Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky ignorujte ji.Já jsem příjemkyně, mám syna z DV. Účastním se této diskuse dlouho.
Nenechme se vyprovokovat
Snažím se ale ona je tak hloupá že to občas nejde
. Jinak gratuluju k synkovi a doufám že vajíčka někoho též učiní šťatným ![]()
@Anonymní píše:
@Bondatrova hele, ty tvoje moralizujici výlevy jsou neskutečný. Co ale cekat od někoho, kdo si vybere za milence zenatyho chlapa. To by teda zase vadilo z etickyho hllediska me. No ale vlastně jsi tu psala, ze radyi budeš prostitutka, než abys darovala vajíčka. Hele a co bys dělala, kdybys otehotnela s nějakým zakaznikem? S kým ze jsi to vlastně teď těhotná???
A proč anonymně?
Těhotná jsem s mužem, kterého miluji několik let.
Psala jsem, že kdybych neměla co do huby nebo byla hamižná, tak bych radši dělala prostitutku než darovala svoje dítě v té nejranější formě.
Jaké otěhotnění? Tak je jasné, že bych brala HA a nešla bych s chlapem bez kondomu a ano, kdysi jsem měla ´ženatého milence, nechápu, proč tady pleteš jablka s hruškama a taháš věci z jiných diskuzí
![]()
@Bondatrova píše:
Nechceš odpovídat, protože jsi hamižná.Je ti úplně fuk, že někde budou běhat tvoje geny, nic o nich nebudeš vědět, vůbec nic, jaké má to dítě zázemí, tvář, je-li šťastné. Ale co by člověk pro 20 litrů neudělal, vždyť je to jeden mrzký měsíční příjem.
![]()
![]()
l
To za to stojí? Je to hnus a já doufám, že poslanci prosadí ten zákon, aby děti z dv buněk měli možnost poznat svoje biologické rodiče!!!![]()
Být z darovaných buněk je totální rozklad identity každého jedince a každý má právo na to poznat svoje genetické kořeny a vědět, že jeho bio matka/otec jej mněla jen za buňku.![]()
Patří vám to, protože tady nejde o nic jiného než o hamižnost, je to prachsprostý prodej, nechutný prodej!!! Přemýšleli jste někdy nad tím jedincem, který vznikne z darovaných buněk?
Být z darovaných buněk, tak si připadám jako prašivý pes a svoje biologické rodiče bych nenáviděla.
Proč bych se ti měla zpovídat? Já jsem opravdu spokojená že někomu pomůžu a jestli to tebe naštve a štve tě o to víc že ti neodpovídám na tvé hloupé otázky tak z toho mám radost tisícinásobnou…
Příspěvek upraven 03.07.15 v 23:41
@klarushka jak tu píše anonymní maminka dítěte z DV, nevšímej si té zapšklé paní.
Já sama mám za sebou několik IVF, tak vím, že si ty peníze zasloužíte. A je naivní si myslet, že to někdo dělá jen pro peníze… Asi to je příjemný bonus, to ano… ale neřekla bych, že je to primární důvod.
Co to břicho, je to už lepší???
@Bondatrova ale nepletu, holcicko. Jsi proste ženská, co nemá žádné právo tady cokoliv kazat o moralce, kdyz Ti nevadilo se tahat se zenacem.
A muzu si sem tahat co chci, když ty se sem tahas s nazorama, o který nikdo nestojí.
Doufám, že se podaří poslancům prosadit zákon, aby každý jedinec vzniklý z dárcovských buněk měl možnost poznat svoje biologické rodiče
![]()
Být z dárcovských buněk znamená totální rozklad identity!!!
Hlavně si vzít 20 litrů a co, že bio dítě bude někdo týrat, vždyť o nic nejde, je to jen buňka přece
![]()
@Anonymní píše:
@Bondatrova ale nepletu, holcicko. Jsi proste ženská, co nemá žádné právo tady cokoliv kazat o moralce, kdyz Ti nevadilo se tahat se zenacem.
A muzu si sem tahat co chci, když ty se sem tahas s nazorama, o který nikdo nestojí.
A proč anonymně? Stydíš se za svůj názor? Ne, nestyděla jsem se tahat se ženatým, vůbec nevíš podrobnosti o tom.
I kdyby v té době žil se ženou, tak je to pořád lepší než prodat svoje dítě v té nejranější formě, ani kdyby se platilo zlatem, tak bych to nemohla udělat, nejsem ![]()
@panikralickova píše:
@klarushka jak tu píše anonymní maminka dítěte z DV, nevšímej si té zapšklé paní.
