Dcera má obří nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
15.7.20 06:14

@PetiteFillette tak u těch holek je to ještě dobré, že mohou jít do pánského oddělení. Kluci s abnormálně velkou nohou už to mají horší :? Tchyně má zas jen 34 a chudinka nosí vše z dětského, protože dámské 34 prostě nejsou. Tak nosí boty pro „vyspělé holčičky“ - bez srdíček nebo Elzy :mrgreen: Tak tvoje dcera bude vybírat boty pro buzíky v pánském ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.7.20 06:23

Moje 12.letá má taky 42. :roll: Ted si v Decathlonu koupila dokonce 43. Je to hrůza a leze to dost do peněz, za rok ji vyrostla noha snad o 4 čísla. Vysoká je teď asi jako já, kolem 162 cm.. Ms dostala poprvé teď v pondělí, tak si říkám, že snad už… :lol:
Mmch, moje 14.letá má už 3 roky stejnou nohu, 37. :mrgreen: Já mám klasickou 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.7.20 06:31

U bot vždy potřebuji stélku 28,5 cm. Kupuji si 43 a není problém, objednávám z Deichmannu a Sportisima, na internetu větší velikosti jsou, ale na prodejně téměř vůbec. Lodičky tedy nenosim, kvůli výšce (180+) jen baleríny a tenisky.. :) Ale pokud je menší, mají i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.7.20 07:01

Měří 166cm..

Moc děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.7.20 07:20

@Pavlahar chjo no snad se jim ta noha brzy zarazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.7.20 07:44

@PetiteFillette njn, stane se.. Dneska už naštěstí není problém sehnat pěkné boty v této velikosti.. 15 let zpet to byl velký boj.. Mě stačí moje 42.. Můj kluk má 47 :think: ve 14 super.. Tohle je max,. Co. Mají např v decatlonu, sportisimu.. Kde mu budu kupovat boty dal, to je mi záhadou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.7.20 08:05

@mau-mau pánské často nejdou. Jsou o dost širší.

• Citovat
  • Upravit
283
15.7.20 08:15

Hledala bych mezi panskyma a pak pres net, znama si vetsi boty objednava z Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.7.20 08:22

Holky, ono to s těmi pánskými není tak jednoduché. Možná sportovní „unisex“ ještě jde, ale chlapi mají širší nohy a často celkově mohutnější a ty boty jsou širší. Máme s chlapem oba boty 42 a střídat si je nemůžeme, protože on potřebuje širší boty. Teď se mi líbily nádherné pánské, ale noha mi v nich plavala. A on je nenarval přes nárt…

• Citovat
  • Upravit
274
15.7.20 08:27

Ahoj, přítel má nohu 46 někdy si kupuje i velikost 47 a jezdi do obchodu v Praze, koukni na tuhle stranku www.nadmerna-obuv.cz. Jinak ja jsem v 15 letech mela boty ve velikosti 39 a ted o 15 let pozdeji nosim 41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35428
15.7.20 08:31

Tak moje sestra a dcera maji velikost 42. Sportovni vetsinou 43. Slusne damske boty kupuji v Eccu. Dcera ma taky uzkou nohu a neni to jednoduche. Ale treba lodicky jsem ted kupovala 41 a nekde ji stacily dokonce 40. Jinak v Praze ma Humanic prodejnu nadmernych velikosti na Pankraci, odtud ma zimni. V Praze je prodejen s nadmernou obuvi nekolik, ale zatim jsme jinde nebyly. Pohory ma panske, 43,5 ale vypadaji unisexove, Solomony. Mladsi je cerstve 11 a ma 40-41. Jen se priprav, ze ve specialkach jsou nadmerne boty drazsi. Ale treba ted ma Ecco slevy a mozna by se dalo jeste v 43 vybrat, da se bez problemu vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35428
15.7.20 08:33
@Billi píše:
Holky, ono to s těmi pánskými není tak jednoduché. Možná sportovní „unisex“ ještě jde, ale chlapi mají širší nohy a často celkově mohutnější a ty boty jsou širší. Máme s chlapem oba boty 42 a střídat si je nemůžeme, protože on potřebuje širší boty. Teď se mi líbily nádherné pánské, ale noha mi v nich plavala. A on je nenarval přes nárt…

Mas pravdu, musim souhlasit. Proto padnouci panke pohory na uzkou nozku povazuju za svoji vyhru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.7.20 08:42

Jen taková rada, ne úplně k botám, ale mohla by pomoci. Najdi odborníka na výživu dětí. Problém s nadměrným růstem nohou může být přebytkem bílkovin v potravě a pokud se vhodně upraví a sníží tak, aby dítě nestrádalo, zastaví se růst. Taky to chce sport a velký výdej energie, aby nesmla do růstu.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
15.7.20 09:13

No, to jí fakt nezávidím, mám jen 42 a je to peklo najít něco v čem se dá chodit a vypadá to jako dámská bota…

Ale poradím kde koupit i jiné boty, než jsou jen pánské modely.

https://www.cliche-shoes.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
15.7.20 09:26

@PetiteFillette Chápu tě, sama mám nohu 43 a opravdu hodně úzkou, nenašla jsem ještě značku, která by mi vyhovovala :roll: Kozačky jsou na mě úplně bez šance, i když najdu odpovídající velikost, vyzouvají se mi, protože výrobci mají pocit, že když máš velkou nohu, musíš ji mít i širokou s tlustým lýtkem :roll: Mně se osvědčil tenhle typ bot, kdy si můžu tkaničky stahovat prakticky už od prstů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková