Dcera si na tábor bere sexy prádlo. Zakázat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
6.7.18 18:17
@Prof. Farnsworth píše:
Bohužel troufaj :( Někdy mi přijde, že ty hezké jsou stydlivé a naopak.Samozřejmě, ať si nosí kdo co chce. Když mám holku rád, tak přehlídku i nějaký to kilo a je pro mě sexy i tak, ale měly by mít lidi rozum a na veřejnosti nosit oblečení přiměřené jejich postavě.

a věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.7.18 18:20
@Malaga píše:
a věku ;)

Věk v tom nehraje tolik roli - pokud ženská v padesáti vypadá jak modelka, tak ať klidně nosí i tanga plavky. Já se ještě rád podívám :mrgreen:

Naopak, pokud šestnáctiletá holka má 80 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
6.7.18 18:35

Jednou se ptali Miroslava Horníčka, jestli se mu líbí minisukně.
On jim na to odpověděl: Minisukně se mi líbí, pokud v nich není maxiprdel. :)

Jinak zakladatelce bohužel neodpovím - mám kluky a s nimi to (doufám) nebudu muset řešit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
6.7.18 21:17

@warita musí vám jít vidět obrysy kalhotek když máte prilehavou sukni nebo gatě. To já bych nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.7.18 08:38
@Deneriss píše:
@warita musí vám jít vidět obrysy kalhotek když máte prilehavou sukni nebo gatě. To já bych nechtěla :)

jedna nejsou videt a i kdyby, tak v cem je problem? Vzdyt kazdy vi, ze mas na sobe spodni pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
7.7.18 10:42

@warita prostě zadek kde není obrys vypadá lépe tot vše. Ale je mi jedno pokud nosíte bo bombardaky a nevadí vám to tak noste mě se líbí tanga, když na to má ženská zadek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
7.7.18 10:48

tanga jsou erotické prádlo? :D já od třinácti nosím jedině tanga a máma mi je bez problémů kupovala dokud jsem si nevydělávala :lol: dneska to nosí holky už ve dvanácti, tak se hoď do klidu a nech jí si nosit co chce :dance:

• Citovat
  • Upravit
477
7.7.18 10:58

A co jsi čekala? Je jí čtrnáct, zvykni si, už to bude jenom horší. Tak si bere tanga, no. Tyhle starosti bych fakt chtěla mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.7.18 11:33
@Deneriss píše:
@warita prostě zadek kde není obrys vypadá lépe tot vše. Ale je mi jedno pokud nosíte bo bombardaky a nevadí vám to tak noste mě se líbí tanga, když na to má ženská zadek :)

ja neco rikala o bombardakach? Nosim kalhotky normalni strihu. A co nosis t, je mi komplet putna. Za mne je to hodne nechutne, ale pokud takto chces pusobit, tak prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.18 12:17
@Deneriss píše:
@warita prostě zadek kde není obrys vypadá lépe tot vše. Ale je mi jedno pokud nosíte bo bombardaky a nevadí vám to tak noste mě se líbí tanga, když na to má ženská zadek :)

Asi jsi nikdy neslyšela o bezešvých kalhotkách ;) mne přijdou nechutná rýsující se tanga tam, kde se jejich majitelka myslí, jak jsou strašně nenápadná :P

• Citovat
  • Upravit
1414
7.7.18 12:46

Bože vy jste trapky @lucenka @warita pro. Mě i bezešvé i normální spodky jsou bombardaky. Mami bezešvé tanga vím co jsou bezešvé kalhotky. Chápu vás matky co už se chlapům nemusíte líbit a je vám jedno co na sebe navlecete vaše věc. Ale mě neříkejte nic o nechutnych tangach to říkáte jen vy co je nenosite ať máte nějakou výmluvu :P :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.18 12:52
@Deneriss píše:
Bože vy jste trapky @lucenka @warita pro. Mě i bezešvé i normální spodky jsou bombardaky. Mami bezešvé tanga vím co jsou bezešvé kalhotky. Chápu vás matky co už se chlapům nemusíte líbit a je vám jedno co na sebe navlecete vaše věc. Ale mě neříkejte nic o nechutnych tangach to říkáte jen vy co je nenosite ať máte nějakou výmluvu :P :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: ne všechny chlapy rajcují tanga ;)
Navíc jsem nikde nepsala, že je někdy nenosím. Ale třeba žiješ můj život a víš, co mám ve skříni za prádlo
  • Citovat
  • Upravit
14751
7.7.18 16:21
@lucenka píše:
Asi jsi nikdy neslyšela o bezešvých kalhotkách ;) mne přijdou nechutná rýsující se tanga tam, kde se jejich majitelka myslí, jak jsou strašně nenápadná :P

Tak to mě zase přijde úplně super. Všechno je jen o úhlu pohledu a tom, koho chceš svou vizáží oslovit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 16:25
@lucenka píše: :lol: ne všechny chlapy rajcují tanga ;)
Navíc jsem nikde nepsala, že je někdy nenosím. Ale třeba žiješ můj život a víš, co mám ve skříni za prádlo

Souhlasím. Několik z mých kamarádů považuje tanga za asexuální, a to dokonce i na ženách s téměř optimální postavou. Je pravda, že je to menšina, ale i takový jsou. Všechno se nelíbí všem…

Dámy, noste každá to v čem vypadáte dobře a v čem se cítíte dobře. To bude jak pro vás, tak i pro nás muže to nejlepší. Ono je to totiž často i na ženě tak nějak vidět, že se v tom kterém oblečení necítí dobře… A to, že žena běžně nenosí tanga neznamená, že si je nevezme na sebe před nocí se svým miláčkem, aby mu udělala radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.7.18 17:28

Z téhle diskuse mám pocit, že cokoli kromě tanga (tang?) jsou bombarďáky :mrgreen: Komu není jedno, co má na sobě, nosí jedině tanga, jasná věc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí