Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@debra.morgan píše:
@RyBANA no a kromě toho, že by ses zbláznila, dala bys toho Darka, kdyby ho dal před tebou někdo v rodině/kamarádka?
Asi jo, nevim. Byla to opravdu jedina volba. I u druhyho syna jsem dlouuuuho zvazovala (ja vim silenost asi jako u Michaela Jacksona
), ze ho snad pojmenujem Darek Druhy ![]()
@inkakřivák píše:
@debra.morgan Myslíš jako Darek Vostřel nebo Dark Knight
Dik Vostrelovi je Darek Darek
Jinak moje vysnene jmeno bylo o mala Derek (z nejake pohadky). Ja byla presvedcena, ze si vezmu chlapa s nemeckym prijmenim - pac v nasem panelaku se kazdej jmenoval Muller, Rosenberg, Effenberger atd
No k nejcastejsimu ceskymu prijmeni ten Derek moc nesel - takze diky Bohu za Silene smutnou princeznu!!
![]()
@RyBANA píše:
Dik Vostrelovi je Darek Darek![]()
Jinak moje vysnene jmeno bylo o mala Derek (z nejake pohadky). Ja byla presvedcena, ze si vezmu chlapa s nemeckym prijmenim - pac v nasem panelaku se kazdej jmenoval Muller, Rosenberg, Effenberger atd
No k nejcastejsimu ceskymu prijmeni ten Derek moc nesel - takze diky Bohu za Silene smutnou princeznu!!
![]()
tam byla Darek kde? ![]()
@debra.morgan v titulkach
Darek Vostrel hral toho jednoho, co kuji pikle ![]()
Třeba ztmavne. Syn byl blondáček a ted je tmavý a snědý. S černými vousy a zamračeným obličejem. Jemu by to sedělo.
@inkakřivák pochybuju, nema byt po kom tmavej ![]()
@Malaga Draku mu rikame ![]()
tak co zakladatelko, už je drobeček na světě? jaké jméno tedy nakonec dostal?
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volba
Narodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala
Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je ![]()
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volbaNarodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala
Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je
Gratuluji k malému princátku a přeji, ať je vše ok. Krásné datum narození a krásné jméno. ![]()