Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79821
5.9.18 10:21

@Anna766 Když ono každé jméno u někdo má, jinak by nebylo v knize, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148278
5.9.18 11:41
@inkakřivák píše:
@Anna766 Když ono každé jméno u někdo má, jinak by nebylo v knize, ne?

Tak jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
5.9.18 12:03

jedině dát třeba Vichr - jestli se narodil, když fučelo, jak byla ta holčička Půlnoční bouře či jak. To určitě nikdo nemá, tedy člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.18 12:29

Já se omlouvám, jestli to už náhodou bylo, ale dala bych jednoznačně Adama. Je to vcelku ještě krátké, je to klasické jméno jako Ivo a podle mě moc krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21251
5.9.18 13:01

Anebo dat proste jmeno NeIvo. Svagr by ziral a na matrice asi omdleli. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5386
5.9.18 13:28

@malákráličice Jasně, nebo jak se to dává třeba někdy (aspoň co já vím) v USA. Něco jako Henry William Springfield III. Tak tohle by - na just - mohl být IVO TANCOŠ JUNIOR I (jako Ivo Tancoš Junior první). Ne druhý. První. Protože on se tak přece jmenoval první. Ještě v bříšku. A určitě by si ho na úřadě nespletli. Akorát ta škola a školka, no. Ale byl by první už podle jména! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.9.18 13:32
@inkakřivák píše:
jedině dát třeba Vichr - jestli se narodil, když fučelo, jak byla ta holčička Půlnoční bouře či jak. To určitě nikdo nemá, tedy člověk.

verim, ze v ameru by se nekdo nasel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
5.9.18 13:32

Když se vám to líbí, dejte. Našim přátelům se narodil o měsíc později také syn Tomáš. No tak jeden je Tomík a druhý Tomášek :lol: měli prý rozhodnuto dávno předem, naši volbu teda znali, i přesto dali Tomáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
5.9.18 14:00

@debra.morgan Copak Amerika, země netušených možností!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.18 15:02

Nakonec to bude asi Ilja, necháme to ještě otevřené a rozhodneme se až po porodu, buď Ilja nebo Prokop, líbí se nám obě stejně, ale já víc tíhnu k Iljovi ;)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.9.18 07:53
@Anonymní píše:
Nakonec to bude asi Ilja, necháme to ještě otevřené a rozhodneme se až po porodu, buď Ilja nebo Prokop, líbí se nám obě stejně, ale já víc tíhnu k Iljovi ;)

jako za mě chudák no..to si od Iva dost pohorší..
ale tak proti vkusu.. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
148278
6.9.18 09:11
@smurfka píše:
jako za mě chudák no..to si od Iva dost pohorší..
ale tak proti vkusu.. :think: :nevim:

Nechci urazit zakladatelku,ale za mě je všechno lepsí než Ignác.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.9.18 09:14

@Anna766 no já vidím Ilja, Prokop, Ignác na stejné rovině. Chápu že má třeba někdo " blbé " příjmení a žádné jméno se mu k tomu nehodí, ale jak často člověk používá oboje naráz? často ne..

• Citovat
  • Upravit
148278
6.9.18 09:34

@smurfka já proti Iljovi nic nemam,tedy myslím si že ten Eliáš(to je česky Ilja) by byl lepší,i ten Egon koho jsem nabízela já,taky.Ale jo,Ilja není špatný,jen si myslím že bude klučina často tazán jestli nemá ruské předky,protože je to jméno spjaté s Ruskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
6.9.18 10:49
@Anna766 píše:
@smurfka já proti Iljovi nic nemam,tedy myslím si že ten Eliáš(to je česky Ilja) by byl lepší,i ten Egon koho jsem nabízela já,taky.Ale jo,Ilja není špatný,jen si myslím že bude klučina často tazán jestli nemá ruské předky,protože je to jméno spjaté s Ruskem.

Souhlasím, někdo to neřeší, pro mě tam ta ruská souvislost prostě je (obdobně jako Saša, Naděžda, Taťána) a jméno bych nedala, ale to jsem já a nikomu to nenutím. Naopak Prokop se mi líbí moc, znám jen jednoho čtyřletého chlapečka toho jména (osobně kvituji v záplavě Sebastiánů, Matějů a Matyášů). Líbí se mi i to, ze nemá x patvarů (malý Prokůpek, velký Prokop). Jinak zakladatelce přeji hladký průběh porodu a hlavně zdravé miminko ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze