Dárek pro urozeného muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
5.12.23 15:58

Tak co ten darek? Co to nakonec bude? Nemam cas docist 12 stran, Mikuláš čeká…ake prvni strana mě smichy položila…erby vedle satelitu a tak… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
5.12.23 16:00
@Aleriga píše:
Prosím tě, to nemyslíš vážně! Vždyť je to nějaký starý uslintaný dědek, to ti ještě nedošlo?

Dám ruku do ohně že není! :cert:

• Citovat
  • Upravit
85
6.12.23 11:32

Tak tahle diskuze je maso. Od dárku k osobním věcem zakladatelky, která se normálně zeptala.

To vás tak triggruje to, jak popsala svého muže?
Nemáte svůj život?
Koho zajímá, jak se zakladatelka živila dřív?
Proč by si nemohla najít normálního i zámožnějšího muže?

Netuším, co máte spolu za historii a konflikty, ale jen po přečtení této diskuze opravdu zakladatelka není ta, co vypadá jako životně zapšklý tajtrlík bez inteligence. Urážení out of nowhere, chytání za slova a vytahování osobních informací je fakt dětinské a ubohé. Vy, co vás urazilo, že o svém muži napsala, že je urozený, měli byste zapracovat na svém životě, aby se vás takové věci nedotýkaly, ostatní nemůžou za vaše nudné životy.

Zakladatelko, máš tu pár skvělých tipů na dárky, určitě si vybereš. Koukla bych se na třeba i na peněženku, nebo pouzdro na vizitky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.12.23 13:43
@SracChcePomoci píše:
Dám ruku do ohně že není! :cert:

A taky tomu individuu žereš tu storky o čerstvě porozeném dítku, potažmo to celé vymyšlené těhotenství? :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
6.12.23 13:50
@Hanka1 píše:
A taky tomu individuu žereš tu storky o čerstvě porozeném dítku, potažmo to celé vymyšlené těhotenství? :mrgreen: :P

To si nechám pro sebe. Ale že to je žena, za to dám ruku do ohně! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.12.23 13:54

Je videt, ze jsi tu kratce a Klopotko stylem nepolíbená, takze tě minuly popisy dámských vagín jako broskve, saláty a apod..to je jeste odvar, pokračuje to řitním mázkem u oblíbené činnosti lizani analu nejen v bordelech, pardon v nočních klubech a tak. A asi te minulo i casto zmiňována silná bisexualita Klopotko. Bacha ale musis cist poradne, jinak se dozvíš, ze čteš zadkem!
Srandu z Uhozenosti, pardon domnělé Urozenosti manži z paneláku, bys taky vzhledem k historii nepochopila a nej level je popis zúčastněných osob aneb Klopotko celá Borhyová, Uhozený celý moderátor Suchoň s chováním Jirky Bartošky ze seriálu My všichni školou povinní. Jeden milenec traktorista jako Škopek ze Slunce, seno, další milenec druhej Roden, další milec jako moderátor/herec Čapka z Polopatě/Ulice a tak bych mohla pokračovat. Důležitou osobou je inžinýrka alias milka manzela, dalsi milka úřednice, kterou vyhodil z baraku po provalené nevěře a dovolene u moře s Uhozeným, manzel Rom plus popis krále a kralovny alias tchánovců, do toho obézní švagrová byvala Miss - prostě Sága rodu Klopotků ve virtuální verzi :mrgreen: :mrgreen:
@monodie

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.12.23 14:01

@Hanka1 Jj, Klopka je naše Borhyová v crocsech a na steroidech.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.12.23 14:15
@Hanka1 píše:
Je videt, ze jsi tu kratce a Klopotko stylem nepolíbená, takze tě minuly popisy dámských vagín jako broskve, saláty a apod..to je jeste odvar, pokračuje to řitním mázkem u oblíbené činnosti lizani analu nejen v bordelech, pardon v nočních klubech a tak. A asi te minulo i casto zmiňována silná bisexualita Klopotko. Bacha ale musis cist poradne, jinak se dozvíš, ze čteš zadkem!
Srandu z Uhozenosti, pardon domnělé Urozenosti manži z paneláku, bys taky vzhledem k historii nepochopila a nej level je popis zúčastněných osob aneb Klopotko celá Borhyová, Uhozený celý moderátor Suchoň s chováním Jirky Bartošky ze seriálu My všichni školou povinní. Jeden milenec traktorista jako Škopek ze Slunce, seno, další milenec druhej Roden, další milec jako moderátor/herec Čapka z Polopatě/Ulice a tak bych mohla pokračovat. Důležitou osobou je inžinýrka alias milka manzela, dalsi milka úřednice, kterou vyhodil z baraku po provalené nevěře a dovolene u moře s Uhozeným, manzel Rom plus popis krále a kralovny alias tchánovců, do toho obézní švagrová byvala Miss - prostě Sága rodu Klopotků ve virtuální verzi :mrgreen: :mrgreen:
@monodie

Máš tam chyby. Můj ex je typově podobný Rodenovi a švagrová, dnes tedy obézní s pořád moc pěknou tváří, tu Miss nevyhrála.
Neumístila se ani na třetím místě. Vše bylo řečeno.
Mít hemzy proti pěknému, zrekonstruovanému bytu 3+1v paneláku bez hypo může mít jen idiot, pro mě dům není vůbec a pro muže vlastně taky ne. Nemáme zájem se zadlužit na x let, i když ty tvrdíš, že hypo dluh není, můžeš si tomu říkat, jak chceš.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.12.23 14:20
@Klopotkova píše:
Máš tam chyby. Můj ex je typově podobný Rodenovi a švagrová, dnes tedy obézní s pořád moc pěknou tváří, tu Miss nevyhrála.
Neumístila se ani na třetím místě. Vše bylo řečeno.
Mít hemzy proti pěknému, zrekonstruovanému bytu 3+1v paneláku bez hypo může mít jen idiot, pro mě dům není vůbec a pro muže vlastně taky ne. Nemáme zájem se zadlužit na x let, i když ty tvrdíš, že hypo dluh není, můžeš si tomu říkat, jak chceš.

My hypo uz davno nemame a v panelaku jsem nikdy nebydlela, tak nevim, ale jen to mnozstvi lidi a bytu koncentrované na jednom místě je des… :zed:
Takovými detaily kolikata skoncila svagřice v Miss v minulém století bych se vubec nezaobírala… :P
Uznat musis i ty, ze urozenost se s bydlením v panelaku vylučuje, u urozenosti se předpokládá alespon prvorepubliková vilka velikosti maleho zamecku nebo pri nejmenším cinzak v centru velkého mesta. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
134
6.12.23 14:27
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Muž měl včera narozeniny. Nemá kulaté. Nestihla jsem mu koupit ani objednat dárek, měla jsem jiné povinnosti. Budeme jeho narozeniny slavit v kruhu rodinném příští víkend,
Zítra si spolu jen chceme posedět u nealkoholické Bohemky.
Ví, že pro něj zatím nic nemám. Před pár dny jsem mu porodila dítě. Jeho první a zřejmě i poslední. Říkal mi, že jsem mu ten největší dárek již dala a že nic jiného nepotřebuje a ať to neřeším.
Jsem pečlivá. Nikdy jsem na dary nezapomněla, až teď poprvé. Respektive, ne, že bych zapomněla, ale nějak jsem to nestihla zavčas pořešit.
Co byste mi poradili? Muž je velmi atraktivní, inteligentní, urozený. Napadla mě kravata, těch má ovšem spoustu. Stejně tak, jako košil. Občas musí chodit do práce společensky oděn.
Jeho oblíbený parfém? Knihy si kupuje sám a ani nevím, jaká přesně by ho teď zajímala.
Teď mě napadlo, zavolat hned v pondělí cukrářce a objednat dort?

nechci rejpat ale proč že muž kterej o sebe dbá je urozený? má to nějaké opodstatnění? rod předci atd? já mám třeba v žilách modrou z jedné poloviny ale netvrdím o sobě na každém kroku že jsem urozený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.12.23 14:27
@Hanka1 píše:
My hypo uz davno nemame a v panelaku jsem nikdy nebydlela, tak nevim, ale jen to mnozstvi lidi a bytu koncentrované na jednom místě je des… :zed:
Takovými detaily kolikata skoncila svagřice v Miss v minulém století bych se vubec nezaobírala… :P
Uznat musis i ty, ze urozenost se s bydlením v panelaku vylučuje, u urozenosti se předpokládá alespon prvorepubliková vilka velikosti maleho zamecku nebo pri nejmenším cinzak v centru velkého mesta. :mavam:

Mne je jedno, jak a kde jsi bydlela a kde bydlíš teď a co máš splacené nebo ne. Každému vyhovuje něco jiného.
Urozenost muže jsem tady už vysvětlovala, přišla s tím kamarádka a mně se to líbí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.12.23 14:30
@JFK.180 píše:
nechci rejpat ale proč že muž kterej o sebe dbá je urozený? má to nějaké opodstatnění? rod předci atd? já mám třeba v žilách modrou z jedné poloviny ale netvrdím o sobě na každém kroku že jsem urozený :-D

Přišla s tím kamarádka, já jsem se tomu smála a od té doby je pro mě prostě urozenej. Nic víc v tom nehledej.Je to v jeho chování. Muž nemá modrou krev, ani jeho rodina nevlastní prvorepublikové vilky. Muž pochází z normálních rodinných poměrů. Žádní zbohatlíci, žádná modrá krev. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.12.23 14:31
@JFK.180 píše:
nechci rejpat ale proč že muž kterej o sebe dbá je urozený? má to nějaké opodstatnění? rod předci atd? já mám třeba v žilách modrou z jedné poloviny ale netvrdím o sobě na každém kroku že jsem urozený :-D

Ono ti to Klopotko vysvětlí, nam stálicím napise max ze čteme zadkem… :mrgreen:

Jinak je taky Uhozený jeste distinguovaný - to tu melo nakou chvili Klopotko v podpisu “muj muz je velmi distinguovaný” :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
134
6.12.23 14:32
@Klopotkova píše:
Přišla s tím kamarádka, já jsem se tomu smála a od té doby je pro mě prostě urozenej. Nic víc v tom nehledej.Je to v jeho chování. Muž nemá modrou krev, ani jeho rodina nevlastní prvorepublikové vilky. Muž pochází z normálních rodinných poměrů. Žádní zbohatlíci, žádná modrá krev. :mavam:

díky za vysvětlení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.12.23 14:35
@Hanka1 píše:
Ono ti to Klopotko vysvětlí, nam stálicím napise max ze čteme zadkem… :mrgreen:Jinak je taky Uhozený jeste distinguovaný - to tu melo nakou chvili Klopotko v podpisu “muj muz je velmi distinguovaný” :mrgreen: :P

Distinguovaný bych nikdy nenapsala, v podpisu znělo distingovaný. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí