Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@K92 píše:
To je správný přístup. Také už jsem byla častokrát v životě naštvaná, proč se mi ta věc děje a až časem jsem pochopila, že to tak prostě mělo být.
Vidim to jako vyhru, ze to jmeno dali. Ivo zni hezky a ke slouzitemu prijmeni sedne, ale kdyz tady porad ctu Ivošek, tak mam osypky.
Zakladatelko, urcite vyberete lepsi jmeno. ![]()
@Taciras jo to máš pravdu je potřeba zjištovat. Já mám jmenovkyni stejné přijmení, jméno a skoro i věk. A přesto přijmení je speciální málo se vyskytujicí (to jsem zjistila tedy až dnes podle těch různych stránek hojnost jmen apod
@Anonymní píše:
Hledala jsem to na webu nasejmena.cz a tam je to opravdu jen v našem okolí a jmenuje se tak do 15 lidí
A nejsme příbuzné ![]()
zakladatelko a nechceš mi napsat příjmení aspoň do sz? fakt by mě zajímalo… my máme taky krkolomnější, ale asi častější, než je to vaše… a napíšeš prosím potom, jaké jméno jste zvolili… já vím, jsem zvědavá hrozně no ![]()
@Taciras Už jsem tu na téma Honza psala, z toho jména mám pupínky, v rodině, okolí a všude samý Honzík, Jenda, Jeník, to v žádném případě nedám
Ono záleží na práci, můj muž se celým jménem představuje několikrát denně, takže opakovat např. Jindřich Chřibek je úplný jazykolam na přejmenování se
Jméno nehledáme podle četnosti, to jsem jen psala jako důvod, proč nechci uvádět naše příjmení, napsala jsem tady toho dost, takže bych byla velmi snadno rozpoznatelná a o to skutečně nestojím
A u ženy je pravděpodobnější, že změní svoje příjmení, u muže to není běžné.
@divine woman píše:
A nejsme příbuzné
To je klidně možná, narodil se ti teď syn Ivo? ![]()
@Eule píše:
zakladatelko a nechceš mi napsat příjmení aspoň do sz? fakt by mě zajímalo… my máme taky krkolomnější, ale asi častější, než je to vaše… a napíšeš prosím potom, jaké jméno jste zvolili… já vím, jsem zvědavá hrozně no
Jméno tady napíši, až se rozhodneme, ale příjmení si nechám pro sebe ![]()
@Anonymní píše:
@Taciras Už jsem tu na téma Honza psala, z toho jména mám pupínky, v rodině, okolí a všude samý Honzík, Jenda, Jeník, to v žádném případě nedámOno záleží na práci, můj muž se celým jménem představuje několikrát denně, takže opakovat např. Jindřich Chřibek je úplný jazykolam na přejmenování se
Jméno nehledáme podle četnosti, to jsem jen psala jako důvod, proč nechci uvádět naše příjmení, napsala jsem tady toho dost, takže bych byla velmi snadno rozpoznatelná a o to skutečně nestojím
A u ženy je pravděpodobnější, že změní svoje příjmení, u muže to není běžné.
Jen pro zajímavost,když ne Jan..když jsem se dívala na jméno Ivo,tak na kdejsme.cz je i że jméno Ian je v ČR,je jich 54 a věkový průmer 22 let.To by bylo taky už moc?
@Anna766 píše:
Jen pro zajímavost,když ne Jan..když jsem se dívala na jméno Ivo,tak na kdejsme.cz je i że jméno Ian je v ČR,je jich 54 a věkový průmer 22 let.To by bylo taky už moc?
To je taky na mě divočina a ani pořádně nevím, jak to vyslovit?
Jako když hýká oslík Íán
Mužovi jsem dala ultimátum, pokud do zítřejší půlnoci nevymyslí přijatelné jméno, bude to Jindřich ![]()
@Anna766 píše:
Chudak musi cely zivot vysvetlovat, jak se pise
![]()
@Anonymní píše:
Ten malý za to nemůžeAle opravdu nechápeme
Ak sa vám páčia krátke mená zaujímavé sú i Leo, Teo..
@smurfka píše:
Chudak musi cely zivot vysvetlovat, jak se pise![]()
Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno. ![]()
@Anna766 píše:
Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno.
Som si spomenula na jednu reportáž, matka dala dcére meno Euridika ![]()
@Anna766 píše:
Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno.
Porad nemusi nikomu hlaskovat jak to napsat ![]()
@smurfka píše:
Porad nemusi nikomu hlaskovat jak to napsat
To bych radši hláskovala.Já hláskuju i docela obyčejný český jméno a příjmení.I to může mít různé varianty.