Dali byste to jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.18 08:10
@Melpel píše:
Gratuluji k malému princátku a přeji, ať je vše ok. Krásné datum narození a krásné jméno. :kytka:

Jéé, děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
148432
17.9.18 08:19

Prokůpek,nádhera,hodně štěstí a zdraví chlapečkovi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.18 08:47

@Malaga @Anna766 Taky moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6243
17.9.18 10:08

Gratulace velika, Prokop je nejkrásnější jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
17.9.18 10:55

Hodně zdraví Prokůpkovi i rodince! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.9.18 11:18

Moc blahopřeju! :kytka: Jméno jste dali krásné, určitě nejkrásnější ze všech, co tu padlo a co bylo v užším výběru. Chlapečkovi hodně zdraví a rodičům hodné a pohodové miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.9.18 11:20

Jen s těmi švagrovci to asi budou věčné boje o prvenství v čemkoliv. (Vím, že ne z vaší strany, ale asi na to budete narážet pořád. Pevné nervy! :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.18 11:44

Všem moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59374
17.9.18 13:28
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volba :srdce: Narodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala :oops: Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je :srdce:
:potlesk: :potlesk: to datum si malej ale vybral dokonale :mrgreen: :mrgreen: , švagr nakonec naštvanej že jste vybrali hezčí jméno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.9.18 14:04

Gratuluju :dance:

Teď mě napadlo, když se švagr chce svému bratrovi vyrovnat, nemyslel si, že taky dáte nakonec Iva?
Vy jste to změnili a on je naštvaný?? To by odpovídalo tomu chování. Tešil se, že on i bratr dáte stejná jména. Nakonec jste je převezli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
17.9.18 14:47
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volba :srdce: Narodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala :oops: Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je :srdce:

Gratuluji! Jméno jste dali pěkné. A datum je také parádní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.9.18 15:14

Gratuluju, Prokop se mi líbí, je to takové chlapské jméno, jen pro zajímavost jak mu budete říkat? U známých to je Roko nebo Roky a teda sedí to k němu perfektně, jen původní jméno se z toho těžko pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.9.18 17:27

Moc gratuluji zakladatelko :kytka: Prokupkovi hodne zdravi do zivota ;) a svagr je ted asi nastvany, ze maly Prokop ma tak supr datum narozeni, to uz se svagrovou nezvladli vychytat :lol: a Prokop se mi taky libi vice nez ten puvodni Ivo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
17.9.18 21:56

Moc gratuluji a přeji Prokůpkovi do života jen to dobré. :kytka: Vybrali jste krásné jméno. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.9.18 06:27

Prokop je super :) Ať se mu daří. A švagr ať si trhne nohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie