Dcera schválně čůrá do postele - 2 a 8 m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
15.8.18 21:50
@Jana206 píše:
Tak na tu pr.del asi nedostali pořádně :nevim: :mrgreen:

No, mě ta ruka bolela. Jakékoliv další zvýšení intenzity by už opravdu bylo týrání. :nevim:
Ale je fakt že já mám děti opravdu velmi umanuté a bohužel i oprvdu extrémně vytrvalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
15.8.18 21:54
@Svistice píše:
No, mě ta ruka bolela. Jakékoliv další zvýšení intenzity by už opravdu bylo týrání. :nevim:
Ale je fakt že já mám děti opravdu velmi umanuté a bohužel i oprvdu extrémně vytrvalé.

To byla z části nadsazka :kytka: Ale je fakt,ze to,co popisuje zakladatelka,si žádné naše dítě nedovolilo. Pocurani se je všeobecně vnimano jako ostuda,natoz naschval.Jsou umanute zase jinak a v případě potřeby se to nebojím resit primerene rázně. Ale netyram :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
15.8.18 21:57

Me teď rikala na společné dovolené neteř bratrance mého muže,ze se jí jedna dcera asi ve 4 letech demonstrativně vycurala do ustlanych perin,po nějakém zakazu. Prý poprvé a naposledy. Zadek jí zmalovala tak,ze na to nezapomnela. Holka uz je v pubertě,nejsou tyrani,žádné nasledky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.8.18 22:00

@Jana206 Naše holka okolo druhého roku dělala to, že večer řvala, že chce na záchod. Opakovaně, na záchodě pak dřepěla x minut … vše samozřejmě jen zastírací manévr, aby nemusela být v posteli a spát. Když jsem zavedla pravidlo 2× na záchod a dost, tak se tam taky párkrát schválně vyčůrala, plínu si sundala. Dát na zadek dítěti v odplínovacím procesu by bala debilita, tak jsme holt museli trochu ustopit - na záchod jsme ji dali, ale taky jsme ji tam nechali dřepět a dělali, že neexistuje. Naštěstí jí to po pár týdnech této „ignorace“ přešlo, ale točila mě po večerech tedy pravidelně fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.8.18 22:01
@Svistice píše:

Souhlas, kdo takové dítě nemá, nepochopí. Dokud jsem měla jen starší, tak bych taky nechápala. S mladší…škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.8.18 22:05
@jenny.fields píše:
Souhlas, kdo takové dítě nemá, nepochopí. Dokud jsem měla jen starší, tak bych taky nechápala. S mladší…škoda mluvit.

Jo, bohužel by se oba asi raději nechali přizabít, než se podřídit nějaké autoritě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.8.18 22:31
@Svistice píše:
Jo, bohužel by se oba asi raději nechali přizabít, než se podřídit nějaké autoritě. :zed:

Je to peklo. U nás jen jedna naštěstí a naštěstí to předvádí jen doma a ne ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
16.8.18 09:27

@Jana206 ,y kdyby jsme dceru seřezali sebevíc, efekt to nemá, naopak se šprajce a zlobí o to víc a hlavně jsme si všimla, když měla vztekací období a dělala naschvály a zlobila (do postele teda nečůrala) že když dostala na zadek nebo přes ruku, plácala pak děti na hřišti, přestali jsme a přestala taky, sestřenice má syna a když mu dají na zadek směje se, když přidají na intentite směje se dál, ale je vidět, že ž je to nucené a když dají ještě víc, řve a pláče, ale za chvíli to udělá znova s větší vervou, mračí se na rodiče a jednou je na oplátku taky plácnul - dle mého, fyzické tresty nejsou dobré, jsou děti co jsou osobnosti a vnímají to od rodičů jako ponížení a nechtějí se nechat zlomit a o to víc to na ně nefunguje, rodiče přidavají a nevyhraje nikdo..někdy se musí najít jina taktika na dítě, neco s dítěte vymlátit prostě není řešení.

moje dcera na plácnutí přes zadek taky nereaguje, čím je starší - a to je jí teprve 2 a půl to snáší hůř a stejně nedocílíme kýženého výsledku, když dám na zadek, je na ni vidět jak ji to vadí a dělá taky to, že to nechce dát najevo, když přidá na intemnzitě - minule se zakousla do plotu vzteky, že dostala na zadek, bylo vidět jak s tím bojuje, mračila se na mě, řekla jsme důrazně její jméno a že nebude zlobit nebo dostane na znova na zadek a ona na mě rukou naznačila stop a řekla NE a hrozně se mračila a všimla jsem si, že když jsme ji na zadek dali a šla a udělala něco horšího, na protest, já už ji takjto netrestám, je mi to proti srsti, já to beru jako své selhání - frustraci, kterou potřebuji ventilovat, když někde ělá něco nemístného prostě ji odnesu, když zlobí doma, zamknu tam kde to dělá a co dělat nemá, seberu ji to, nedám ji to, jednou mlátila hračkou o zed, že ji div nerozstřískala, kdybych ji dala na zadek, rozmlátí snad všechno kolem, sebrala jsem ji hračku, důrazně řekla, že to bylo naposledy co se to snažila rozbít a že to dostane až se bude umět k tomu chovat a schovala sjem to, řvala, dožadovala se toho, párkrát se to opakovalo a nakonec to přešlo, hlavní ale je, že to nemělo pokračování, chvíli řvala a byl klid, dát ji na zadek vyvolalo by to vlnu dlších reakcí, kdyby vzteky šla a chtěla něco trozbít jak by byla frustrovaná, člověk musí najít cestu, někdy je to zdlouhavé..ne prostě na všechny dětizabírá seřezat..

kamarádka taky plácá dceru přes ruku,když něco dělá a její dítě taky plácá ostatní dět a ona ji vysvětluje, že se nebije, že to dělat nemá, ale pak ta co říká, že se nebije, to udělá své dcěři, té které říká, že to dělat nemá? děti nejsou blbé..nedělám co nechci , aby dlaly děti..

mně mrzí, že sjem kdy se k tomu uchýlila pod nátlakem okolí, že když dítě zlobí musí se mu dát na zadek, nemsuí, jde to i bez toho, dost často je to opravdu frustarce rodiče, co už neví a má sám vztek. jako uplně nesmyslný mi přijde dát na zadek dítěti, které třeba pláclo to jiné dítě, učím dítě, že se nebije tím, že mu namlátím?

co se týče toho čůrání, prostě zamknout a nazdar, neumíš se chovat v ložnici, máš vstu zakázan, když už to udělá, nereagovat na ni řvaním, ona očividně chce pozornost a che, aby dosáhla svého, prostě bych ji vzala, řekla, že do ložnice má vstup zakázán a zamkla bych a po chvíli bez ní bych se tam vrátila převléct, ale až po chvíli, aby nedosáhla to ho co che - pževlíknot postel - nevím co ji na tom tak fascinuje, ale budiž :D ona časem pochopí, že tím ničeho nedocílí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
16.8.18 09:36

ještě bychjen zmínila, že samozřejmě kdybych v tom pokračovali a fyzicky trestali často a hodně, takto byl trestán můj děda, jako kluk, rákoskou, když nic nepomohlo..že bychom to dítě zlomili, ale to teda opravdu nechci, navícm nikde není psáno, že to bude mít trvalý efekt, děda měl v pubertě revoltu a v 16 utekl z domu, vykašlala se na školu, pak se vrátil, ale on to nikdy nepřiznal, ale myslím, že s rodiči extra vztah neměl, když vyprávěl o dětsství, chybělo tomu cosi láskyplnýho a když jsme se ho ptala proč to udělal, řekl jen, že mládí a nerozebíral to, ale já si myslím svoje..svoje děti nikdy netrestal, ale on teda měl přirozenou autoritu, takovéto, že jen zvýší hlas a všichni v pozoru, škoda, že se nedožil vnučky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
16.8.18 09:48

No já nevím.. Samozřejmě u každého dítěte zabírá něco jiného.. Kdyby na všechny zabíralo to samé, bylo by to moc jednoduché..

Syn, když jsme ho ve 2 letech odplenkovali, tak chodil krásně na nočník, ale pak z ničeho nic začal chodit pod stůl do kuchyně a tam se vyčůral.. Když to udělal jednou, vysvětlovala jsem mu, když po druhé, domlouvala jsem mu a když se to stalo po třetí, dostal tak na zadek, že už nikdy další nehoda nebyla..

Neříkám, mlátit dítě hlava nehlava, ale u nás prostě jednorázově dostal pořádně s vysvětlením proč a od dalšího dne chodil pěkně na nočník :) Ale je to i o osobností toho dítěte.. Vidím to u sestry, kde dostat po dupě fakt nic nezmění..

Pokoj bych zamkla.. Ale chyba je určitě i v tom, že jste s ní dřív takhle neblbli.. Spojila si to s tím.. Ted bych s ní blbla jen tak, ať vidí, že u toho nemusí čůrat do postele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 10:20

Dceři budou za pár týdnů 3. Měla by nastoupit do školky. Před pár dny začala čůrat všude možně po nábytku ( židle, bobik, křeslo, koberec, nejvíc po gauči) umí moc hezky chodit na nočník i na velký záchod a to i kolikrát bez upozornění. Venku si taky kolikrát řekla. Jenže si přestala říkat, na upozornění nebo tetani reaguje křikem, útěkem a ve vteřině je louže. Včera mi utekla z koupelny a vyčůrala se na gauč. Netuším, kde se stala chyba. Vrátila jsem ji teda plenu. Manžel je strašně naštvaný na to, že „ničí gauč“. Ne jen na ni ale i na mě. Od rány mi dává dost najevo, že jsem k celé věci laxní. Domlouvání nepomáhá, vysvětlování odkýve ale výsledek nikde nebo teda louže. Co s tím? Nejrychlejší řešení je nejspíš vrátit plenu ale to pak bude ve školce problém. Pravda, trochu hraju na její soutěživost a doufám, že se bude připojovat k nějakému dítěti. To se totiž osvědčilo u kamardky. Když jde na záchod jedno dítě musí hned taky. Doma to ale semnou nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
2594
9.11.24 10:44

No a jak dlouho byla teda úplně bez plen? Jinak bych reagovala v případě, že už rok chodí na záchod (byla bych drsnější) a jinak, pokud jste jí to před pár měsíci horko těžko naučili a ona to pořád zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.11.24 10:45

A byli jste s ní u lékaře, jestli nemá zánět močových cest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.11.24 10:52

Nastala v jejím životě v nedávné době nějaká změna? Např. příchod mladšího sourozence, změna prostředí, stěhování?

Jinak netlač na ni. Dej jí plenu a nech to chvíli být. Chápu, že jsi ve stresu kvůli školce, ale tlačením ji do toho ničeho nedosáhneš.
Na manžela se vykašli. Dítě vám ještě zničí hromadu věcí. Pokud by na mě kvůli tomu byl protivní, řekla bych mu, ať si to teda dělá sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 10:57
@Tayen píše: Více
Žádná změna :nevim: žádné stěhování, nic… Akorad se víc mluví o školce ale ne teda denně. :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML