Dcera chce dělat modeling

Anonymní
29.8.21 11:15

Dcera chce dělat modeling.

Dobrý den, mám dceru která má zájem dělat modeling. Je jí skoro 16 let a má přes 170 cm. Dovolily by jste dceři dělat modeling třeba přes agenturu nebo tak?
Manžel není proti tak se chci zeptat ještě tady jestli jsem tak špatná, že ji to nechci dovolit. Manžel mi na to řekl, že ji za 2 roky ji je stejnak zařídí podle sebe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.21 11:21

Hlavně dávat pozor přes jakou agenturu, pečlivě vybrat ať nenaletíte. určitě bych ji to nikdy nezakazala. jestli to je něco na co se cítí a chce to vykonávat proc ne, ještě jestli má vhodné míry, tak super. ale určitě to není něco jen tak, jen tak že teď to chce a az zjisti co to obnáší tak se na to bude chtít vyprdnout. :D

• Citovat
  • Upravit
434
29.8.21 11:24

Já v 17 měla podobný nápad, mamka mě podporovala vždy ve všem, po agenturách chodila se mnou a vše si ověřovala. Samotnou mě to ale bavit nezacalo, ovšem zkušenost to byla zajímavá. Nezakazovala bych, spis bych byla oporou a jezdila s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.8.21 11:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru která má zájem dělat modeling. Je jí skoro 16 let a má přes 170 cm. Dovolily by jste dceři dělat modeling třeba přes agenturu nebo tak?
Manžel není proti tak se chci zeptat ještě tady jestli jsem tak špatná, že ji to nechci dovolit. Manžel mi na to řekl, že ji za 2 roky ji je stejnak zařídí podle sebe.

V osmnácti uz bude dost stará modelína. Jestli nebude zanedbávat školu, nechala bych ji to zkusit. A všude ji doprovodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.8.21 11:30

16ti lete bych to nezakazovala..neni duvod..ovsem za urcitych podminek..treba skola ma prednost..ale to, ze to chce, to neznamena, ze na to ma..jestli ji primo neoslovil nejaky scout nebo tak..muzete navstivit nejakou agenturu a doufat, ze dcera unese, kdyz ji odmitnou..nebo taky, jestli pocita s tim, ze bude delat max hostesku na veletrzich…ono to neni jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.8.21 11:43

Určitě bych jí to nezakazovala. Naopak bych jí byla oporou, ověřovala důvěryhodnost agentur, aby někde nenaletěla, atd.
Jen ať si to zkusí, jediné riziko vidím v tom, že neuspěje, nebude o ni zájem a srazí jí to sebevědomí, ale aspoň se otrká a uvidí, že ne vždycky nám sny vyjdou.

Čeho konkrétně se bojíš, že jí to nechceš dovolit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
29.8.21 12:08

Ja te chapu, nadsena bych rozhodne nebyla. Je to proste byznys zamereny na vzhled a to mi prijde strasne. Kazdopadne v tomto veku ji to tezko zakazes. Takze bych ji rekla svuj nazor a kdyz by to fakt chtela zkusit, tak bych s ni zkusila jit do nejake agentury, aby to bylo neco seriozniho. Aspon si to zkusi a v kepsim pripade prijde na to, ze to he o nicem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.8.21 12:55

Já bych to nezakazovala. Ať si zkusí, co zvládne. Na modeling musí být kromě jiného i disciplinovaná a pracovitá, je to často celkem tvrdá práce. To každý nezvládne. Kromě toho pokud není opravdu krásná nebo nějak zajímavá, tak taky neudělá velkou díru do světa, jak asi čeká. Takže třeba brzy zjistí, že o ni není takový zájem, že musí dřít, dodržovat životosprávu apod., a sama toho nechá. Ale bude to lepší, než aby měla pocit, že jsi jí něco zapověděla a kde ona mohla být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.8.21 13:14
@Anonymní píše:
Manžel není proti tak se chci zeptat ještě tady jestli jsem tak špatná, že ji to nechci dovolit. Manžel mi na to řekl, že ji za 2 roky ji je stejnak zařídí podle sebe.

Podporovala bych ji v tom…ale obávám se že můj muž vůbec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15309
29.8.21 13:15
@Anonymní píše:

A proč ji to nechceš dovolit? Nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
29.8.21 13:30
@Anonymní píše:

V 90.kach me taky lanarili z jakesi zname agentury na modelink, odmitla jsem to, predstava neustala namalovaneho usmevu a vecneho slapani na vysokych steklich, me nedostavala..ale fakt je ze jsem generace Krainove a to tenkrat tak proflakle nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.8.21 14:01

Taky bych ji v tom podpořila, kamarádka chtěla v tomto věku taky na nějaký modelingový kurz, rodiče jí to nezaplatili a dodnes jim to má za zlé. Protože spolužačka o třídu vedle ten kurz měla a taky z ní nebyla žádná supermodelka, ale hodně se fotila, dělala hostesku a další zajímavý brigády a určitě si díky tomu i něco málo vydělala. Ještě 10 let klidně může studovat, takže na nějakou brigádu zkušenost dobrá. Vzhled bude řešit i bez toho, mladé holky to tak prostě mají, navíc jí to může zvednout sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
29.8.21 14:17

At se prvne zkusi prihlasit do nejake seriozni modelingove souteze, myslim, ze ted zrovna probihaji castingy na Elite model. To vam i trochu napovi, zda se dcera realne hodi na modeling. A sla bych samozrejme vsude s ni, at citi podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.21 15:29
@Lorry1 píše:
At se prvne zkusi prihlasit do nejake seriozni modelingove souteze, myslim, ze ted zrovna probihaji castingy na Elite model. To vam i trochu napovi, zda se dcera realne hodi na modeling. A sla bych samozrejme vsude s ni, at citi podporu.

souhlas. Elite model je u nás jediná prestižní mezinátodní soutěž. Není to však o klasické kráse, ale nějaké jinakosti. Plus jazyky a vychrtlost, prsa po tatínkovi, výška nestačí. Doporučuji shlédnout na YT současné přehlídky světových návrhářů, tam je vidět, o co je poptávka. Mezi námi - ty holky vůbec nejsou krásné, ale divné. Mužatky, pihovaté, divně posazené oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 08:27
@Anonymní píše:

a má na to vůbec dcera? Výška není vše? Ono každá by chtěla být modelka a většinou na to ani holky z České Miss a to že jsopu hezké nemají. Vtěšina dostane pár kšeftů po a udrží se jen třeba jedna ze soutěže a to spíš, že se vyspala z někým slavným a nebo udělala skandál…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková