Dali byste to jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
6.9.18 14:55

Ty brdo, to by mi jeblo a nevim, co bych delala :lol:
Me stve i pro me naprosto cizi Spotakova, ze ma stejny jmena kluku jako ja :lol: :lol:

Ilja se mi libi vic jak Ivo! :palec: A Prokop je jeste lepsi nez Ilja :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
6.9.18 15:05

Ilja není můj favorit, ale je mi sympatičtější než Kubík, Táďa či Matýsek.

Zakladatelko dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
6.9.18 15:55
@Anonymní píše:
Nakonec to bude asi Ilja, necháme to ještě otevřené a rozhodneme se až po porodu, buď Ilja nebo Prokop, líbí se nám obě stejně, ale já víc tíhnu k Iljovi ;)

Hlasuju pro Prokopa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
6.9.18 17:03

Mně se tedy nelíbí Ijla ani Prokop, zkusila bych ještě hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 17:10
@Anna766 píše:
@smurfka já proti Iljovi nic nemam,tedy myslím si že ten Eliáš(to je česky Ilja) by byl lepší,i ten Egon koho jsem nabízela já,taky.Ale jo,Ilja není špatný,jen si myslím že bude klučina často tazán jestli nemá ruské předky,protože je to jméno spjaté s Ruskem.

To by Eliáš k příjmení lepší rozhodně nebyl, v příjmení máme písmeno š, takže to zní velmi ušišlaně, Egon je zase typicky německé jméno, takže by podle tvojí logiky směřovaly dotazy na předky z Německa a jméno se mi vůbec ale opravdu vůbec nelíbí ;) Znám pár Alexandrů a Ivanů a nikdy se jich nikdo neptal na ruské předky a dnes je taková směs jmen, že se to neřeší u vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.18 17:14
@smurfka píše:
jako za mě chudák no..to si od Iva dost pohorší..
ale tak proti vkusu.. :think: :nevim:

Proč chudák? Jako že ho nebudeme mít rádi? Pro mě je větší chudák dítě, které se jmenuje jako 5 dalších spolužáků, v rodině jsou další 3 stejného jména a na hřišti je to 10 dětí a více :nevim: U nás na hřišti zavolají Matýsku a z 15 chlapečků se zvedá 8, to jsou pro mě chudáci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.18 17:16
@mag12 píše:
Souhlasím, někdo to neřeší, pro mě tam ta ruská souvislost prostě je (obdobně jako Saša, Naděžda, Taťána) a jméno bych nedala, ale to jsem já a nikomu to nenutím. Naopak Prokop se mi líbí moc, znám jen jednoho čtyřletého chlapečka toho jména (osobně kvituji v záplavě Sebastiánů, Matějů a Matyášů). Líbí se mi i to, ze nemá x patvarů (malý Prokůpek, velký Prokop). Jinak zakladatelce přeji hladký průběh porodu a hlavně zdravé miminko ;).

Ruskou souvislost opravdu neřeším, těch českých jmen moc není, použitelné téměř žádné :nevim: My nejsme rozhodnutí bude to buď a nebo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.18 17:17
@RyBANA píše:
Ty brdo, to by mi jeblo a nevim, co bych delala :lol:
Me stve i pro me naprosto cizi Spotakova, ze ma stejny jmena kluku jako ja :lol: :lol:
Ilja se mi libi vic jak Ivo! :palec: A Prokop je jeste lepsi nez Ilja :mrgreen: :palec:

Ani nevím, jak se jmenují Špotákové děti, ale je to dobrá náhoda :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.18 17:18

@zrcadlo @Sofie2013 Ono tady žádné hlasování neprobíhá a co se líbí jednomu, nemusí se nutně líbit druhému ;)

• Citovat
  • Upravit
182
6.9.18 19:05

Nikomu bych jméno dítěte neřekla, mamka to tak. Udělala a od otce bratr dal jméno holčičce které mě chtěla dát mamka, nakonec mi dali jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.9.18 19:15
@Anonymní píše:
Proč chudák? Jako že ho nebudeme mít rádi? Pro mě je větší chudák dítě, které se jmenuje jako 5 dalších spolužáků, v rodině jsou další 3 stejného jména a na hřišti je to 10 dětí a více :nevim: U nás na hřišti zavolají Matýsku a z 15 chlapečků se zvedá 8, to jsou pro mě chudáci :roll:

děvčata nepochopili že tady žadné hlasování neprobíhá. A i když jsi založila diskuzi a svěřila jsi se svým problémem tak to ještě neznamená. Že by ty měly kecat do toho jak pojmenovat svého syna a že takové a takové jméno ne protože jim se prostě nelibí a lepší je to co napsali oni. Přitom matka jsi a ty jediná se svým manželem rozhodujete jak se bude vaše dítě jmenovat a ostatním a hlavně uživatelkám na emiminu může být kulové do toho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
148504
6.9.18 19:28
@Anonymní píše:
Ani nevím, jak se jmenují Špotákové děti, ale je to dobrá náhoda :lol:

Moje děti se zase jmenují jako děti Kornových,taky náhoda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79952
6.9.18 19:49

Tedy vy máte znalosti! Jenom hledím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.9.18 20:57
@Taciras píše:
Děvče, ty se nauč psát, to se vážně nedá číst :roll: . Nějaký ten překlep pochopím, že někdo píše hovorově, ok, to dělám taky (viz. například zde taky místo vhodnějšího také), dejme tomu ještě jedna hrubka v příspěvku (dá se vysvětlit únavou), ale co je moc, to je moc. 8oJinak hlasuju pro Jindřicha. Z toho, co zakladatelka považuje za přijatelné, je bezkonkurenčně nejlepší. :palec:

tak to nečti a nebo když už to chceš číst. Tak se nauč chápat psaní projev. Tedy např. že tady se nehlasuje pro nejlepší jméno. Zakladatelka se ani neptala jaké jméno by jste vybrali vy a nebo co na jména říkate

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
6.9.18 20:59
@Taciras píše:
Děvče, ty se nauč psát, to se vážně nedá číst :roll: . Nějaký ten překlep pochopím, že někdo píše hovorově, ok, to dělám taky (viz. například zde taky místo vhodnějšího také), dejme tomu ještě jedna hrubka v příspěvku (dá se vysvětlit únavou), ale co je moc, to je moc. 8oJinak hlasuju pro Jindřicha. Z toho, co zakladatelka považuje za přijatelné, je bezkonkurenčně nejlepší. :palec:

jinak ty se asi hodně nudíš že a nebo jsi nějaka pošahaná učitelka které v začatku školního roků chybí opravování diktátu ? :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence