Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
18.9.18 07:30

Velká gratulace k Prokopovi! Krasne jméno, krasne datum :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 08:43

Opravdu všem moc děkuji :hug: Říkáme mu zatím jen Prokůpku-Prokope, ostatní asi vyplyne časem, zatím je to jen takový malý uzlíček :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 08:48
@mojara píše:
Gratuluju, Prokop se mi líbí, je to takové chlapské jméno, jen pro zajímavost jak mu budete říkat? U známých to je Roko nebo Roky a teda sedí to k němu perfektně, jen původní jméno se z toho těžko pozná.

To by mě ani nenapadlo, hledala jsem, jak se říká a celkem se mi líbí Prokši a třeba Kopčo mi přijde nehezký, ale ono to asi vyplyne, nebo to bude jen Prokop a Prokůpek :hug: Mám jednoduché jméno a taky se mi celý život říká normálně jménem a jako menší i zdrobnělinou (např. Kláro a Klárko-to není mé jméno), neměla jsem víc oslovení a nijak mi to nevadilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 08:53
@five5 píše:
Gratuluju :dance:Teď mě napadlo, když se švagr chce svému bratrovi vyrovnat, nemyslel si, že taky dáte nakonec Iva?
Vy jste to změnili a on je naštvaný?? To by odpovídalo tomu chování. Tešil se, že on i bratr dáte stejná jména. Nakonec jste je převezli :potlesk:

Tomuhle vůbec nerozumím, jak je to myšlené :think: Oni nám řekli, že mají vybraného Davida, my jim jméno pochválili, chtěli po nás, co dáme, řekli jsme Ivo, oni že je to divný jméno a švagr dodal, jak pro hošana. Termín jsem měla dřív já, jejich malý se narodil předčasně a přišla nám smska, že se jim narodil Ivošek atd. Švagr nemá být proč naštvaný a co si myslel, je čistě jeho problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
977
18.9.18 09:20
@Anonymní píše:
To by mě ani nenapadlo, hledala jsem, jak se říká a celkem se mi líbí Prokši a třeba Kopčo mi přijde nehezký, ale ono to asi vyplyne, nebo to bude jen Prokop a Prokůpek :hug: Mám jednoduché jméno a taky se mi celý život říká normálně jménem a jako menší i zdrobnělinou (např. Kláro a Klárko-to není mé jméno), neměla jsem víc oslovení a nijak mi to nevadilo :lol:

Právě v základní podobě je to moc krásné jméno, tak ať vám malý Prokop roste a je zdravý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
8.2.19 21:40

zakladatelko, jak to celé dopadlo? jaké jsou vztahy a objasnili vám nějak, proč dali to „vaše jméno Ivo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze