Má dcera věk a postavu na to nosit „dospělácké“ kabelky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42858
14.7.26 19:55
@inkakřivák píše: Více

Já bych povolila pytlík na cvičky. A do školy samozřejmě aktovku.

• načítám...
80466
14.7.26 20:09

@Havlova Aktovku ano, to je pravda. Pěknou, hnědou, na zapínání, na záda. Pytlík na cvičky ani omylem, ty se dělají s všelijakými obrázky pochybných hrdinek typu Vayana, Elsa, popřípadě ještě hur třeba nějakými herečkami. A ty jsou amoralni, často žijí s mužem mimo manželství, většinou o hrůzo jsou rozvedené. A malují se a nosí vulgární módu. Ne, stačí igelitka s nápisem COOP. Ať lidí vidí, že je slušná dívka z vesnice, něco jako Barunka.

• načítám...
65674
14.7.26 20:19

To admin změnil název diskuse?

• načítám...
Anonymní
14.7.26 20:28
@yumyumky píše: Více

Já jednou byla obviněna z toho, že jsem si svůj zdravotní problém vymyslela a bylo to velmi nepříjemné. Člověk bolestí sotva dýchá, ptá se na nějakou věc ohledně léčiv (konkrétně kdo s tím byl ve špitále a co mu dávali za léky, je to celkem častá věc) a dostane několik stran komentů, kde je úplně nechutně napadán. Tento příspěvek píšu anonymně z toho důvodu, aby si to místní security nemohly dohledat a abych to pak zase neměla na talířku, víme, že zamčený profil úplně tak nefunguje. Nejhorší na tom je, že jsem dostala několik soukromých zpráv, kde opravdu lidi odpověděli na moji otázku - ani oni to nechtěli psát veřejně, aby se to hejno na ně nesesypalo. Nejlepší řešení eliminace trolla je ho nekrmit, to tady ale nefunguje, protože se vždy najdou existence přesvědčené o nadstandartní výši svého IQ a taky sociálního statusu, které do všeličeho musí rýpat a komentovat za každou cenu. Kdyby pořád hada nedráždily, tak by nekousal, jak jednoduché a zároveň i pro některé složité to je.

• Upravit
78489
14.7.26 20:30
@vokishka píše: Více

no musel to změnit @admin :cert: to nepochopíš, místo aby zablokovali nebo odtajnili trolla, tak přemění název :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
42858
14.7.26 20:31
@inkakřivák píše: Více

Ne, trvám na kvalitním pytlíku na cvičky. Ty nepamatuješ, jak byly krásné a praktické? :nevim:

• načítám...
65674
14.7.26 20:33
@stinga píše: Více

to už vyloženě výsměch od @admin

• načítám...
78489
14.7.26 20:34

také mám ten dojem :cert:

• načítám...
65674
14.7.26 20:36
@stinga píše: Více

zajímalo by mě, kdo to tu dnes šéfuje. Vedle v diskusi taky změna názvu, ovšem s chybou :mrgreen:

• načítám...
42858
14.7.26 20:37
:mrgreen:
  • načítám...
22091
14.7.26 20:51

Dneska má směnu Matěj - viz napomenutí ve vedlejší diskusi - takže se bohužel nic jiného než výsměch a neprofesionalita čekat nedá.

• načítám...
9877
14.7.26 21:04

Zaťimco všeříkající název diskuze „znamená to něco“ zůstal bez povšimnutí :mrgreen:

• načítám...
3296
14.7.26 21:07
@Jahru píše: Více

to je záměr! Taky jsem to otevřela, protože mě zajímalo, cože to co znamená a neznamená :mrgreen:

• načítám...
9877
14.7.26 21:10
@teroonka píše: Více

Ha! Tak tuto geniální fintu jsem neodhalila. Jak čertovsky mazané! :lol:

• načítám...
47
14.7.26 21:16

Moje dcera 15 let kabelku nosi. I jeji sestra, ktere je dvanact. Nevim proc by to melo vadit. Ale ani nechapu, proc pani obvinujete z troleni. Nekdy mi tady nad reakcemi zustava rozum stat. Slusne se zeptala, slusne odpovim nebo nereaguji.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková