Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Opravdu všem moc děkuji
Říkáme mu zatím jen Prokůpku-Prokope, ostatní asi vyplyne časem, zatím je to jen takový malý uzlíček ![]()
@mojara píše:
Gratuluju, Prokop se mi líbí, je to takové chlapské jméno, jen pro zajímavost jak mu budete říkat? U známých to je Roko nebo Roky a teda sedí to k němu perfektně, jen původní jméno se z toho těžko pozná.
To by mě ani nenapadlo, hledala jsem, jak se říká a celkem se mi líbí Prokši a třeba Kopčo mi přijde nehezký, ale ono to asi vyplyne, nebo to bude jen Prokop a Prokůpek
Mám jednoduché jméno a taky se mi celý život říká normálně jménem a jako menší i zdrobnělinou (např. Kláro a Klárko-to není mé jméno), neměla jsem víc oslovení a nijak mi to nevadilo ![]()
@five5 píše:
GratulujuTeď mě napadlo, když se švagr chce svému bratrovi vyrovnat, nemyslel si, že taky dáte nakonec Iva?
Vy jste to změnili a on je naštvaný?? To by odpovídalo tomu chování. Tešil se, že on i bratr dáte stejná jména. Nakonec jste je převezli
Tomuhle vůbec nerozumím, jak je to myšlené
Oni nám řekli, že mají vybraného Davida, my jim jméno pochválili, chtěli po nás, co dáme, řekli jsme Ivo, oni že je to divný jméno a švagr dodal, jak pro hošana. Termín jsem měla dřív já, jejich malý se narodil předčasně a přišla nám smska, že se jim narodil Ivošek atd. Švagr nemá být proč naštvaný a co si myslel, je čistě jeho problém ![]()
@Anonymní píše:
To by mě ani nenapadlo, hledala jsem, jak se říká a celkem se mi líbí Prokši a třeba Kopčo mi přijde nehezký, ale ono to asi vyplyne, nebo to bude jen Prokop a ProkůpekMám jednoduché jméno a taky se mi celý život říká normálně jménem a jako menší i zdrobnělinou (např. Kláro a Klárko-to není mé jméno), neměla jsem víc oslovení a nijak mi to nevadilo
Právě v základní podobě je to moc krásné jméno, tak ať vám malý Prokop roste a je zdravý ![]()
zakladatelko, jak to celé dopadlo? jaké jsou vztahy a objasnili vám nějak, proč dali to „vaše jméno Ivo“?