Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79821
11.9.18 20:05

@debra.morgan Myslíš jako Darek Vostřel nebo Dark Knight

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.9.18 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.9.18 21:28
@debra.morgan píše:
@RyBANA no a kromě toho, že by ses zbláznila, dala bys toho Darka, kdyby ho dal před tebou někdo v rodině/kamarádka?

Asi jo, nevim. Byla to opravdu jedina volba. I u druhyho syna jsem dlouuuuho zvazovala (ja vim silenost asi jako u Michaela Jacksona :lol: ), ze ho snad pojmenujem Darek Druhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.9.18 21:31
@inkakřivák píše:
@debra.morgan Myslíš jako Darek Vostřel nebo Dark Knight

Dik Vostrelovi je Darek Darek :palec: :mrgreen: Jinak moje vysnene jmeno bylo o mala Derek (z nejake pohadky). Ja byla presvedcena, ze si vezmu chlapa s nemeckym prijmenim - pac v nasem panelaku se kazdej jmenoval Muller, Rosenberg, Effenberger atd :lol: No k nejcastejsimu ceskymu prijmeni ten Derek moc nesel - takze diky Bohu za Silene smutnou princeznu!! :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.9.18 06:30
@RyBANA píše:
Dik Vostrelovi je Darek Darek :palec: :mrgreen: Jinak moje vysnene jmeno bylo o mala Derek (z nejake pohadky). Ja byla presvedcena, ze si vezmu chlapa s nemeckym prijmenim - pac v nasem panelaku se kazdej jmenoval Muller, Rosenberg, Effenberger atd :lol: No k nejcastejsimu ceskymu prijmeni ten Derek moc nesel - takze diky Bohu za Silene smutnou princeznu!! :pankac: :lol:

tam byla Darek kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.9.18 07:03

@debra.morgan v titulkach :lol: Darek Vostrel hral toho jednoho, co kuji pikle 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
12.9.18 10:31

A to já bych dala Dark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.9.18 13:20

@inkakřivák to na toho myho blondacka moc nesedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
12.9.18 14:05

Třeba ztmavne. Syn byl blondáček a ted je tmavý a snědý. S černými vousy a zamračeným obličejem. Jemu by to sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.9.18 18:08

A nakonec by to byl Drak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.9.18 06:57

@inkakřivák pochybuju, nema byt po kom tmavej :lol:

@Malaga Draku mu rikame :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
16.9.18 07:53

tak co zakladatelko, už je drobeček na světě? jaké jméno tedy nakonec dostal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.18 07:58

Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volba :srdce: Narodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala :oops: Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2897
17.9.18 08:06
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volba :srdce: Narodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala :oops: Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je :srdce:

Gratuluji k malému princátku a přeji, ať je vše ok. Krásné datum narození a krásné jméno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.9.18 08:09

Gratulace! :kytka: vybrali jste dobře, hodně zdraví a štěstí všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze