Dcera 3,5 roku nic nejí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
11.4.19 20:00

@Lumíkovec to určitě zkusím. Děkuji za nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
11.4.19 20:11

@Cathren Ta nevlastní hubená dcera taky když nastoupila u nás do školky, tak nic nejedla, ani nepila. Celých 9 hodin, co byla ve školce. Oba pracujeme na plný úvazek, tak nějaké úlevy nepřicházely v úvahu. Za pár měsíců se to zlomilo a začala něco jíst a trochu pít. Aspoň něco. Ještě v první třídě jsme měli hovory s paní družinářkou, že obědy nejí a jen si s jídlem hraje. Tak jsem jim řekla, ať jí ten talíř nekompromisně seberou. Nebude na ní čekat dalších 25 dětí než si madam přestane hrát s obědem. Teď skoro na konci 2. třídy už se srovnala, fůru věcí nejí, ale to už je její věc. Moje rada je vydržet. Třeba za 5 let už to taky bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 20:18

@Lerista jenže na mě učitelky koukají jak kdybych za to mohla já že nejí. Vůbec nevím jak se k tomu postavit. Horší je ze ona nejí ani když přijde domů. Doktorka už řekla jak se to nezlepší v 5ti letech ji pošle do ozdravovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.4.19 20:31
@Cathren píše:
@Lerista asi ji hold budu muset nechat ať si řekne sama kdy něco chce. Přemýšlím akorát že ji vezmu ze školky a bude doma

to bych nedělala :) nechala bych ji aspoň na dopoledne :), tedy za podmínky: pokud má aspoň tam dobré kamarádky a líbí se ji tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
11.4.19 20:32

@Cathren Náš pediatr to vůbec neřešil. Ani po salmonele, když přišla z nemocnice měla v těch 5 letech něco málo přes 11 kg a i to pediatr říkal, že časem dožene a není problém. Je to i o přístopu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 20:34

@tumpach nutí jí tam do jídla. Takže teď začala že se ji tam nelíbí. Ona už chvíli před obědem brečí a řve že jist nechce :roll:. Kamarády tvrdí že tam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 20:35

@Lerista můžu jen doufat že to doktorka přestane řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 20:39
@Cathren píše:
@Lerista jenže na mě učitelky koukají jak kdybych za to mohla já že nejí. Vůbec nevím jak se k tomu postavit. Horší je ze ona nejí ani když přijde domů. Doktorka už řekla jak se to nezlepší v 5ti letech ji pošle do ozdravovny.

neposílala bych ji do ozdravovny, nechtěla jsem psát, ale napíšu :), ale nechejte anonym admini prosím, napíšu svů j příběh, který mi trošku něco připomíná, ale akorát u tebe je horší, že je tvoje maličká po operaci, ale pokud je vše ok, podle lékařů, tak snad ano :).,
Takže můj příběh, asi to bude trošku chaotické, tak snad pobereš. Moje dcera taky nechtěla nic jíst, ale to stejné na mé dceři doktorka taky nic neshledala špatného, u tebe dcera nechce nic jíst;; a moje dcera, když byla malá, tak i zvracela, ale doktorka nic špatného na ni neshledala, nyní ji je 22 let a dokonce by prý ráda zhubla, ale v rámci zdravé stravy :) :), má 65 kg 165 cm
Věř mi, moje dcera nejedla nic od 4 let a zvracela nebo nejedla, a když tak jen trošku :) nic moc, toto období trvalo až do jedenácti měla v jedenácti letech 134 cm a 28 kg :roll: :roll:, pak se asi vlivem hormonů - že se z ní začala stávat slečna (žena), ta začala nabírat a jíst jako normální dítě, a já skákala stometrů do stropu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, zlomilo se to všechno dovolenou v cizině, tak nevím, zda to mohlo být tím či ne :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
6945
11.4.19 20:41
@Cathren píše:
@tumpach nutí jí tam do jídla. Takže teď začala že se ji tam nelíbí. Ona už chvíli před obědem brečí a řve že jist nechce :roll:. Kamarády tvrdí že tam má.

a domluva s učitelkami nepomáhá, že prostě papat nemusí, když nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 20:44

@tumpach chci si zkusit snima zítra sejít i s ředitelkou a domluvit se co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
11.4.19 21:13

@Cathren Třeba jo. Časem se to určitě zlepší. Já jako dítě jsem toho taky moc nesnědla. V první třídě jsem měla 127 cm a 21 kg. A ve 12 letech 175 cm a 47 kg. To mi nějak zůstalo až do konce vysoké. Prostě od mala taková ta nudle hubená vytáhlá. I teď po dítěti a skoro ve 40 mám 55 kg. Ale mám prostě takovou postavu a metabolismus. Nikdy v životě jsem nevážila víc než 58 kg v netěhotném období. Do porodnice jsem jela s 65 kg. Třeba bude Tvá dcera taky taková žížalka. Když jsme do nevlastní dcery chtěli to jídlo nacpat, tak začala zvracet. Takže ve školce měli zákaz nucení do jídla. Občas do ní dostali 1 lžíci, občas nic. Teď už jí bude 9 let, tak si můžeme dovolit být drsnější a u jídla na ní houknout. Už začíná klackovatěť a chce být youtuberka. U tříleťáčka bych si to nedovolila, to je ještě mrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
12.4.19 05:47
@Cathren píše:
Zdravím, mám dceru 3,5 roku nejedlika. Už nevím jak na ní. Má 98 cm a 12kg. Je Schopna i celý den nic nesnist. Myslela jsem že ve školce se to srovná. Přijde mi že je to ještě horší. Odmítá ve školce i pít. :nevim: Doktorka už začala strašit ozdravovnou.Nake rady jak na ní abych do ní aspoň něco dostala? Jsem už zoufalá. Moc děkuji

My na tom byli podobne. Nasadili jsme take vitaminy na podporu chuti a taky to trochu pomohlo. Opravdu nejedla nic, ale kompenzovala to piti UM. Ted bude mit 5 let a vazi skoro 20kg. Je akorat. Byly to pro me steasne stresy… A ve skolne nic neni, ale alespon tam pije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí