Dcera se chce v 18ti odstěhovat - co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
31.1.17 11:53

Já bych nabídla dceři, že jí pomůžu odstěhovat věci, abych zjistila kde bude bydlet a dala najevo, že s jejím odchodem souhlasí.
Zkusila bych si rovnou domluví „rande“ ideálně pravidelný ;) Řekla bych jí, že se kdykoli může vrátit zpět a kdyby potřebovala ať se hned ozve, že jí to pomůžete vyřešit. Prostě brala bych jí jako sobě rovnou.
S tím co píšeš si mysli, že bude brzo zpět doma. Ale třeba překvapí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.1.17 11:59
@Fuside11 píše:
@Katy 7 zajimavé že jak mě bylo 18 před 2 lety tak to povolení jsem mít musela jak do školy tak na socialku :)

Já zasv 18 musela ve škole podepsat papír, že škola může informovat moje rodiče o mích studijních výsledcích. Pokud bych ho nedala, tak by jim neřekli nic. A když mamka chtěla dávky na socce, tak naopak jsem podepisovala něco já jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.1.17 12:08

@Fuside11 když je ti 18, tak už od rodičů žádný povolení k ničemu nepotřebuješ, dokonce když na té střední škole zakážeš, aby rodičům poskytovali jakékoli informace, tak s tím škola nic nenadělá a rodiče taky ne. že to občas někdo zkouší a projde mu to, je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
31.1.17 18:22

@Fuside11 píšeš blbosti, na sociálce jsi maximálně doložila kolik dostáváš od rodičů výživné, abys dostala přídavky na dítě, jinak se nikoho na nic dovolovat nemusíš a od 18 jsi sama za sebe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML