Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
eviliska píše:
jasně holky, já tím myslela, že v akutním stadiu nemoci. Pod léky je to už v poho, jsem se blbě vyjádřila
To jo, promiň za poučování, fakt mi to dneska nespíná
Co diskuze, to trapas.
A pardon za poučování, holt deformace ![]()
Ester13 píše:Vera111 píše:Pokud je opravdu v akutní fázi nemoci, člověk dělá blbosti, mnohdy fatální, které by ho „normálně“ nenapadly. Proto tu dokola spekulujeme a potřebujeme další informace, abychom mohly pomoci
no je pravd, že zakladatelka nechtěla poradit, zda si dítě nechat nebo nenechat. Evidentně ho nechce a v takovém případě jsem rozhodně pro babybox.
to jo, ale pokud to opravdu poradila doktorka, tak to asi musí být vážný důvod.
Vanesanka píše:sieta.m píše:No mě taky nedaisynka píše:
u psychiatra jsem uz byla,i leky mam.sama lekarka mi doporucila adopci.jinak pritele mam,kluka ma rad,ale ja to absolutne nezvladam,neumim si se synem ani hrat,proste nic.pak mi ho je lito.takže dítě má tatínka, který ma malého rád a lékařka doporučila adopci?
Tady mi něco nehraje..
Nezačaly už v nějakém kraji jarní prázdniny?
![]()
Gina108 píše:Vanesanka píše:Nezačaly už v nějakém kraji jarní prázdniny?sieta.m píše:No mě taky nedaisynka píše:
u psychiatra jsem uz byla,i leky mam.sama lekarka mi doporucila adopci.jinak pritele mam,kluka ma rad,ale ja to absolutne nezvladam,neumim si se synem ani hrat,proste nic.pak mi ho je lito.takže dítě má tatínka, který ma malého rád a lékařka doporučila adopci?
Tady mi něco nehraje..
![]()
Minimálně Pražáci je teď mají ![]()
gina108: vydařený koment
to mě nenapadlo, že by si někdo dělal srandu… a já se tak rozčílila nad blbostí některých spoluobčanů…
Ester13 píše:Vera111 píše:Pokud je opravdu v akutní fázi nemoci, člověk dělá blbosti, mnohdy fatální, které by ho „normálně“ nenapadly. Proto tu dokola spekulujeme a potřebujeme další informace, abychom mohly pomoci
no je pravd, že zakladatelka nechtěla poradit, zda si dítě nechat nebo nenechat. Evidentně ho nechce a v takovém případě jsem rozhodně pro babybox.
No to ano, alespoň tedy doufám, že si zakladatelka minimálně diskuzi pročítá…když už nediskutuje ![]()
A z toho, že nediskutuje, tak velký zájem o to, dítě si ponechat, asi neprojevuje ![]()
DevilAjka píše:
Připadá mi to krajně podezřelé! Máš přítele, máte spolu mimino (chceš ho dát k adopci, protože si s dítětem, které v tomhle věku většinu času spí nebo jen kouká kolem) a lékaře, který ti doporučil adopci?![]()
No sorry, ale to mi připadá dost přitažený za vlasy!
Ahoj ALice ![]()
Jinac sdilim stejny nazor
peluani píše:DevilAjka píše:
Připadá mi to krajně podezřelé! Máš přítele, máte spolu mimino (chceš ho dát k adopci, protože si s dítětem, které v tomhle věku většinu času spí nebo jen kouká kolem) a lékaře, který ti doporučil adopci?![]()
No sorry, ale to mi připadá dost přitažený za vlasy!Ahoj ALice
Jinac sdilim stejny nazor [/citace
koukam co se to tady děje a nejak se mi to taky nezda… asi si jen někdo krátí dlouhe odpoledne..
Ale jestli je to pravda tak babybox určo ne ,.minule bylo v televizi ze tam pani dala 3mesicni mimčo a ten boxc je delany jen pro novorozence pro takovehle dite je nebezpečny.. tak to nejak říkali v telce tak nevim…
peluani píše:DevilAjka píše:Ahoj ALice
No sorry, ale to mi připadá dost přitažený za vlasy!
Jinac sdilim stejny nazor
Ahoj Lucko
. Já jsem přesvědčená, že už se zakladatelka neozve
. Prostě srandy kopec ![]()
Holky, u takto závažných diskuzí se nemá spekulovat nad tím, jestli je to blbý vtip nebo ne. a to ze dvou důvodů-
první je, že u takto závažných témat z různých důvodů plno věcí nemusí sedět (zakladatelka se stydí třeba i sama před sebou a tak mlží)
druhý důvod je to, že někdo sám v sobě řeší zásadní téma, ale bojí se zeptat tak nejdřív „testuje“ podobně závažným, leč jiným tématem.
Neříkám nespekulovat u očividných blbostí, kde je jasné, že si někdo dělá vyloženě srandu, ale u těchto závažných témat ano.
Pokud je to sranda, tak pěkně pitomá… Nejen, že o takových věcech se prostě nežertuje, ale té dotyčné není hloupý si tu z nás všech střílet. My tu sedíme, přemýšlíme, jak jí pomoc a někdo se pěkně královky baví… Fakt jsem na nějaký věci chytlavá až možná přecitlivělá a zneužívání pomoci od druhých je jednou z nich…
![]()
A pokud to sranda není a vše je myšleno vážně, pak už bylo vše řečeno. Za prvé, pokud je dg. pouze deprese a dr. navrhuje adopci, tak první co vyměnit doktorku. Za druhé probrat vše s přítelem, nechat se hospitalizovat, dát se dokupy a začít normálně žít. Pokud ani to nechceš a jsi rozhodnutá dítě dát pryč, pak asi baby-box. ale uvědom si, že to je rozhodnutí na celej život a někdy by mohla přijít situace, kdybys hrozně moc mohla začít litovat…
Ester13 píše:
Holky, u takto závažných diskuzí se nemá spekulovat nad tím, jestli je to blbý vtip nebo ne. a to ze dvou důvodů-
první je, že u takto závažných témat z různých důvodů plno věcí nemusí sedět (zakladatelka se stydí třeba i sama před sebou a tak mlží)
druhý důvod je to, že někdo sám v sobě řeší zásadní téma, ale bojí se zeptat tak nejdřív „testuje“ podobně závažným, leč jiným tématem.
Neříkám nespekulovat u očividných blbostí, kde je jasné, že si někdo dělá vyloženě srandu, ale u těchto závažných témat ano.
Jo a ještě třetí důvod, někdy v budoucnu tohle může číst někdo, kdo řeší něco podobného a přemýšlí, zda napsat. Depresivní člověk nemá energii vyvracet, že se nejedná o výmysl
Já myslím, že si někdo „hezky“ hraje, když jsou ty prázdniny, tohle není první nováček během pár dnů