Dceři se vrátila teplota

255
19.1.22 12:52

Dceři se vrátila teplota

Maminky, stalo se vám, že dítě mělo teplotu, pak dobry a pak se teplota vrátila? Dcera 3,5 měla od soboty teploty, v pondělí ráno měla naposledy a pak už ne. Před chvílí se mi vzbudila zase s teplotou. Zítra ji vezmu k doktorovi, teď odpoledne už nás nevezme, volala jsem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
19.1.22 13:03

Stalo. Syn měl minulý týden horečky šest dní. Vždycky pár hodin lepší, a pak najednou padnul. Skončili jsme v nemocnici na kapacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
19.1.22 13:07

Samozřejmě, že stalo. Mohla to být nějaká virózka a teď na to nasedla bakteriální infekce.
A jít k lékaři až zítra, je rozumné. Alespoň už bude prokazatelně případně zvýšené CRP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14705
19.1.22 13:33

Ano, stalo. Dcera mela ve 4 tydnech horecku 39,2. Kdyz uz trvala par hodin, jeli jsme na pohotovost. Nechali si nas v nemocnici, provedli radu vysetreni, na nic se neprislo. CRP teda delali cca 14 od zacatku horecky, ale bylo mensi nez 1. Po 3 nebo 4 dnech v nemocnici byla dcera bez teplot, tak nas propustili domu. Vecer mela zase horecku, myslim okolo 38,7. Volala jsem do nemocnice, rekli, ze ji mam sledovat, kdybych chtela, muzu ji dat kousek cipku, pripadne muzeme zase prijet. Zustali jsme s ni doma, dalsi den byla opet bez teplot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
19.1.22 13:37

Stalo, nekolikrat… byly to ruzne veci, od viroz pres streptokoka, jednou nejaka nezjistena bakterialni infekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.1.22 15:37

Děkuji za odpovědi, už jsem z toho na nerva od září pořád nemocná včetně covidu. My snad nebudeme mít chvili klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.1.22 09:19

@Pajka89 a co mu bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.1.22 10:12
@NoName88 píše:
@Pajka89 a co mu bylo?

Nakonec to uzavřeli jako střevní chřipku, protože měl jeden den trochu průjem a dvakrát zvracel…ale jinak měl akorat x dní horečky bez dalších projevu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.1.22 11:01

@Pajka89
Děkuji za odpověď. To nebude náš případ. Střevní potíže nemá. Uvidíme co z toho vyleze, v pondělí budou výsledky výtěru, krve a moči. Teď už je zas skoro 24 hodin bez teploty tak doufám že zas nenaskoči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí