Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21253
3.9.18 13:58
@K92 píše:
To je správný přístup :). Také už jsem byla častokrát v životě naštvaná, proč se mi ta věc děje a až časem jsem pochopila, že to tak prostě mělo být.

Vidim to jako vyhru, ze to jmeno dali. Ivo zni hezky a ke slouzitemu prijmeni sedne, ale kdyz tady porad ctu Ivošek, tak mam osypky. :? Zakladatelko, urcite vyberete lepsi jmeno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
3.9.18 19:58

@Taciras jo to máš pravdu je potřeba zjištovat. Já mám jmenovkyni stejné přijmení, jméno a skoro i věk. A přesto přijmení je speciální málo se vyskytujicí (to jsem zjistila tedy až dnes podle těch různych stránek hojnost jmen apod

• Citovat
  • Upravit
25897
3.9.18 20:06
@Anonymní píše:
Hledala jsem to na webu nasejmena.cz a tam je to opravdu jen v našem okolí a jmenuje se tak do 15 lidí :oops:

A nejsme příbuzné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
3.9.18 20:24

zakladatelko a nechceš mi napsat příjmení aspoň do sz? fakt by mě zajímalo… my máme taky krkolomnější, ale asi častější, než je to vaše… a napíšeš prosím potom, jaké jméno jste zvolili… já vím, jsem zvědavá hrozně no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.18 21:07

@Taciras Už jsem tu na téma Honza psala, z toho jména mám pupínky, v rodině, okolí a všude samý Honzík, Jenda, Jeník, to v žádném případě nedám :lol: Ono záleží na práci, můj muž se celým jménem představuje několikrát denně, takže opakovat např. Jindřich Chřibek je úplný jazykolam na přejmenování se :roll: Jméno nehledáme podle četnosti, to jsem jen psala jako důvod, proč nechci uvádět naše příjmení, napsala jsem tady toho dost, takže bych byla velmi snadno rozpoznatelná a o to skutečně nestojím ;) A u ženy je pravděpodobnější, že změní svoje příjmení, u muže to není běžné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.18 21:08
@divine woman píše:
A nejsme příbuzné :mrgreen:

To je klidně možná, narodil se ti teď syn Ivo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.18 21:09
@Eule píše:
zakladatelko a nechceš mi napsat příjmení aspoň do sz? fakt by mě zajímalo… my máme taky krkolomnější, ale asi častější, než je to vaše… a napíšeš prosím potom, jaké jméno jste zvolili… já vím, jsem zvědavá hrozně no :-D

Jméno tady napíši, až se rozhodneme, ale příjmení si nechám pro sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
148295
3.9.18 21:14
@Anonymní píše:
@Taciras Už jsem tu na téma Honza psala, z toho jména mám pupínky, v rodině, okolí a všude samý Honzík, Jenda, Jeník, to v žádném případě nedám :lol: Ono záleží na práci, můj muž se celým jménem představuje několikrát denně, takže opakovat např. Jindřich Chřibek je úplný jazykolam na přejmenování se :roll: Jméno nehledáme podle četnosti, to jsem jen psala jako důvod, proč nechci uvádět naše příjmení, napsala jsem tady toho dost, takže bych byla velmi snadno rozpoznatelná a o to skutečně nestojím ;) A u ženy je pravděpodobnější, že změní svoje příjmení, u muže to není běžné.

Jen pro zajímavost,když ne Jan..když jsem se dívala na jméno Ivo,tak na kdejsme.cz je i że jméno Ian je v ČR,je jich 54 a věkový průmer 22 let.To by bylo taky už moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.18 21:21
@Anna766 píše:
Jen pro zajímavost,když ne Jan..když jsem se dívala na jméno Ivo,tak na kdejsme.cz je i że jméno Ian je v ČR,je jich 54 a věkový průmer 22 let.To by bylo taky už moc?

To je taky na mě divočina a ani pořádně nevím, jak to vyslovit? 8o Jako když hýká oslík Íán :lol: Mužovi jsem dala ultimátum, pokud do zítřejší půlnoci nevymyslí přijatelné jméno, bude to Jindřich :lol:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.9.18 21:23
@Anna766 píše:
Jen pro zajímavost,když ne Jan..když jsem se dívala na jméno Ivo,tak na kdejsme.cz je i że jméno Ian je v ČR,je jich 54 a věkový průmer 22 let.To by bylo taky už moc?

Chudak musi cely zivot vysvetlovat, jak se pise :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
27865
3.9.18 21:24
@Anonymní píše:
Ten malý za to nemůže ;) Ale opravdu nechápeme :nevim:

Ak sa vám páčia krátke mená zaujímavé sú i Leo, Teo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148295
3.9.18 21:27
@smurfka píše:
Chudak musi cely zivot vysvetlovat, jak se pise :roll: :D

Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27865
3.9.18 21:33
@Anna766 píše:
Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno. :mrgreen:

Som si spomenula na jednu reportáž, matka dala dcére meno Euridika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.9.18 21:37
@Anna766 píše:
Když se může někdo jmenovat Monty Pepa,Esmeralda,Rolex,Milagros nebo Vinetou,tak vedle toho je Ian docela normální jméno. :mrgreen:

Porad nemusi nikomu hlaskovat jak to napsat :)

• Citovat
  • Upravit
148295
3.9.18 21:40
@smurfka píše:
Porad nemusi nikomu hlaskovat jak to napsat :)

To bych radši hláskovala.Já hláskuju i docela obyčejný český jméno a příjmení.I to může mít různé varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze