Dárek pro roční mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9153
20.6.25 11:00

Náš je dubnový. V roce dostal taky tatru, enduro. S tím si hrál dlouho. Už měl nohy za krkem a furt se toho vzdát nechtěl. Různá pracovní auta na zahradu dostával (imitace pracovních aut). Mimochodem ty tam má kluk stále. Rok měl 11 let zpět. Někdy přijde na návštěvu malá návštěva a furt se ta jeho auta na hraní venku hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.6.25 12:08

@Kateřina19955 hele já u obou porodu bojovala o život a děti taky, to nesouvisí s tím, s čím si děti mohou hrát ;-) tak když vůbec nic nevíme, tak byl dotaz špatně položený a navíc jsem ti poradila, s čím si hrají naše děti :mavam: ale argumenty, že pro roční dítě je houpačka velká, tak to byla top hláška, když mám druhou dceru nedonošenou o dost a houpání miluje od samostatného sedu a je drobná :-) a písek už nejedla ani v necelém roce u moře a stavěla se ségrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.6.25 14:01

@Kateřina19955 Já bych vybírala něco praktického, co vydrží dlouho. A když mu k tomu třeba koupíš velké balení křupek nebo něco podobného, určitě bude mít radost i z toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
21.6.25 14:57

No, můj nejstarší dostal k roku odrazedlo a je fakt, ze ho využil až tak za pul roku. Kolem toho roku miloval bublifuky klasické, pořád jsem musela foukat, později ty, co se zapnou a dělají samy bubliny. Dcera na rok dostala takový stan spojený s domeckem tunelem a radila v tom se starším cele léto.
Doma jsme měli tatru. Nejdriv jsme je jen vozili v sede, pak ji tlačili sami. Skluzavku malou plastovou taky doma máme a taky ji využívali brzo. A v roce ma malý fotky i z houpačky doma, venku na ni byl už snad v 9 měsících, jak uměl sedět.
Kolem roku využili i králíka na kterého se navlekaji kroužky a dřevěné puzzle vladacku. S tim si dcera hraje i teď skoro ve 3 letech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí