Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Včelička992 píše:
@enyf
Necetla jsem celou debatu, jen ten vas prispevek. Tak jestli to chapu dobre, vy si sama ty vlasy trhate?
1. celou debatu jste četla, jelikož jste reagovala na zakladatelčin příspěvek a žádný další už tam nebyl
2. já tento problém nemám, jen jsem zmínila, co mě napadlo jako řešení
@enyf
Celou debatu jsem necetla, to az potom a nechtene jsem oznacila vas misto uzivatelky kejty ne…ktera tam dala fotky.
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Dcera, cerstve dva roky, pojida vlasy.dela to cca mesic. Bud svoje vlasky, ale klidne i ktery najde na koberci apod. Delam ji culik, davam i sponecky, ale samozrejmne semtam se nejaky vlas uvolni s ma ho hned v puse. V zaludku ji snad zadne nezustavaji, je zatim na plenach, takze vlasy vidim ve stolici. Je to psychicke? zadna zmena u nas doma neni. Dela to treba i v uplnem klidu-v autosedacce apod…
Nekdo nejake rady? Diky!
K doktorovi na krev, jestli jí nechybí nějaké minerály. Jinak to bude psychický problém.
@Petra0009 píše: Více
Moc bych teda nesazela na to, že v žaludku ji „snad“ žádné nezůstávají. Obrátila bych se na lékaře. To není, jako když má někdo tik, že třeba mrka. Pokud vlasy pojida, může z toho opravdu problém mít, takže já bych nečekala.