Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moc blahopřeju!
Jméno jste dali krásné, určitě nejkrásnější ze všech, co tu padlo a co bylo v užším výběru. Chlapečkovi hodně zdraví a rodičům hodné a pohodové miminko ![]()
Jen s těmi švagrovci to asi budou věčné boje o prvenství v čemkoliv. (Vím, že ne z vaší strany, ale asi na to budete narážet pořád. Pevné nervy!
)
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volbaNarodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala
Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je
Gratuluju ![]()
Teď mě napadlo, když se švagr chce svému bratrovi vyrovnat, nemyslel si, že taky dáte nakonec Iva?
Vy jste to změnili a on je naštvaný?? To by odpovídalo tomu chování. Tešil se, že on i bratr dáte stejná jména. Nakonec jste je převezli ![]()
@Anonymní píše:
Malý je bojovník, doslova se popral o život, takže Prokop byla jasná volbaNarodil se v neděli 9.9. a domů nás pustili až v pátek a víkend jsem skoro celý prospala
Švagr se v porodnici ani neukázal, odepsal jen strohou smsku „gratulujeme“. Prokop-Prokůpek se všem zatím moc líbí, tchyně je nadšená, jak je to krásné a mužné jméno, nám se taky líbí a k malému pasuje, jsem nakonec ráda, že to takhle je
Gratuluji! Jméno jste dali pěkné. A datum je také parádní ![]()
Gratuluju, Prokop se mi líbí, je to takové chlapské jméno, jen pro zajímavost jak mu budete říkat? U známých to je Roko nebo Roky a teda sedí to k němu perfektně, jen původní jméno se z toho těžko pozná.
Moc gratuluji zakladatelko
Prokupkovi hodne zdravi do zivota
a svagr je ted asi nastvany, ze maly Prokop ma tak supr datum narozeni, to uz se svagrovou nezvladli vychytat
a Prokop se mi taky libi vice nez ten puvodni Ivo ![]()
Moc gratuluji a přeji Prokůpkovi do života jen to dobré.
Vybrali jste krásné jméno. ![]()
Jéé, děkuji