Další mimi s rizikem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.8.15 09:26

@Jana206 ja v tehotenstvi taky injekci nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.8.15 17:37
@March7 píše:
@Jana206 já právě nic neodmitala, mne nikdo nic ani nenabizel…jsem teď 34.týden a dosud se nnikdo nezmínil. Akorát mi teď brali znovu krev na protilátky, to brali vvlastně i na začátku těhu…to by s tím mohlo souviset, ne? o

Pokud žena nedostane v těhotenství injekci, nabírá se pravidelně krev na zjištění protilátek. Pokud jsou negativní, považuje se to, že je vše v pořádku. Já jsem ale taky celé druhé těhotenství měla protilátky negativní a dítě mělo hemolytickou nemoc novorozenců způsobenou rh inkompatibilitou.

Pokud dostane injekci, už se krev na protilátky nenabírá, protože jsou vždy pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
22.8.15 21:31

@Jana206 za kazde tehotenstvi mi nabirali krev na protilatky 2×, na zacatku a pak po 30.tydnu…nam se dite s rh inkompat.snad ani narodit nemuze, ne? Kdyz jsme oba negativni…as je to je prevence…mrzi me, ze vase mimnko si proslo hemo. problemy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.8.15 21:38

@March7 Pokud jste oba rh negativní, tak žádné problémy nehrozí :kytka: Rh pozitivní dítě se vám narodit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
23.8.15 12:27

Dobrý den, mohu se zetat, měla jsem screening negativní, ale nizké AFP a hcg, AFP bylo 0,65Mom a hcg 0,25MoM.tak mě chtěli vidět na genetice, tak jsem tam šla, a dr mě poslala na plodovku.je nějaké riziko že by miminko bylo nějak nemoícné? jinak M.Down prý nehrozí měla jsem hezkou hodnotu 1z7300 v termínu :)
hodně se bojím moc si miminko přejeme7jinak ppodle dr mé je miminko v potřádku podle ultratvuku nic tam nevidí, že by bylo nějak nemocné :)a podle doktora co mě bra plodovku také netak se obracím jestli mohu být v klidu výsledek bych měla vědět až koncem srpna začátkem září.
můžete mi říc jaké riziko miminku hrozé nebo nám nic nehrozí podle hodnot co jsem měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí