Dcera nemůže vidět svoji matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
7.1.24 09:23

Jo, a taky bych se zamyslela nad variantou, kterou uz si nastínila. Vzala si chlapa na barak, aby se o nej staral. Taky aby nebyla sama. Jsi ochotna a schopna se pak o mamku starat? Treba si ji i vzít domů? Ono vyhnat ji z chalupy muze je jedna vec, ale pak tam máš osamocenou mamku, ktera ti nakrásně muze vycist, ze zustane na stary kolena na vše sama. Nebo se k nemu stejně vrátí, protože z jejiho pohledu on se o ni postará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.1.24 09:30

Podala bych trestní oznámení s tím, že matce zakazuje kontakt s rodinou a nevíš, zda vůbec chodí sama ven a nedrží ji pod zámkem(ať se zeptají i sousedů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
7.1.24 09:59

Vážení, když vyškrtneme, co jste si domysleli, co vám zbyde? Podle mne to na trestní oznámení není a někoho bezdůvodně (nebo k vůli malichernosti) oznámit, se může i otočit proti oznamovateli (udavači). Že se v rodině někteří nestýkají (a je to i díky vlivu partnera) takových případů je (já jich znám několik), takový už je život. Kdyby někdo bránil dítěti to by byla jiná, ale 60 leté ženské? Dcera by to měla řešit s matkou a ne do toho tahat policii, ta jejich problémy určitě nevyřeší a jak jsem psal, mohlo by se otočit proti ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.1.24 10:54
@Luboš P píše:
Vážení, když vyškrtneme, co jste si domysleli, co vám zbyde? Podle mne to na trestní oznámení není a někoho bezdůvodně (nebo k vůli malichernosti) oznámit, se může i otočit proti oznamovateli (udavači). Že se v rodině někteří nestýkají (a je to i díky vlivu partnera) takových případů je (já jich znám několik), takový už je život. Kdyby někdo bránil dítěti to by byla jiná, ale 60 leté ženské? Dcera by to měla řešit s matkou a ne do toho tahat policii, ta jejich problémy určitě nevyřeší a jak jsem psal, mohlo by se otočit proti ní.

Viděla jsem osobně dospělého chlapa, ten s rodinou nekomunikoval a ta šla na policii, aby zjistila, zda je alespoň v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.1.24 11:08

Tak oznámení ještě neznamená, že dochází k trestnému jednání. To je pak na orgánech to podezření prošetřit
Leč pokud by k něčemu docházelo a matka to bude popírat a hájit ho tak stim ve většině případů nikdo nic nezmůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.1.24 11:14
@JiříkMazlík píše:
Tak oznámení ještě neznamená, že dochází k trestnému jednání. To je pak na orgánech to podezření prošetřit
Leč pokud by k něčemu docházelo a matka to bude popírat a hájit ho tak stim ve většině případů nikdo nic nezmůže

Pak bych to nechala na ní. Kdo nechce pomoci, tomu se těžko pomáhá. Ale taky by takovou situaci mohla využít a v případě domácího násilí či čehokoliv jiného to prostě potvrdit. Na to stačí kývnout hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
7.1.24 11:17
@Fiveone píše:
Viděla jsem osobně dospělého chlapa, ten s rodinou nekomunikoval a ta šla na policii, aby zjistila, zda je alespoň v pořádku.

Ale to snad nebylo trestní oznámení? Jinak v prvním příspěvku píše zakladatelka, že manžel matky brání ve styku jí (tedy zakladatelce) a na dotazy jak konkrétně brání v podstatě neodpověděla. Znovu jsem si přečetl všechno co zakladatelka napsala a já tam žádný trestný čin nevidím, ale rád se nechám poučit. A existuje křivé obvinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.1.24 11:34
@Luboš P píše:
Ale to snad nebylo trestní oznámení? Jinak v prvním příspěvku píše zakladatelka, že manžel matky brání ve styku jí (tedy zakladatelce) a na dotazy jak konkrétně brání v podstatě neodpověděla. Znovu jsem si přečetl všechno co zakladatelka napsala a já tam žádný trestný čin nevidím, ale rád se nechám poučit. A existuje křivé obvinění.

Tak chtělo by to vědět určitě víc. Může být zakladatelka problémová a tahat z matky peníze. To by pak každý partner asi do toho mluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová