Dát miminko k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ali84
10.2.12 16:03
bufinda píše:
peluani píše:
DevilAjka píše:
Připadá mi to krajně podezřelé! Máš přítele, máte spolu mimino (chceš ho dát k adopci, protože si s dítětem, které v tomhle věku většinu času spí nebo jen kouká kolem) a lékaře, který ti doporučil adopci? 8o :roll:
No sorry, ale to mi připadá dost přitažený za vlasy!

Ahoj ALice :mavam:
Jinac sdilim stejny nazor [/citace

:think: koukam co se to tady děje a nejak se mi to taky nezda… asi si jen někdo krátí dlouhe odpoledne..
Ale jestli je to pravda tak babybox určo ne ,.minule bylo v televizi ze tam pani dala 3mesicni mimčo a ten boxc je delany jen pro novorozence pro takovehle dite je nebezpečny.. tak to nejak říkali v telce tak nevim :think:

Nemyslím si, že by byl nebezpečný. To dítě je tam jen chvilku, protože díky monitoru pohybu si ho do pár minut vyzvednou sestřičky. Neni to tak dlouho, kdy v babyboxu skončilo 1,5 letý dítě.
Ps. Zrovna v tý době jsme měli s Daníkem hrozný období, kdy zlobil a já mu z legrace vyhrožovala babyboxem (bylo mu 1,5 roku), no a boom, o týden později tam někdo takhle starý dítě šoupnul :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6868
10.2.12 16:08

Tak tak, co se týče „bezpečnosti“ baby-boxu, tak bych byla v klidu. V baby-boxu je teplo, které dítě potřebuje i když jsou mrazy a dítě je jen lehce oblečené, případně nahé. Pod podložkou je snímač jak dechu, tak pohybu, který po krátkém intervalu (aby matka stihla odejít) začne alarmovat na pracovišti, kde už jsou připraveni zdravotníci. Někde to je přímo u porodnice, někde k baby-boxu vyjíždí RZS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
10.2.12 16:09

zakladatelka nechce nic řešit… pokud napíše nejde to jinak, dítě musí k adopci - je sama rozhodnutá a chtěla bych vidět jedinýho doktora, který by jí sám doporučil adopci, aniž by k tomu měl pádný důvod… my tu stejně nic nevyřešíme - krom toho, že jsme všechny zakladatelku, která chce dát své ,,mimínko´´ k adopoci nepochopily - napadají mě i horší slova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
10.2.12 16:10
Ester13 píše:
Holky, u takto závažných diskuzí se nemá spekulovat nad tím, jestli je to blbý vtip nebo ne. a to ze dvou důvodů-
první je, že u takto závažných témat z různých důvodů plno věcí nemusí sedět (zakladatelka se stydí třeba i sama před sebou a tak mlží)
druhý důvod je to, že někdo sám v sobě řeší zásadní téma, ale bojí se zeptat tak nejdřív „testuje“ podobně závažným, leč jiným tématem.
Neříkám nespekulovat u očividných blbostí, kde je jasné, že si někdo dělá vyloženě srandu, ale u těchto závažných témat ano.

Ester, ok, ale nemůžeš se nikomu divit, když si to zakladatelka upraví tak, že to takřka nejde ani chápat. Který lékař by doporučil adopci po pár týdnech léčby? A otec dítěte? Pochopila bych, kdyby byla zakladatelka na prcka sama, ale má chlapa, tak proč hned adopce? Potom se tu vyrojí plno spekulací, cože to má zakladatelka za poruchu, že je na tom tak špatně atd. a po zakladatelce se slehne zem.

• Citovat
  • Upravit
5505
10.2.12 16:13

Pokud jsi pevne rozhodnuta, tak jak pisi holky - babybox anebo jeste lepsi http://www.fod.cz/ … je tam linka, kde si muzes zavolat a poradit se jak predat dite - anonymne. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
10.2.12 16:18
DevilAjka píše:
Ester13 píše:
Holky, u takto závažných diskuzí se nemá spekulovat nad tím, jestli je to blbý vtip nebo ne. a to ze dvou důvodů-
první je, že u takto závažných témat z různých důvodů plno věcí nemusí sedět (zakladatelka se stydí třeba i sama před sebou a tak mlží)
druhý důvod je to, že někdo sám v sobě řeší zásadní téma, ale bojí se zeptat tak nejdřív „testuje“ podobně závažným, leč jiným tématem.
Neříkám nespekulovat u očividných blbostí, kde je jasné, že si někdo dělá vyloženě srandu, ale u těchto závažných témat ano.
Ester, ok, ale nemůžeš se nikomu divit, když si to zakladatelka upraví tak, že to takřka nejde ani chápat. Který lékař by doporučil adopci po pár týdnech léčby? A otec dítěte? Pochopila bych, kdyby byla zakladatelka na prcka sama, ale má chlapa, tak proč hned adopce? Potom se tu vyrojí plno spekulací, cože to má zakladatelka za poruchu, že je na tom tak špatně atd. a po zakladatelce se slehne zem.
třeba jim vypli el. proud :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
10.2.12 16:21
pkp píše:
DevilAjka píše:
Ester13 píše:
Ester, ok, ale nemůžeš se nikomu divit, když si to zakladatelka upraví tak, že to takřka nejde ani chápat. Který lékař by doporučil adopci po pár týdnech léčby? A otec dítěte? Pochopila bych, kdyby byla zakladatelka na prcka sama, ale má chlapa, tak proč hned adopce? Potom se tu vyrojí plno spekulací, cože to má zakladatelka za poruchu, že je na tom tak špatně atd. a po zakladatelce se slehne zem.
třeba jim vypli el. proud :mrgreen:

Tak snad ten výpadek zakladatelka zvládne bez psychické újmy ;) .

Já vim, blbej vtip, ale nedalo se odolat :oops:

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
10.2.12 16:27

devilAjka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 17:22

Hele, kde je zakladatelka, proč nepíše, proč se neozývá? 8o Nu, to mám nejraději jako, založit žhavou diskuzi a pak pláchnout :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.12 17:27

Sla dat synka k adopci - pocitam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
10.2.12 17:30
Vanesanka píše:
Hele, kde je zakladatelka, proč nepíše, proč se neozývá? 8o Nu, to mám nejraději jako, založit žhavou diskuzi a pak pláchnout :roll: :cert:

Vanesanko mě to bylo jasný už na druhý stránce, že už se neozve :mrgreen: . prostě si jen někdo dělal legraci :jazyk: . Mě se to docela hodilo, děsně se nudim :roll:

• Citovat
  • Upravit
3278
10.2.12 17:30
skritek Petra píše:
Sla dat synka k adopci - pocitam :palec:
Že by? :think: Spíš bych řekla, že kdyby byla skálopevně rozhodnutá, tak se nás tady ani neptá na názory :think: Zvlášť, trpí-li fakt tak těžkou depresí :nevim: Anebo si to tu čte a má z nás srandu :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.12 17:31

…a nebo je to lapak na „Obchod s detma“ … prilis koukam na telku, to mam z toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 17:31
DevilAjka píše:
Vanesanka píše:
Hele, kde je zakladatelka, proč nepíše, proč se neozývá? 8o Nu, to mám nejraději jako, založit žhavou diskuzi a pak pláchnout :roll: :cert:
Vanesanko mě to bylo jasný už na druhý stránce, že už se neozve :mrgreen: . prostě si jen někdo dělal legraci :jazyk: . Mě se to docela hodilo, děsně se nudim :roll:
Tak počkej, já založím zábavnou diskuzi na téma " chci se večer oběsit, jak to udělat bezbolestně? " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.12 17:33

Kdyby jste byly v depresi, založili diskuzi jako volání o pomoc, byď by se zdála nesmyslná, tak by jste se po takováých reakcích ozvaly? :think: Dostaly jste radu od odborníka, jak na tyto závažná témata nereagovat. pokud se domníváte, že je to provokace, tak je nejlepší nereagovat.

Ester13 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí