Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@alena1995 píše:
@Hanula1212 Tak já myslím, že těch 300,– ještě nikdy nikoho nevytrhlo
Fajn, tak ja ti poslu cislo uctu a posles mi je, jo?
@alena1995 píše:
To tvoje věc. Já už tady udělala na emiminu cca 20 přiznání, možná víc. A zadara.
@j.a.n.i1 A co za to, daňové přiznání pro další rok nebo už konečně zmlkneš a nebudeš řešit to, že jsem si našla účetní aby mi vypracovala daňové přiznání, stejně jak to udělalo X dalších lidí?
![]()
@Hanula1212 No, a to je zase tvoje věc. Paní klasicky podniká, těžko bude někomu něco dělat zadarmo. Že jo ![]()
@alena1995 Pozadam za tebe v praci, aby to v ramci svych povinnosti vyridila ucetni
A jinak je to samozřejmě tvoje vec, ale netvrd ostatním, co se neorientuji, ze si muze rozhodovat ucetni komu zuctovani udela a komu ne.
@alena1995 píše:@Hanula1212 No, a to je zase tvoje věc. Paní klasicky podniká, těžko bude někomu něco dělat zadarmo. Že jo
Já podnikám taky, ale o tom není tahle diskuze.
@j.a.n.i1 Tak jsi normální? Říkám ti, že účetní řekla, že to pro „velkou“ vrátku neudělá prostě. Není mi deset, nemusím tady lhát ani si nic vymýšlet. ![]()
V mém zaměstnání s tím nikdo problém neměl.
@alena1995 Ja na rozdil od tebe normalni jsem a proto ocekavam, ze ucetni zaměstnavatele splni sve zakonem dane povinnosti a nebude si vymyslet blbe vymluvy. Ale na tebe evidentně funguji, ona si za stejny plat ušetřila práci a ty sis to zaplatila jinde. Az ti prisze rekne, ze pro velky plat neposle mzdu, budes taky spokojena.
@j.a.n.i1 A co jako jsem měla dělat, držte ji nůž pod krkem ať to okamžitě udělá?
@alena1995 Obratit se ofiko na jejiho nadrizeneho, treba. Jako jo, chapu, ze se treba člověk nechce dohadovat, ok. Ale pak to tu neprezentuj jako spravny postup a jeste netvrd, ze ty 300 nikoho nepolozi. Jednak znam lidi co polozi a pak nevidim duvod, proc obhajovat placeni za neco, za co uz je placena ta ucetni, i když jde o 3 stovky.
@j.a.n.i1 hele, ale já to neprezentuji jako správný postup. Já si účetní z tohoto důvodu zaplatila, resp. partner, já měla možnost si nechat daně u zaměstnavatele, ale vybrala jsem si, že si také zaplatím radši sólo účetní. Víš kolik lidí kolem mě to dělá? Co se tady dal do mě navazis, absolutně nechápu.
Já nikam nenapsala „Zaplať si účetní, tvůj zaměstnavatel ti vratku určitě neudělá“! Uvědom si, že jsi na diskuzním fóru, kde lidi mohou říct svoje zkušenosti, tak jak jsem to řekla já. PROBER SE.
@alena1995 Ne, tys napsala, ze se zamestnavatel rozhodne, zda ti je udělá a to proste neni pravda, pokud splnim podminky, tak je povinností zaměstnavatele ty dane udelat.
@j.a.n.i1 Proč lžeš, stačí se podívat na první stranu, já napsala:
@alena1995 píše:
@janickaIII Joo, nám ho nechtěli udělat, resp. partnerovi v práci, že vrácena částka je vysoká (8000,–). Tak jsem nevěděla.
Uz se neponizuj, jo? ![]()
@alena1995 píše:
@janickaIII Ano, přesně takhle to účetní řekli. Není to povinnost, vím, ale normálně takhle fungují, je chlap měl smůlu, že měl prostě vratku.
Prestan lhat spise ty… A pak kdo se tu ztrapnuje.
@j.a.n.i1 V čem lžu, že tak normálně fungují, což je pravda? Ony jako účetní v té dané firmě to tak mají nastavené. Nějak tě nechápu. Už mě nebavíš, jdu diskutovat jinam. Ahoj ![]()