Já sama mám za sebou několik IVF, tak vím, že si ty peníze zasloužíte. A je naivní si myslet, že to někdo dělá jen pro peníze… Asi to je příjemný bonus, to ano… ale neřekla bych, že je to primární důvod.
Co to břicho, je to už lepší???
Břicho už je lepší děkuju
.
Jinak je to přesně tak jak píšeš kdybych potřebovala peníze tak si je zvládnu vydělat rychlejc a příjemnějším způsobem než je D. V. (píchání injekcí, narkóza atd je fakt síla ale Ty to znáš
) ano příjemnej bonus to je ale pochybuju že by se našel člověk pro kterého by to bylo tolik peněz aby daroval z tohoto důvodu…
Já mám pár známejch které mimiňáka z vl. vajíčka mít nemůžou a tudíž jsou odkázány na pomoc dárkyň a když jsem viděla jak jsou šťastný potom co se mímo konečně povedlo + s tím že já mám svoje děti dvě a další už nechcem jsem se rozhodla že pomohu někomu dolšímu k tomu aby si zažil stejné štěstí jako já a moje kamarádky (kterejm též někdo pomohl)
Doufám, že se opravdu podaří poslancům ten zákon prosadit
, můžete potom svým biologickým dětem říct, že s vámi nemá nic společnýho, že je pro vás jen buňka, kterou jste kdysi darovaly…
![]()
@klarushka píše:
Břicho už je lepší děkuju.
Jinak je to přesně tak jak píšeš kdybych potřebovala peníze tak si je zvládnu vydělat rychlejc a příjemnějším způsobem než je D. V. (píchání injekcí, narkóza atd je fakt síla ale Ty to znáš
Já mám pár známejch které mimiňáka z vl. vajíčka mít nemůžou a tudíž jsou odkázány na pomoc dárkyň a když jsem viděla jak jsou šťastný potom co se mímo konečně povedlo + s tím že já mám svoje děti dvě a další už nechcem jsem se rozhodla že pomohu někomu dolšímu k tomu aby si zažil stejné štěstí jako já a moje kamarádky (kterejm též někdo pomohl)) ano příjemnej bonus to je ale pochybuju že by se našel člověk pro kterého by to bylo tolik peněz aby daroval z tohoto důvodu…
Jo, aby tvoje děti měly někde biologické sourozence, super pro ně.
Já se tohle dozvědět, tak chci svého bio bratra/sestru poznat, ale ona je to přece jen buňka
![]()
@Anonymní píše:
Ježíši ona je fakt jak kafemlejnek
JJ je mě příjde že je fakt fanatička a chce svou pravdou spasit svět ![]()
@Bondatrova píše:![]()
![]()
Doufám, že se opravdu podaří poslancům ten zákon prosadit
![]()
![]()
![]()
![]()
, můžete potom svým biologickým dětem říct, že s vámi nemá nic společnýho, že je pro vás jen buňka, kterou jste kdysi darovaly…
![]()
![]()
![]()
![]()
@klarushka píše:
JJ je mě příjde že je fakt fanatička a chce svou pravdou spasit svět
Jak se stavíš k tomu, že někde bude žít tvoje biologické dítě, o kterým nebudeš vědět ani prd? Jaké má zázemí, tvář, jestli jsou jeho rodiče na něj hodní atd.?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Nechceš odpovídat, protože jsi hamižná.
Je ti úplně fuk, že někde budou běhat tvoje geny, nic o nich nebudeš vědět, vůbec nic, jaké má to dítě zázemí, tvář, je-li šťastné. Ale co by člověk pro 20 litrů neudělal, vždyť je to jeden mrzký měsíční příjem.
l

To za to stojí? Je to hnus a já doufám, že poslanci prosadí ten zákon, aby děti z dv buněk měli možnost poznat svoje biologické rodiče!!!
Být z darovaných buněk je totální rozklad identity každého jedince a každý má právo na to poznat svoje genetické kořeny a vědět, že jeho bio matka/otec jej mněla jen za buňku.
Patří vám to, protože tady nejde o nic jiného než o hamižnost, je to prachsprostý prodej, nechutný prodej!!! Přemýšleli jste někdy nad tím jedincem, který vznikne z darovaných buněk?
Být z darovaných buněk, tak si připadám jako prašivý pes a svoje biologické rodiče bych nenáviděla.