Dcera 3,5 roku nic nejí

2249
11.4.19 18:14

Když mi nejedla dcera, tak jsem ji dělala různé koktejly s tvarohem a ovocem a podobně, to by nešlo? Zkusit doplnit b vitamíny, třeba formou tebi droždí, chutná dobře a dá se vpravit i do těch koktejlů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85400
11.4.19 18:17

@Cathren no a co ji? Jak casto ji neco nabizis? Mne se osvedcilo po ranu naskladat na stul vse mozne - syry, sunku, salamy, jogurt, marmeladu, at si neco vybere. Tohle funguje. Jinak ji malo, ale ji. Byla na tom podobne jak Tvoje a ted ve 4 najednou nabrala kilo a pul a vyrostla od listopadu o 6 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 18:22

@blumen každou chvíli ji něco nabízím. Buď řekne ne nebo že ji to nechutná. Přestala jist i věci které měla ráda.. Sušenky které bez problémů jedla už taky nesni. Dnes už je respektive druhý den bez jídla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 18:23

@Rive koktejly mě nenapadlo to bych mohla vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
11.4.19 18:26

A nechat ji aby si jídlo připravovala sama? Neměla by z toho větší radost plus by si vybrala přesně na co má chuť? Taky mám nejedlika, a když ho zapojím do přípravy tak to sní spíš než když za ním běhám a nabízím první poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
11.4.19 18:27

Dcera je taky drobná a taky měla období, že všechno rozhnípala a nejedla. A dcera má nějaké zdravotní problémy? Moje měla ve 3 letech 95cm a 12 kg a nikdo se nad tim nepozastavil. Teď jí bude 5 a má 15 kg. U nás pomohlo, že já si nandala na talíř a ona mi to jako snědla :mrgreen:. Ale pak se rozjedla tak nějak sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 18:35

Když ji nabízím aby si ho šla udělat sama řekne akorát ne já nechci papat. Když ji byly 3 týdny byla na operaci. Měla zuzenou trávicí trubici do žaludku. Doktoři tvrdí že to už je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
11.4.19 18:52
@Cathren píše:
Když ji nabízím aby si ho šla udělat sama řekne akorát ne já nechci papat. Když ji byly 3 týdny byla na operaci. Měla zuzenou trávicí trubici do žaludku. Doktoři tvrdí že to už je v pořádku.

No tak to bych asi chtela nechat orekontrolovat. Byt uplne dva dny bez jidla v poradku neni. Vzala bych ji do obchodu s sebou, at si tam vybere, co by chtela. Moje by taky nejedla jen ty same susenky porad dokola, i kdyz ji chutnaji… pokud ani to nezabere, hledala bych za tim nejaky zdravotni problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.4.19 19:01

12 kg je ještě dobré, nevlastní dcera měla v 5 letech 13 kg. Teď ve 2. třídě má s bídou 20 kg. Taky toho moc nesní, ale dle dr je zdravá, jen hubená, tak to nemáme řešit. A neřešíme. Já bych jídlo pořád nenabízela. Když jí pořád otravuješ s jídlem, tak jí to akorát znechutíš. Nechat vyhladovět, ani 24 hod bez jakéhokoliv jídla jí neuškodí. Fakt ne. Ta nevlastní dcera už ví, že když k večeři sní půl lžíce rýže, že nic jiného nedostane. Neprotestuje, nežadoní o něco jiného. Holt jí stačilo půl lžíce. To samé praktikuju u svého dítěte. Nechces? Tak to asi nemáš takový hlad. Já se s nima už fakt nemažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5141
11.4.19 19:29

A jak chodi na zachod? Netrpi treba zacpou, neboli ji to? Ze by se bala jist, aby nemusela na zachod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
11.4.19 19:30

Me kdyz mala nechtela jist, delala jsem koktejly. Mleko, banan a med nebo jahody. To docela prochazelo. Zkus. Ja pak mela aspon pocit, ze neco pojedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 19:57

@blumen už mě to napadlo zajet do Motola na kontrolu. Ale furt si říkám že se to přece po takové době nemohlo vrátit. Hlavne ani nezvraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 19:59

@Lerista asi ji hold budu muset nechat ať si řekne sama kdy něco chce. Přemýšlím akorát že ji vezmu ze školky a bude doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 19:59

@hani28 to si nemyslím. Na záchod chodí normálně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.4.19 20:00

@Lumíkovec to určitě zkusím. Děkuji za nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie