Darování vajíček - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
3.6.12 23:59

kulička181 - Ahojky a to už jdeš v červenci na odebírání vajíček, nebo teprve na ty první testy a pohovory a tak :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka čokoládka
7.10.12 21:12

první dárcovství

Zdravím, chtěla bych poprvé jít darovat vajíčka, trošku se bojím, že to bude bolet nebo něco neproběhne v pořádku.. :( z diskuzí co jsem si četla je o to stále zájem. Jsem ze Zlína, zde je taky klinika, chci se zeptat zda má někdo se zlínskou klinikou zkušenosti :?: nebo případně jakou by jste doporučili
Děkuji mnohokrát :hug:

• Citovat
  • Upravit
SarkaNova
9.10.12 21:30

darovani

Zkus darkyne.eu tam se můžeš obrátit na někoho kdo má už osobní zkušenost, mě to dost pomohlo Š.

• Citovat
  • Upravit
11514
20.10.12 10:09

V Caru kam chodím já, taky maturitu vyžadují a není nutnost, aby měla dárkyně aspoň jedno dítě, chodí hodně studentky a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dede111
21.11.12 17:52

darovani

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda byl někdo darovat v Olomoucu ve FERIMEDU DĚKUJJI

• Citovat
  • Upravit
30
22.11.12 10:45
@Vlaďka čokoládka píše:
Zdravím, chtěla bych poprvé jít darovat vajíčka, trošku se bojím, že to bude bolet nebo něco neproběhne v pořádku.. :( z diskuzí co jsem si četla je o to stále zájem. Jsem ze Zlína, zde je taky klinika, chci se zeptat zda má někdo se zlínskou klinikou zkušenosti :?: nebo případně jakou by jste doporučili
Děkuji mnohokrát :hug:

Niceho se neboj, ja tedka daruju potreti a vse probehlo a probiha v poradku.. injekce nebolej, kdyz mas nejaky ten tucek :D po odběru jsem se citila taky normalne a neuvedomuju si, ze by me neco bolelo.. max. me pichalo v podprisku, ale tot vse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka čokoládka
22.11.12 12:34

Děkuju za radu…a nepřibrala jsi po tom moc?? ;)

• Citovat
  • Upravit
205
3.2.13 17:04

Taky jsem rozhodnutá, že po porodu, až se dám do kupy chci darovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 18:39

Chtěla bych se zeptat jestli některá z Vás darovala vajíčka v Brně v klinice UNICA? Máte s nimi kladné zkušenosti? A kolik jste dostaly kompenzaci?

Popřípadě poraďte jinou kliniku v Brně. Ovšem nějakou kde nechtějí maturitu. Otěhotněla jsem během studia a maturitu si teprve dodělávat budu. ;)

• Citovat
  • Upravit
461
3.2.13 19:04
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat jestli některá z Vás darovala vajíčka v Brně v klinice UNICA? Máte s nimi kladné zkušenosti? A kolik jste dostaly kompenzaci?Popřípadě poraďte jinou kliniku v Brně. Ovšem nějakou kde nechtějí maturitu. Otěhotněla jsem během studia a maturitu si teprve dodělávat budu. ;)

Já jsem byla darovat v Sanatoriu Helios v Brně na štefánikové a byla jsem maximálně spokojená :D! Příjemný a profesionální přístup. Chodila jsem tam i na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.2.13 19:26

Ahoj holky, možná je to blbý dotaz, ale napadlo mě, jak nad darováním uvažuji- co by se stalo, kdyby člověk nechtěně otěhotněl v průběhu té hormonální stimulace? Pokud tam tím pádem dozrává víc vajíček, tak by to byla asi vícerčata, ne? Patrně hodně početná vícerčata. Nebo je tohle nějak ošetřeno, že se to nemůže stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 20:28

@Edit1 tam chtějí maturitu a tu nemám hotovou.. ale děkuju za tip ;) Chtěla jsem tam jít i darovat, protože jsem tam byla i na 3D ultrazvuku, ale je problém s tou maturitou no :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 14:01

než do toho půjdete,jistě nezištně, přečtěte si toto

• Citovat
  • Upravit
7
4.2.13 14:28

me2dova

Me2dova
Zdravím proto je pravě doporučeno i zakazono mit pohlavni styk v době stimulace…
A myslím si že je to i nevhodné vuči te příjemkyni která platí vše ze své kapsy aby z toho sešlo neni to malá častka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.2.13 19:51

Ne, tak jasně, že to není vhodné, ani rozumné. Jen mě zajímalo, jak je to ošetřeno. Dárkyně má zakázáno sexovat? A jak dlouho, po celý ten cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.