neptal se ho, co to má jako znamenat?
2. jaké jméno jste nakonec zvolili…
Pořád mi to hlava nebere… Ale! Znám jednoho Ilju a jako malému se mu říkalo Iljuška, byl to krásný kluk, nádherné oči, hrozně se mi to jméno zalíbilo ![]()
Co ten Robin, ten se nelíbí? Prokop taky není špatný, ale to bychom nesměli mít příjmení nějakou věc (dejme tomu třeba Okno - Prokop Okno… - máme jiné ale prostě není to třeba jako Prokop Navrátil), znám i toto příjmení a klukům se fakt říká Proky, je to hezký náhodou)…
Ať dobře vyberete! A jako já bych to teda určitě nepřešla, prostě bych se jich zeptala, proč najednou zvolili vámi vybrané jméno!
@blobfish píše:
A máš to potvrzené, že je to fakt Ivo? Je to prostě fakt divný.
Už jsem to psala, volala i mužova mamka, jestli pojedeme s nimi za Ivoškem, mají to i s fotkou na facebooku, kde jim všichni gratulují, tak asi pak těžko napíšou HAHA, je to David
Navíc před chvíli volala švagrová-mužova sestra, co to jako má znamenat, že dali jméno, co jsme chtěli my, taky nechápe
Zítra jedeme do porodnice, tak uvidíme, jestli o tom začnou sami ![]()
@Eule píše:
Zakladatelko, dej pak určitě vědět! Za 1. co vám na to řekli oni - divím se, že chlap ještě nevolal bráchovi a neptal se ho, co to má jako znamenat?
2. jaké jméno jste nakonec zvolili…
Pořád mi to hlava nebere… Ale! Znám jednoho Ilju a jako malému se mu říkalo Iljuška, byl to krásný kluk, nádherné oči, hrozně se mi to jméno zalíbilo
Co ten Robin, ten se nelíbí? Prokop taky není špatný, ale to bychom nesměli mít příjmení nějakou věc (dejme tomu třeba Okno - Prokop Okno… - máme jiné ale prostě není to třeba jako Prokop Navrátil), znám i toto příjmení a klukům se fakt říká Proky, je to hezký náhodou)…
Ať dobře vyberete! A jako já bych to teda určitě nepřešla, prostě bych se jich zeptala, proč najednou zvolili vámi vybrané jméno!
Dám vědět, zítra tam jedeme ![]()
@Anonymní píše:
Dám vědět, zítra tam jedeme
Taky jsem napnutá. Je to taková malá detektivka ![]()
Znám jednu Ilju - ne jednoho, ale jednu. Jméno Ilja mám zafixované jako ženské jméno, i když herec Ilja Racek mi tuto představu kazí.
Já osobně bych měla problém se jménem, které je stejné pro muže i pro ženu - Ilja, Saša, René…
Prokop je hezké jméno.
Držím palce, ať dobře vyberete.
@Anonymní píše:
To je nějaký jogurt, ne?Manžel teď objevil jméno Prokop, tak přibylo další na seznam
Prokop je krásné jméno! Líbí se mi víc než Ivo.
@Melpel
Ještě Ilja Prachař, dědeček Jakuba. Ve filmu Grandhotel hrála Klára Issová taky dívku Ilju.
A já taky hlasuju pro Prokopa.
Taky bych z těch tří jmen (Prokop, Ivo, Ilja) zvolila Prokopa. Ivo se mi nikdy moc nelíbil, hlavně z oslovení Ivoš mi vstávají všechny chlupy
A jméno Ilja mi připadá takové divné. Ale bude to vaše dítě, tak přeji, ať vyberete takové jméno, se kterým budete spokojení ![]()
@Anna766 fakt? to jsem ani nevěděla…
zakladatelko a Eliáš se k příjmení nehodí? to je taky krásné jméno!
jinak jsem zvědavá, co vám k tomu švagrovci řekli ![]()
@Eule píše:
@Anna766 fakt? to jsem ani nevěděla…
zakladatelko a Eliáš se k příjmení nehodí? to je taky krásné jméno!
jinak jsem zvědavá, co vám k tomu švagrovci řekli
Ano,je to ruská varianta Eliáše.
Ahoj, tak jste se byli na Ivoska podívat? Sedne mu to jméno? A co říkala švagrová?
Tak jak dopadla návštěva v porodnici? Řekli vám k tomu něco? Jsem nedočkavá ![]()