Dcera nechce vůbec jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky vecerime v pyžamu. Děti dávám z písku rovnou do vany. I já miluji být brzy osprchovana. Pyzama měníme jednou za 2 až 3 dny, ne po 14 dnech, jak jsem se tu v diskuzich docetla. Sprchu těsně před spaním má rád jen nejstarší syn. Respektujeme to, pokud nepřijde z venku jak cune. Nesnáším, aby se děti valely napřed venku a potom doma na sedacce, posteli, byť s prehozem.
Dítě ve věku 2 až tři roky jedí často málo. Pokud má normální váhu a jinak je spokojená, neresila bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky moc nechapu spinit si veceri pyzamo. My prijdem z venku, nachystam veceri, pak koupani a pak teprve pyzamo
A nechce veceret, tak at jde hladova spat no, nic moc s tim nenadelas. Mozna uz je unavena a pretazena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Vůbec“ znamená ani jedno sousto.
Děti i lidi jsou různí. Zkus to neřešit - nechceš, tak tě nutit nebudu, Bude to jednodušší pro tebe i dítě.
Syn mi hodně málo jedl třeba 7 týdnů, pak slušně jedl týden a zase nechtěl. Říkala jsem, že jí jak velbloud. Nasytí se za ten týden a pak moc nemusí.
Když se mi narodilo druhé dítě, to v roce jedlo běžné porce odpovídající věku a starší ve 3,5 letech jedl méně jako to mladší v roce.
Od puberty jí porce jako tatínek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odmita vsechno jidlo krom kolacku? Co ocovny -zeleninovy salat treba s mozarelou nebo kasi sklenice mleka?
Je fascinujici sledovat diskuzi o jidle kde diskutujete o pyzamu
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka Taky jsem na to myslela, zakladatelka chtěla poradit s jídlem a dostala akorát kartáč, že dá dítěti párek v pyžamu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz nechce, tak at neji, hlad dobrovolne neumre. Dcera treba taky casto neveceri a spi i tak celou noc. Jindy sni vse hned. Uz neresim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ji rada sladke coz asi vsechny deti, tak ji udelej kasi krupicovou nebo vlockovou. To muze i k snidani, to bych pridala jeste najemno nakrajene ovoce a lzicku medu. Po koupani je dobry uz lifrovat do postele. Nehlede na to ze si veceri muze umazat pyzamo.. A hlavne kdyz proste rve ze nema hlad, tak bych ji to necpala. Zkusila bych nabidnout jogurt.. A koblihy a podobny pochutiny my teda nejime ani ted. Takovy jidlo ti nic neda, jen tuky a cukr… A jeste jedna vec, nemas treba ty nebo nekdo z rodiny velkou nadvahu? Nase neter nechtela jist protoze se bala ze bude tlusta jako jeji teta. Doma si z toho rodice casto utahovali ze je teta mega zrout atd..A ona se bala ze bude take tercem posmechu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
Taky vecerime v pyžamu. Děti dávám z písku rovnou do vany. I já miluji být brzy osprchovana. Pyzama měníme jednou za 2 až 3 dny, ne po 14 dnech, jak jsem se tu v diskuzich docetla. Sprchu těsně před spaním má rád jen nejstarší syn. Respektujeme to, pokud nepřijde z venku jak cune.Nesnáším, aby se děti valely napřed venku a potom doma na sedacce, posteli, byť s prehozem.
Dítě ve věku 2 až tři roky jedí často málo. Pokud má normální váhu a jinak je spokojená, neresila bych.
A vy nemáte domácí oblečení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB no nevim, mně kdyby dali na výběr mezi párkem a hladem, jsem radši o hladu.
moje dcera v tom věku dostala na výběr, buď jíst to co mají všichni ostatní, nebo chleba s máslem (nic dalšího). často si vybrala chleba. ale já to nijak nekomentovala, dala jsem jí na výběr, tak si vybrala a bylo to tak v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hehehe píše:
A vy nemáte domácí oblečení?
- Citovat
- Upravit
Jestli ji das jidlo tak je na ni kolik sni, pak ho odnesvavuz nic jineho nenabizej. Kdyz jedno-dve jidla vynecha, to treti sni cely. Nenabizela bych ani pamlsky a ovoce mezi jidly. Vzdy ji dovest ke stolu a ted je jidlo, ted se ji, jindy nic. Taky bych si dala pozor na to kolik vypije mleka. Neter za noc vypila jeste ve 2letech 1,5 l a pres den nejedla…
Vsechno co detem davam jim i ja, ve stejnou dobu, pouze u stolu-u nas zakladni pravidla. Jidlo by melo byt 1-2h pred spanim. A deti vydrzi o jednom rohliku denne-pro uklidneni:-)
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka
A proč by měly být poznamenaný?
Tohle mi přijde vcelku logické. Naopak je super, že byly očividně vylítané a tak měly hlad. Hlavně ale u toho jídla ještě zřejmě nebyly unavené, což mi přijde, že zakladatelky holčička už je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hehehe pomalu lincujes zakladatelku, ze prvne koupe a v pyzamu veceri
mmch dcera byla a je nejedlik a pyzamo to fakt neovlivnilo
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka
Ale prosím tě… Neplácej hlouposti. Už tady po několikáté vysvětluji, že nejde o pyžamo jako takové, ale o načasování, ale je to asi zbytečné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, moc prosim o radu, mam desetimesicni holcicku, do osmi mesicu kojena - tedy mleko pouze materske, pak na nox pribyla kase, postupne presnidavky. ted je treti tyden po zanetu prudusek, kdy jsem byla rada, ze vubec neco sni, dostavala mlicko a ovoce… ted jiz je zcela zdrava, ale krmeni je boj, zeleninu prska, oplatky, kousky atd… jen drobi a dnes mi zacala bojkotovat i ovocnou presnidavku… uz nevim, co s ni… mleka zese tolik nemam (navic uz ma sest zubu, takze sado maso) a na umelem preci byt porad nemuze. pedi rikal, at jsem v klidu, ze se rozji… ale nevim nevim a dela mi to starost. zazil nekdo neco podobneho? dekuji moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit