Dát miminko k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.2.12 14:42

u psychiatra jsem uz byla,i leky mam.sama lekarka mi doporucila adopci.jinak pritele mam,kluka ma rad,ale ja to absolutne nezvladam,neumim si se synem ani hrat,proste nic.pak mi ho je lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 14:46
daisynka píše:
u psychiatra jsem uz byla,i leky mam.sama lekarka mi doporucila adopci.jinak pritele mam,kluka ma rad,ale ja to absolutne nezvladam,neumim si se synem ani hrat,proste nic.pak mi ho je lito.
Jenom k vůli tomu, že si s ním neumíš hrát?…To přijde, neboj, ještě je malý… mohu se zeptat? Kolik je let přítelovi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
daisynka píše:
u psychiatra jsem uz byla,i leky mam.sama lekarka mi doporucila adopci.jinak pritele mam,kluka ma rad,ale ja to absolutne nezvladam,neumim si se synem ani hrat,proste nic.pak mi ho je lito.
8o takže dítě má tatínka, který ma malého rád a lékařka doporučila adopci? 8o Tady mi něco nehraje..
  • Citovat
  • Upravit

A jak dlouho ty léky bereš, zabraly už (u AD to trvá dýl, než zaberou)? Bydlíte spolu? … Napiš toho trochu víc. Určitě se najde nějaké řešení, tohle je až poslední varianta. Neudělej nic, co by Tě jednou strašně mrzelo, uvidíš, že Ti bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
10.2.12 14:47

A co na to pritel rika?On s tim souhlasi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 14:47
sieta.m píše:
daisynka píše:
8o takže dítě má tatínka, který ma malého rád a lékařka doporučila adopci? 8o Tady mi něco nehraje..
No mě taky ne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.2.12 14:48
daisynka píše:

Tak ve 3 měsících si asi moc hrát nebudete, je malej. To všechno přijde. Ale moc nechápu, když má otce a ten ho má rád, proč by se měl malej dávat k adopci :nevim: . To se dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.2.12 14:49

Nedovedu si představit, jak ti mohla lékařka doporučit adopci, pokud léky nezabírají, nech se hospitalizovat, o syna se postará přítel a za pár měsíců budete šťastná rodina, je to asi strašně těžký, ale je to nemoc, přece nenecháš nemoc způsobit, že nebudeš mít dítě? Drž se a snaž se využít všechny prostředky. Navíc moc tomu nevěřim, kdyby ti doktorka poradila adopci, určitě by ti i řekla, kam máš jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Počkej, pokud máš opravdu depresi, Tvůj stav by se měl po lékách velmi rychle zlepšit (v řádově týdnech). Je opravdu jediným důvodem k tomuto rozhodnutí Tvůj zdravotní stav? Protože potom bych teda psychiatričku kopla někam.
Nebo máš jiný důvod, proč chceš adopci? Pokud je to tak, klidně napiš, vždyť Tě tu nikdo nezná. Jestliže by tomu tak nebylo, Ty jsi zvažovala adopci jen kvůli nemoci, mohli bychom Ti pomoci najít jiné míň radikální řešení. Jestliže dítě ale nechceš z jiného důvodu, který se třeba stydíš napsat, naše rady a pomoc by směřovaly úplně jiným směrem, proto prosím rozepiš se trochu, ať nejsou naše rady a postřehy mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
Vanesanka píše:
sieta.m píše:
daisynka píše:
Přijde mi to jako, že někdo potřebuje rozvířit nudné odpoledne. Žádný lékař nenavrhne adopci jen tak jako pro zlepšení deprese, navíc, když má dítě rodinu, tohle je fakt černý humor..
  • Citovat
  • Upravit
Ali84
10.2.12 14:51

Připadá mi to krajně podezřelé! Máš přítele, máte spolu mimino (chceš ho dát k adopci, protože si s dítětem, které v tomhle věku většinu času spí nebo jen kouká kolem) a lékaře, který ti doporučil adopci? 8o :roll:
No sorry, ale to mi připadá dost přitažený za vlasy!

• Citovat
  • Upravit
3278
10.2.12 14:51
sieta.m píše:
Vanesanka píše:
sieta.m píše:
daisynka píše:
Přijde mi to jako, že někdo potřebuje rozvířit nudné odpoledne. Žádný lékař nenavrhne adopci jen tak jako pro zlepšení deprese, navíc, když má dítě rodinu, tohle je fakt černý humor..
mluvíš mi z duše, psycholožka by takovou věc nemohla brát na lehkou váhu, to je fakt. No počkáme co se z toho nakonec vyklube. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
10.2.12 14:53

já chtěla poradit aby zakladatlka spočla od malého, v kojenekých ústavech je služby, kdy maminka může na chvilku mimčo " odložit" ze zdravotních nebo sociálních důvodů a pak je znova s mamkou jako by nic - dělá se to hlavně u laktační psychozy.
S návrhem tvé doktorky moc nesouhlasím a zá se mi poněkud radikální a zarážející

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
10.2.12 14:53

tohle napsat na web, kde je tucet holek, co se marně snaží otěhotnět je odvaz, fakt jo… ale jo než špatná matka - raději žádná matka - je zvláštní, že hned píšeš o adopci… problém může mít každý a vždycky je východisko - tohle mě by v životě nenapadlo obzvlášť po tom, co se o něj už 3měs. staráš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
10.2.12 14:54
Vanesanka píše:
sieta.m píše:
Vanesanka píše:
sieta.m píše:
daisynka píše:
mluvíš mi z duše, psycholožka by takovou věc nemohla brát na lehkou váhu, to je fakt. No počkáme co se z toho nakonec vyklube. :think:
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky