DCERA - PRSA - 8 LET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
24.6.21 18:30
@gabrriel píše:
Přesně tak, říká tvůj muž. Našla sis takového, kterému se to líbí. Taky jsou chlapy kterým se líbí, když má žena aspoň 150 kg, ale není to většina.

@Freeandwild tak šla na rande s menším klukem, jinak si to neumím představit.

Pracuju v mužském kolektivu, chodím na beachvoleyball s jiným mužským kolektivem, na párty s dalšími chlapy a žádnej z nich tam neobdivoval malou holku. Vždy to začínalo aspon tak na 165-170 cm a do 175 cm je holka ještě v pohodě. průměr české mužské populace byl v době mého studia tuším 177-178 cm takže najít si k sobě vyššího chlapa bylo pořád snadný.

Jako holky nad 180 cm je problém, ale tak to už jsme zase někde jinde

V mém okolí platí, že čím vyšší chlap, tím menší a drobnější holka/ženská :lol: Ti dvumetroví mají sokoro všichni takové skřítky :lol: Nevím, čím to je.
Možná bych si měla hlídat svého, aby mi ho nějaká malinká nesebrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 19:00

@Twirxie Zakladatelko, prosím o anonymitu. Dceři začaly růst prsa lehce před 8-m rokem. Taky jsem s ni byla na endokrinologii, ale růstové tempo celkem dobré, takže do hormonů jsme nakonec jít nemusely. Teď v 10 letech měla první menstruaci, výšku má 155 cm, pediatr i endokrinolog nám nezávisle na sobě řekli, že vyroste ještě tak 6 - 8 cm. Tj. měla by něco přes 160 cm. Bude malá, já jsem vyšší a přijde mi to lepší, ale jsem ráda i za těch 160 cm.

V případě, že by měla mít pod 150 cm, šla bych do hormonální léčby.

• Citovat
  • Upravit
15216
24.6.21 21:06
@Markéta Rudná píše:
Oki, slovo postižení vnímáte asi jinak než já, beru to jako odchylku od normy, která jejímu nositeli může a nemusí komplikovat život, rozhodně to není důvod si z toho člověka utahovat nebo diskriminovat. Vidím, že jsem trochu zvedla tlak :lol: Tak já nevím v jaké sociální bublině žiju, ale všechny malé ženské co znám, jejich výška štve a komplikuje jim život. Sestřenice 158 cm téměř vůbec neslézá z podpatků, kámoška měla našlápnuto na kariéru baletky 156 cm a má smolíka, skupině v práci každý říkal ze srandy, dlouhý, malá a krátkozraký. O některých sportech ani nemluvím. Ale když to někomu nevadí a vyhovuje, tím líp pro něj, ale když se tomu dá zabránit,..

Myslim, že přehánís, já měřím 160 a podpatky nosím spíš výjimečně, s výškou jsem v životě problém neměla, srandu si že mě nikdo nedělal, naopak jsem často slychala, že co je malé je hezké.. Znám baletku která měří 157cm, tancila i v zahraničí, naopak u baletek není úplně vzdy žádoucí výška nad 170.. Výška 150 cm, mi taky nepřipadá ideální, ale asi stejně tak jako 185.. Samozřejmě pokud by šlo o moje dítě a bylo možné to ovlivnit, tak neváhám udělám vše proto aby měřilo víc než 150,ale měřit treba 155 nevnímám jako tragédii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.21 23:24

Kdyby se toto týkalo mě určitě bych šla. Sama patřím mezi menší holky, ale zase 150 cm nemám. Když bude vaše dcera vysoká jen lip pro ni. Vysoké holky jsou hezké úplně stejně, jako malém naopak. A navíc, pokud bude dcera velice malinká bude na ní vidět každé kilo navíc a to může mít metabolismus sebelepší. Sama se musím už občas hlídat jinak bych vypadala, jako kulička a špatný metabolismus nemám. Je to samozřejmě na vás, ale spíš bych to toho šla. Vysoké holčiny si můžou dovolit i více jist, protože kila se ztratí a navíc si jich mnohem lépe všimnout. Osobně nevidím problém v hormonální léčbě, není to doživotní a věřte mi holčička bude radši, když bude průměrně vysoká nebo vyšší, znám život z pohledu malinké holky. Kluci jsou dneska taky už hodně vysocí, takže to by taky nebyl problém.
Hlavně ať vše dobře dopadne a holčina je zdravá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty