Dcera 6 let si neumí hrát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
21.6.20 12:23
@Anonymní píše:
Koukam, že je to asi většinou problém u těch starších sourozenců. Napadá me, neni to tím, že jsme se jim více věnovali, když byli prťata a oni si na to zvykly, zatimco na ty druhorozený už tolik času třeba nezbývalo? Co myslíte?
Jinak dcera bude mít od září 2× týdně pohybový kroužek, tak se aspon zabaví tak. Nechtěla jsem to s kroužky nějak moc přehánět, aby měla čas na hraní, ale asi ho zřejmě nepotřebuje :D Zakl.

Řekla bych, že jste si odpověděla sama. A bude se to těžko napravovat. Bohužel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.6.20 12:31

Jsem na tom stejně jako @every.lee. Jediné u čeho vydrží je čumění na videa na Youtube a Tiktok. Ale to ji omezujeme. Ona si sama nehraje ani na Playstation.
Jediné čím se zabaví sama jsou kraviny, ona tomu říká experimenty. Ale nic jako experimet to není. :nevim:
A mám další dvě děti a ty si hrají samy úplně bez problémů. Kolikrát i preferují hru osamotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.6.20 12:35
@Anonymní píše:
Koukam, že je to asi většinou problém u těch starších sourozenců. Napadá me, neni to tím, že jsme se jim více věnovali, když byli prťata a oni si na to zvykly, zatimco na ty druhorozený už tolik času třeba nezbývalo? Co myslíte?
Jinak dcera bude mít od září 2× týdně pohybový kroužek, tak se aspon zabaví tak. Nechtěla jsem to s kroužky nějak moc přehánět, aby měla čas na hraní, ale asi ho zřejmě nepotřebuje :D Zakl.

Taky jsem si to myslela, ale není. Je to spíš povahou. Moje dcera si třeba neuměla hrát s hračkami ani s dětmi. Prostě jen vždycky lítala, skákala, všude lezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 13:14
@Anonymní píše:

U nás to tak není..
U nas to není tak, že by si neuměl hrát sám s hračkama.. On si neumí hrát vůbec.. Po baráku atd. Litá taky klidně sám, nebo si na zahradě skáče na trampoline.. U něj není problém, že by se neuměl zabavit sám se sebou, spis tak všeobecně, že ho nic nebaví hračky ho moc neberou, fotbal je blbost atd. Atd.
Ale jako jo, nechat ho u počítače, nebo u mobilu tak to by vydržel hrát snad tejden v kuse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.20 14:25
@Anonymní píše:
U nás to tak není..
U nas to není tak, že by si neuměl hrát sám s hračkama.. On si neumí hrát vůbec.. Po baráku atd. Litá taky klidně sám, nebo si na zahradě skáče na trampoline.. U něj není problém, že by se neuměl zabavit sám se sebou, spis tak všeobecně, že ho nic nebaví hračky ho moc neberou, fotbal je blbost atd. Atd.
Ale jako jo, nechat ho u počítače, nebo u mobilu tak to by vydržel hrát snad tejden v kuse :mrgreen:

Dcera chce, abych na ní koukala i když skáče na trampolíně. Sednu si na lavičku vedle té trampolíny a ona mi pořád říká mami koukej, mami koukej a furt dokolečka. Někdy jí samozřejmě, řeknu, že ted ne, at si jde skákat sama, tak skáče pět minut a je už zase u mě a něco mi vykládá. Asi se budu muset smířit s tím, že se to zlepší až v pubertě, to už asi nebude chtít mít maminku za zadkem :) :) Zakl.

• Citovat
  • Upravit
502
22.6.20 09:36
@Anonymní píše:
Dcera chce, abych na ní koukala i když skáče na trampolíně. Sednu si na lavičku vedle té trampolíny a ona mi pořád říká mami koukej, mami koukej a furt dokolečka. Někdy jí samozřejmě, řeknu, že ted ne, at si jde skákat sama, tak skáče pět minut a je už zase u mě a něco mi vykládá. Asi se budu muset smířit s tím, že se to zlepší až v pubertě, to už asi nebude chtít mít maminku za zadkem :) :) Zakl.

Tohle mám už čtyři roky u přibližně stejně starého nevlastního dítěte. Pořád dívej, teto, jak skáču, dívej, jak umím stát… člověk by to dítě měl pochválit i za to, že pěkně prdlo - ne, to není sarkasmus! Hrát si to 100% neumí, jen playstation, počítač, mobil, nyní tablet, ato má hraček milion. Když kreslí, tak na tabletu, na papíře ne, nečte. Čte jen, aby se předvědlo, a očekává další pochvalu. Když ale přijdou sousedovic děti, to si hrát umí a je to v pohodě. Je mi líto, že je jedináček, sourozenec by byl pomohl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.20 09:41
@Anonymní píše:
Dcera chce, abych na ní koukala i když skáče na trampolíně. Sednu si na lavičku vedle té trampolíny a ona mi pořád říká mami koukej, mami koukej a furt dokolečka. Někdy jí samozřejmě, řeknu, že ted ne, at si jde skákat sama, tak skáče pět minut a je už zase u mě a něco mi vykládá. Asi se budu muset smířit s tím, že se to zlepší až v pubertě, to už asi nebude chtít mít maminku za zadkem :) :) Zakl.

Jo, to nas taky hulaka mami koukej, ale to mi tak nevadi, hlavně, že po mně nechce abych skakala :mrgreen:
Jemu ale většinou stačí, že na mě vidí.. Nemá rád když je někde sám, je takovej srabik, tak mě musí mít pořád na očích.. Když mě vidí, můžu so v klidu dělat svoji práci :lol: jak zalezu nekam za roh už je u mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML