Dcera v pubertě jen celé léto proleží a nic nechce :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1910
6.8.21 06:31
@warita píše:
a to se dopredu vi jak, kdo skonci blbe a kdo ne?

To byla reakce na to, že tady pár lidí napsalo, že je to závislost. Nemusí být. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
6.8.21 06:46
@lucenka píše:
Tohle je vtipný. Tvoje dítě mělo o prázdninách aktivní program, ale zakladatelce doporučíš, ať nechá dítě celé léto zavřené doma a oba kvůli rozmarům puberťáka přijde o svou dovolenou. Opravdu bys tohle u svého dítěte dopustila? :think:

No, muj je mladsi, snazim se, a stejne se prilepi ke kompu, jakmile se otocim zady. Proto jsem osrdickovala, at ji necha na pokoji. Teda na dovolenou bych ji vytahla, at se treba prilepi na wifinu a ja si budu uzivat 8)

Sama jsem leta kolem 15 travila na chalupe, nos zaborenej v Angelice a Jihu proti severu, muj synovec byl u nas predloni tyden a z pokoje vychazel jen na jidlo a tesne pred setmenim si pinknout s bratrancem fočus. Jinak lezel na zemi, hlavu oprenou o zed a jel :lol: no a co, pres rok mel treninky, hudebku, delal prijimacky na gympl, tak nechť prosim o prazdninach vyhodi kopyta, jak je libo. Tehda zjevne ocenil jen vylet do KFC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
6.8.21 07:50
@_.Emilyyy píše:
Mne prijde jen vtipny, jak se tady vzdy resi, ze pubertaci jsou porad na monilu a pisou to matky, ltery cely den dokazou psat na emimino :mrgreen:.Fakt vsm to neprijde jako ironie?

jsem to chtěla napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
6.8.21 07:58

Tak moje 15letý dítě totéž, ona tedy úplně čas nepromrhává, byla už na týdenním táboře příměstském ( sortovním :mrgreen: ) jako vedoucí ( ona už trénuje přípravku, takže se svou přípravkou), teď byla na pobytovém dvoutýdenním ( ze kterého přijela nemocná tak, že už týden leží v posteli, samozřejmě s mobilem nonstop), v neděli má odjíždět na týdenní soustředění ), ale na dovolenou s námi hází ksichty, furt jen slyším, že to nechce a tamto nechce. Už jsem z ní taky otrávená. Nechat ji doma samotnou někde deset dnů nemohu, takže taky zvažuji, že to normálně zruším a nepojedeme nikam. Zase to ale není asi fér vůči té mladší, ta by si to ještě užila. Ach jo, to je zase období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.8.21 08:02
@Arboretka píše:
Tak moje 15letý dítě totéž, ona tedy úplně čas nepromrhává, byla už na týdenním táboře příměstském ( sortovním :mrgreen: ) jako vedoucí ( ona už trénuje přípravku, takže se svou přípravkou), teď byla na pobytovém dvoutýdenním ( ze kterého přijela nemocná tak, že už týden leží v posteli, samozřejmě s mobilem nonstop), v neděli má odjíždět na týdenní soustředění ), ale na dovolenou s námi hází ksichty, furt jen slyším, že to nechce a tamto nechce. Už jsem z ní taky otrávená. Nechat ji doma samotnou někde deset dnů nemohu, takže taky zvažuji, že to normálně zruším a nepojedeme nikam. Zase to ale není asi fér vůči té mladší, ta by si to ještě užila. Ach jo, to je zase období.

Tak tohle mi přijde nefér vůči mladší. Pokud by měla přijít o dovolenou jen kvůli rozmarům puberťáka. Holt se ta starší bude muset přizpůsobit rodině. Nechápu, jak milující máma vůbec může uvažovat o zrušení dovolený a pokažení prázdnin mladšímu dítěti kvůli rozmarům puberťáka.

• Citovat
  • Upravit
3600
6.8.21 08:09
@lucenka píše:
Tak tohle mi přijde nefér vůči mladší. Pokud by měla přijít o dovolenou jen kvůli rozmarům puberťáka. Holt se ta starší bude muset přizpůsobit rodině. Nechápu, jak milující máma vůbec může uvažovat o zrušení dovolený a pokažení prázdnin mladšímu dítěti kvůli rozmarům puberťáka.

ježiš, to jsou zase kecy, prý jak může milující máma uvažovat. Bože ty jsi trapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.8.21 08:11
@Arboretka píše:
ježiš, to jsou zase kecy, prý jak může milující máma uvažovat. Bože ty jsi trapka.

Bez urážek to neumíš? A ano nedovedu si představit, že by milující máma zrušila dovolenou kvůli rozmarům zpovykaného puberťáka a tím pokazila léto celé rodině. Předpokládám, že puberťačka věděla předem, že dovolená bude v tomhle termínu a neměla s tím problém.

• Citovat
  • Upravit
34322
6.8.21 08:14
@Arboretka píše:

Takze kvuli dceri omezis dalsi tri lidi? Ja bych to nerusila, valet se muze tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.8.21 08:22
@Arboretka píše:

Když mělo flákací léto nejmladší dítě, tak prudilo na rodinné dovolené tak, že za námi chdilo oba starší sourozenci, že to máme řešit, že se to fakt nedá…

Děsně nás to pobavilo, oba byli ve svém flákacím roce nachlup stejní, ne-li ještě horší… Ale to slyšet nechtěli.

Letos už byli všichni úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
6.8.21 08:24
@Arboretka píše:

Ona ty vyrazy voli schvalne tak, aby vzbudila co nejvetsi pozornost. V tomhle ma teda takovy manipulatorsky fištron :lol: vyrazy:

• milujici rodič,
  • normalni človek
  • jako clovek na svem miste bys vedela, ze…

Kdyz to vis, tak te to nerozhodi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.8.21 08:25
@lucenka píše:

Monomatka prepuboše promluvila. :mrgreen: Pokud nezažiješ - a je možné, že u jedináčka to štěstí mít budeš, važ si toho, ale tvoje zásluha to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
6.8.21 08:26
@lucenka píše:
Bez urážek to neumíš? A ano nedovedu si představit, že by milující máma zrušila dovolenou kvůli rozmarům zpovykaného puberťáka a tím pokazila léto celé rodině. Předpokládám, že puberťačka věděla předem, že dovolená bude v tomhle termínu a neměla s tím problém.

Ty to bez urazek taky neumis, zlato ;) to, ze nepouzijes vulgarni vyraz, neznamena, ze neurazis v kazde diskuzi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.8.21 08:27
@SAJ píše:
Monomatka prepuboše promluvila. :mrgreen: Pokud nezažiješ - a je možné, že u jedináčka to štěstí mít budeš, važ si toho, ale tvoje zásluha to nebude.

Mám mladšího bráchu a pochybuju, že by mamka kvůli nějakýmu mýmu pubertálnímu rozmaru rušila dovolenou. Ale to je nejlepší výsada dnešních rádoby skvělých matek, co skáčou, jak jejich dětičky pískají a neberou ohled na nikoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
14127
6.8.21 08:30
@lucenka píše:
Mám mladšího bráchu a pochybuju, že by mamka kvůli nějakýmu mýmu pubertálnímu rozmaru rušila dovolenou. Ale to je nejlepší výsada dnešních rádoby skvělých matek, co skáčou, jak jejich dětičky pískají a neberou ohled na nikoho jiného.
:mrgreen:

Presne, vzdyt to pisu: prej ‚radobyskvele matky‘, ‚skacou, jak deti piskaji‘, ‚neberou ohled‘… :lol:

Ty jsi uplne z ucebnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.8.21 08:32

@kalie Gratuluji, získáváš zlatého bludišťáka za matku roku. Jsi prostě nejlepší :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí