Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládáme diskusi pro ty, kterým dárek z Vánočního kolotoče 2014 nedorazil. Doporučujeme se nejprve zastavit na poště a ověřit si, zda tam dárek nezůstal, nemůžeme ale bohužel vyloučit úmyslné nezaslání.
Tato diskuze vám pomůže sehnat náhradního Ježíška. Do tohoto příspěvku budeme psát všechny uživatele, kteří nedostali dárek (tučně černě). Kdo zde svého Ježíška najde, bude označen tučně modře. Náhradní ježíškování je tedy zcela na vaší domluvě, prostor je zde v diskuzi nebo pak přes SZ.
Těmto uživatelům dárek nedorazil:
Eugiinka, Radka610, mikinka18,
lucie1980 (dárek od Ježíška je na cestě),
Lind002 (nepřeje si zaslat dárek),
xFelli (nepřeje si zaslat dárek)
Lenule15, e. v. a., pavlinka1988, Sabika, zoretka, novalgi, Lennia, hartiepa, phoma
Náhradní Ježíškové jsou vítáni!
Pokud někomu chcete udělat náhradního Ježíška – vyberte si ho ze seznamu černých nicků (modré jsou obsazené) a kontaktujte ho přes SZ. Pak nám stačí napsat, s kým jste se domluvili.
Nedostali jste dárek a přesto chybíte v seznamu? Nebo se v něm najdete a dárek Vám přitom dorazil? Napište do diskusního vlákna, nebo soukromou zprávu na nick admin.
Kolotoč letos udělal radost mnoha uživatelkám, neradi bychom ovšem přehlíželi zklamání maminek, kterým z nějakého důvodu dárek nepřišel.
Děkujeme vám všem náhradníkům a všem účastnicím Vánočního kolotoče 2014, které zaslaly dárek
!
adminky eMimino.cz
@admin Můžete, prosím, ty nicky napsat pomocí „zmínit“? Nějak se mi nezdá ten poslední, děkuji vám
V editaci to už nejde, tak zmiňuji zde. Další nicky už zmínku mít budou.
@pavlinka1988, @Sabika, @zoretka, @Lenule15, @e.v.a.
Monika
EDIT Zmínky v editaci již přidat nejdou, tak budou nové nicky zapisovány bez zmínky. (poptám se, zda by to nešlo změnit)
@Sluka píše:…prý nějak se mi nezdá ten poslední
@admin Můžete, prosím, ty nicky napsat pomocí „zmínit“? Nějak se mi nezdá ten poslední, děkuji vám
@e.v.a. On tam totiž tvůj nick byl původně s mezerou za e., tak asi proto ![]()
Jinak já dávám dnes Ježíškovi poslední šanci ![]()
Tak to jsem zvědavá, kolik nás nakonec bez toho dárku je ![]()
A myslím, že už nic nedojde, od vánoc mi došlo již několik objednaných balíčků, takže pochybuji, že se dárek z emimina někam zatoulal
@e.v.a. píše: …prý nějak se mi nezdá ten poslední
Děkuji ti za nabídku, moc si toho vážím… a jak jsem byla rozhodnutá a zatvrzelá, že nic nechci, tak vážení, tato dáma mi to přes zprávy tak pěkně napsala, že povoluju, taju… no co vám mám povídat, usmívám se tu
To je sice moc hezké, ale adresu jsi stejně pořád nedala
Na Severní pól za Santou se mi takhle mimo sezonu moc nechce, prý není dobrý budit ho ze spánku - má to nějakou souvislost s dalšími vánoci ![]()
@xFelli píše:
@e.v.a. On tam totiž tvůj nick byl původně s mezerou za e., tak asi proto
Jinak já dávám dnes Ježíškovi poslední šanci
jo tááák ![]()
Holky, jen tak mimochodem.. Jeden balíček, který jsem měla pro tátu, taky stále ještě koluje v poště
Prodejce se už několikrát veřejně omluvil, kaje se, a zdá se, že se brzy začne sám bičovat ![]()
@Sluka píše:
Holky, jen tak mimochodem.. Jeden balíček, který jsem měla pro tátu, taky stále ještě koluje v poštěProdejce se už několikrát veřejně omluvil, kaje se, a zdá se, že se brzy začne sám bičovat
Tak ještě týden počkáme, jestli mi něco nedorazí ![]()
@Sluka píše:
To je sice moc hezké, ale adresu jsi stejně pořád nedalaNa Severní pól za Santou se mi takhle mimo sezonu moc nechce, prý není dobrý budit ho ze spánku - má to nějakou souvislost s dalšími vánoci
ty… a nepsala jsi mi něco o možnosti předání pozdravu, aniž bych ti posílala adresu? ![]()
@e.v.a. píše:
ty… a nepsala jsi mi něco o možnosti předání pozdravu, aniž bych ti posílala adresu?
Jo, momentálně je to díky tvému tání zablokováno, ale když nebude jiná, tak ten kanál prorazím ![]()
@Sluka píše:
Holky, jen tak mimochodem.. Jeden balíček, který jsem měla pro tátu, taky stále ještě koluje v poštěProdejce se už několikrát veřejně omluvil, kaje se, a zdá se, že se brzy začne sám bičovat
Já se svého případného náhradního ježíška vzdávám, už by to stejně postrádalo smysl, možná ještě dárek od původního ježíška dojde, ale moc tomu sama nevěřím ![]()