Dcera nechce venku chodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
17.10.14 16:55

Obě děti to dělaly, první mělo smůlu, páč jsem zas byla těhotná a utahaná. Druhý mělo smůlu, páč nejsem nosič. Nabízela jsem, že můžou za ruku, někdy toho holky využily, jinak musely šlapat (samozřejmě adekvátní vzdálenost pro daný věk a motorické dovednosti) a nakonec to šlo i bez řečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.10.14 16:59
@slavuska1 píše:
jako u nás :lol:

No, u nás to i teď vypadá tak, že ta mladší (za chvilku dvouletá) chce chodit a čtyřleťák okamžitě obsazuje uvolněný kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.10.14 17:27

@j.a.n.i1 tak nám starší hodí celkem v pohodě, ten odmala, ten je takovej „tvárnější“, ten když jsem něco řekla, tak vždycky poslechl, mladší(2r9m) je pořád línej, občas ho musím chytnout za ruku, a vést násilím, ale už naštěstí jen málokdy. kočár jsem cca vnecelých 2,5 letech úplně zrušila(kromě dovolené), myslím že je dost velkej na to, aby mi ušel dohromady 1-2 km, na několik etap samozřejmě, 200m na tramvaj, pak 100m na metro, pak do obchodu 250m…a víc většinou nechodíme :oops: většinou teda bere plastovou motorku, to mu toleruju, halvně že se hýbe vlastní silou. na dovolený kde jsme chodili denně třeba dohromady 10km, tam jezdil v kočáře, to jsem neřešila, 4 letý to zvládal bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.10.14 18:18
@lucik2011 píše:
@Cosmos Proč by měl být extrém tříleté dítě v kočárku? Je to rozhodně lepší když člověk potřebuje něco rychle vyřídit nebo jet do města, naložit dítě do kočárku, než ho někde nahánět nebo naopak popohánět, když se mu nechce chodit

Je to pohodlnost, nic víc. Já to nikomu neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.10.14 18:35
@Cosmos píše:
Je to pohodlnost, nic víc. Já to nikomu neberu.

Ano, je to pohodlné, stejně jako když někdo jezdí všude autem, má automatickou pračku, myčku, paní na úklid… a pokud se tam dítku líbí, tak na tom nevidím nic špatného a už vůbc ne extrémního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.10.14 19:30
@j.a.n.i1 píše:
Ano, je to pohodlné, stejně jako když někdo jezdí všude autem, má automatickou pračku, myčku, paní na úklid… a pokud se tam dítku líbí, tak na tom nevidím nic špatného a už vůbc ne extrémního

Říkám, že to nikomu neberu! Já třeba občas vzala velký kočár, abych si v něm odvezla těžký nákup. :mrgreen: (Dokud jsem si nepořídila tašku na kolečkách. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí