Diterpex

Anonymní
28.8.21 22:33

Diterpex

Ahoj, máte někdo zkušenosti s diterpexem?
Zvládám užívat 1 tobolku ráno (když si dám druhou odpoledne, tak v noci vůbec nespím).
Sice už nepřibírám a mám více energie i chuti k pohybu, ale nehubnu. Po více než dvou týdnech nic…
Zhubli jste? Za jak dlouho jste začali hubnout?
Následoval po vysazení jojo efekt?
Na 154 cm mám 70! kg a nejde to dolů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35972
28.8.21 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s diterpexem?
Zvládám užívat 1 tobolku ráno (když si dám druhou odpoledne, tak v noci vůbec nespím).
Sice už nepřibírám a mám více energie i chuti k pohybu, ale nehubnu. Po více než dvou týdnech nic…
Zhubli jste? Za jak dlouho jste začali hubnout?
Následoval po vysazení jojo efekt?
Na 154 cm mám 70! kg a nejde to dolů.

Vážně si myslíš, že po nějakým prášku zhubnes a ještě za 2 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.21 23:29
@JancaS84 píše:
Vážně si myslíš, že po nějakým prášku zhubnes a ještě za 2 týdny?

Děkuji, žes mi „odpověděla“ na otázku :hug:

Jím zdravě, cvičím… Kafe nepiju, nechutná mi. Jsem často a hodně unavená. Dle endokrinologa hodnoty hormonů v normě (užívám spoustu let euthyrox). Za půl roku jsem tedy „bezdůvodně“ přibrala 10 kg. A váha pořád rostla.
Minimálně mi ten prášek pomáhá s únavou, zastavil se nepřetržitý růst hmotnosti. A ráda bych i něco zhubla a protože to nejde, doufala jsem, že mi ten prášek pomůže.

Ještě si chceš kopnout? Fakt „zbožňuju“ narážky na to, jak jsou všichni tlustí pitomí a jen se přežírají, protože přece stačí vynechat třeba hranolky. :zed: :zed: :zed:
Opakuji - jím zdravě, cvičím. Dlouhodobě. 2 týdny si pomáhám diterpexem alespoň zmírněním únavy. Samozřejmě mi má nadváha vadí a překáží. Makám na sobě bez výsledku. Chápeš?

Předpokládám, že odpověď na mou otázku nemáš. Takže ti hodně děkuji. Tvá reakce opravdu „potěšila“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.21 23:44

Ahoj zakladatelko, taky jsem o něm přemýšlela, protože mám velmi velké problémy s váhou, ale po přečtení recenzí a spočítání na kolik to vyjde jsem se rozhodla na to vykašlat a nezkoušet ho. Takže ti neporadím, ale za sebe na únavu doporučuji Fatall burner…vyjde tě levněji a na únavu funguje skvěle.

• Citovat
  • Upravit
35972
29.8.21 06:48
@Anonymní píše:
Děkuji, žes mi „odpověděla“ na otázku :hug:

Jím zdravě, cvičím… Kafe nepiju, nechutná mi. Jsem často a hodně unavená. Dle endokrinologa hodnoty hormonů v normě (užívám spoustu let euthyrox). Za půl roku jsem tedy „bezdůvodně“ přibrala 10 kg. A váha pořád rostla.
Minimálně mi ten prášek pomáhá s únavou, zastavil se nepřetržitý růst hmotnosti. A ráda bych i něco zhubla a protože to nejde, doufala jsem, že mi ten prášek pomůže.

Ještě si chceš kopnout? Fakt „zbožňuju“ narážky na to, jak jsou všichni tlustí pitomí a jen se přežírají, protože přece stačí vynechat třeba hranolky. :zed: :zed: :zed:
Opakuji - jím zdravě, cvičím. Dlouhodobě. 2 týdny si pomáhám diterpexem alespoň zmírněním únavy. Samozřejmě mi má nadváha vadí a překáží. Makám na sobě bez výsledku. Chápeš?

Předpokládám, že odpověď na mou otázku nemáš. Takže ti hodně děkuji. Tvá reakce opravdu „potěšila“.

Jasně a tohle všechno jsem si z toho jednoho odstavce měla domyslet ne? Když neřeknes vše hned tak asi těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.8.21 08:11

Fráze "jim zdravě a cvičím " mi připadá nedostačující k tomu, aby ti někdo mohl poradit.
Máš správně nastavený jídelníček? Nejíš málo? Cvičení je taky široký pojem. Pak se nediv, že si holky rýpnou.
Stále platí, že příjem musí být menší než výdej. V tom žádná tableta nepomůže a je blbost na to spoléhat. A navíc dva týdny jsou krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 00:14
@JancaS84 píše:
Jasně a tohle všechno jsem si z toho jednoho odstavce měla domyslet ne? Když neřeknes vše hned tak asi těžko radit.

A opět nic k otázce, jen za každou cenu tvořit výkřiky do tmy…

Uznej, že k otázce zkušeností jiných s potravinovým doplňkem není potřeba moje úplná zdravotní dokumentace.

Takové diskuse jsou opravdu k ničemu.

Jeden se na něco zeptá a místo odpovědi se dozví od lidí, kterých se dotaz netýká, jak je úplně pitomý, naivní a neumí ani položit otázku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.21 00:15
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, taky jsem o něm přemýšlela, protože mám velmi velké problémy s váhou, ale po přečtení recenzí a spočítání na kolik to vyjde jsem se rozhodla na to vykašlat a nezkoušet ho. Takže ti neporadím, ale za sebe na únavu doporučuji Fatall burner…vyjde tě levněji a na únavu funguje skvěle.

Děkuji, mrknu na to. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.21 00:42
@Murka píše:
Fráze "jim zdravě a cvičím " mi připadá nedostačující k tomu, aby ti někdo mohl poradit.
Máš správně nastavený jídelníček? Nejíš málo? Cvičení je taky široký pojem. Pak se nediv, že si holky rýpnou.
Stále platí, že příjem musí být menší než výdej. V tom žádná tableta nepomůže a je blbost na to spoléhat. A navíc dva týdny jsou krátká doba.

Není to o mém dotazu, ale o tom, že někteří mají potřebu neustále do někoho rýpat. Smutné kolik je takových.
Předpokládám, že dotaz, v němž bych popsala cca 10 letou snahu zhubnout se vším, co pro to dělám, by nikdo nečetl.
Proto jsem se zmínila o endokrinologovi. Jinak se hubne zdravým lidem a jinak těm se zdravotním problémem a léčbou umělými hormony.
Takže speciálně pro tebe - ano, i s výživovým poradcem jsem spolupracovala, i počítám kalorie. Hýbu se tedy s dovolením bez trenéra, jelikož opravdu nelze předem předpokládat, jestli mě neporazí únava. Lékaři si s ní neví rady. Nepomohl obvoďák ani endokrinolog.
Problém je, že ač jsem váhu několik let držela jakž takž kolem 60 kg, během půl roku jsem přibrala 10 kg a váha dál rostla. Proto hledám pomoc, kde se dá.
Očividně jsem zde na špatném místě. Protože tady jen většina brečí, že jsem jim o sobě nedala dostatek informací.

Takže pro ty méně chápavé: „Ptám se na zkušenosti těch, co užívají diterpex, nebo něco podobného. Děkuji.“

Ostatní, co mi chcete vyčítat, že o mě máte málo informací, ale zkušenosti s diterpexem nemáte, prosím nezapojujte se do diskuse. Není nutné ostatním ubližovat shazováním a dodat, ať se nedivím „že si holky rýpnou“.

Taky si do holek rýpnu: „A umíte číst? Čemu přesně jste v dotazu nerozuměly?“

Uvědomujete si, jak se člověk s nadváhou za svá kila navíc stydí, jaké má kvůli tomu problémy, ať už zdravotní, tak i estetické a psychické? A vy to shodíte ze stolu s tím, že jen shrnete, jak je líný a přejídá se. To opravdu ublíží.

Proboha holky, já tu jdu pro radu a ne pro pranýřování. Ženy by si měly pomáhat, ne spolu soupeřit o top stěr.

• Citovat
  • Upravit
207
12.7.23 09:37
@Anonymní píše:
Děkuji, žes mi „odpověděla“ na otázku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.7.23 09:38
@agnes0405 píše:

Ahoj pomohl ti Diterpex? Chystám se vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.2.24 12:44

Diterprex

Zdravim, chci se zeptat na zkušenosti s diterprexem, chtěla jsem si ho koupit, ale radši jsem psala moji dr. jelikoz se lecim s Rostrousenou sklerozou, moje dr.mi nedoporučuje kvůli tomu že je tam kvanta pepře, aby mě z něj nebolelo žaludek když se bere na lačno, včera jsem také byla v lékárně a rekla mi to samé. ja vim ze každé tělo to snáší jinak, tak se chci zeptat zda má někdo stejnou diagnózu a užívá tento lék, a jak ho snáší.,ja třeba někdy ten žaludek mam citlivý tak asi proto mi ho dr. nedoporucuje. dekuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
9.1.25 20:37

Za mne jsou to vyhozené peníze. Koupila jsem si jedno balení a nefunguje :roll:. Nemám žádnou nadváhu, chci shodit 2-3 kg, pravidelně sportuji, ale jsem bohužel nedisciplovaná v jídle. Nic, chutě mám pořád stejné, hlad taky. Takže já nedoporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.26 06:47

Mela jsem chut k jidlu, ale po 2 mesicich pravidelneho uzivani a zapojeni i nejake te sportovni aktivity, zadny ubytek na vaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková