Dcerka byla cítit potem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
22.1.22 08:26

@kašílek představ si, že i když z ní kolikrat pot tekl, tak nikdy nebyla cítit jako dospělý člověk. Opravdu miluju tohle rypani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
22.1.22 08:27
@inkakřivák píše:
No dítě se potí, tak jestli to není nemoc, ne? Fakt chudáci doktoři. A stačilo by zavést poplatek a byl by klid.

Takè jsem pro poplatky, hlavně v lázních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 08:32

Vy jste opravdu neskutečné. Tak hlavně, že Vás to pobavilo. Mě teda bohužel ne, když vidím kolik z Vás je takových urypanych. No jo bez toho se asi v dnešní době nedá žít. Bylo by fajn, když chcete do někoho rýpat, tak si o tom daném tématu nejdřív něco zjistit. On zapáchající pot u tak malého dítěte může znamenat třeba i nějaké onemocnění např. cukrovka, štítná žláza a nebo hormonální změna. Proto jsem chtěla vědět zda to už někdo řešil. Takže díky za vaše komentáře, jak jsem pomalejší nebo mám jít k psychiatrovi. Opravdu přínosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.1.22 08:38

@HappyTummy
To je ta holčička co je od tří měsíců bez plen a ve dvou měsících ji rostly zuby?
Tam to bude nějak jinak.

• Citovat
  • Upravit
79909
22.1.22 08:42

@HappyTummy Problem by byl, kdyby ten pot páchla hned, tak ano. Ale pot prostě po několika hodinách páchne, to je normální a běžné. I na člověku. Jestli víš, tak ten zápach způsobují bakterie, geny a strava. Je hloupost hledat za vším kdovíco. Holčičku vykoupej, prádlo vyper a je po potížích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
22.1.22 08:45
@inkakřivák píše:
@HappyTummy Problem by byl, kdyby ten pot páchla hned, tak ano. Ale pot prostě po několika hodinách páchne, to je normální a běžné. I na člověku. Jestli víš, tak ten zápach způsobují bakterie, geny a strava. Je hloupost hledat za vším kdovíco. Holčičku vykoupej, prádlo vyper a je po potížích.

Jenže u malých dětí není obvyklé, aby pot zapáchal, ten zapáchá až s příchodem puberty a to mi u takhle malého dítěte přijde brzy Na místě zakladatelky bych se v tomhle věku taky zeptala doktorky.

• Citovat
  • Upravit
174
22.1.22 08:46

@inkakřivák samozřejmě jsem ji vykoupala a čistě oblékla. Prostě mě to překvapilo. Mám v okolí holčičku, která v 5ti letech začala předčasně dospívat, proto to asi moc řeším. Chtěla jsem znát jen názor někoho kdo to řešil. Nic víc. Rozhodně jsem nepotřebovala aby tu každý příspěvek na mou adresu byl urypany a posměšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 08:47

@Snorlaxik Děkuju 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
22.1.22 08:53

@HappyTummy neboj, já je taky nepochopila s posmeskama. Taky me překvapilo, ze takhle mala a smrdí. To přece přichází až s počínající pubertou a hormonama. Driv jak okolo 10 let bych to necekala. Jako asi bych po jednom cvičení neresila, ale dala tomu třeba ještě měsíc a sledovala to. Třeba jen něco snedla, co vyprovokovalo ten oder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79909
22.1.22 08:55

@HappyTummy No bodejť, protože je to směšné. Řešila bych to v případě, že by to bylo nějak časté nebo trvalé. Ale jednou? Prostě když dáš propocené oblečení do batohu, tak bude smrdět. Na tom nic není. A je hloupost kvůli tomu otravovat. Myslíš, že ten doktor ti řekne něco jiného? Maximálně doporučí sledovat, a kdyby to bylo často a páchla ten pot ihned, když se vyrazí, tak abyste přišli. No tvoje právo udělat ze sebe blaznivku. A bohužel doktorova povinnost se tím zabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.22 09:01

Zapáchající pot je známkou nastupující puberty. Dcera začala zapáchat v 9 letech, syn asi až ve 12. Malé děti nesmrdí ani když se zpotí, tak se mi to nezdá jako šílený dotaz.

• Citovat
  • Upravit
23931
22.1.22 09:02
@HappyTummy píše:
@inkakřivák ptala jsem se zda to někdo řešil. Pokud vím, tak tam není jediná zmínka o tom, že chci tyhle přihlouplé komentáře někoho, kdo se nudí. Bohužel jsem ani nenapsala, že typy těchto komentářů nechci, ale vím že by to bylo k ničemu, protože vždy se najde přesně někdo takový, kdo má potřebu komentovat něco takovym způsobem.

Navštiv psychiatra… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 09:05

@inkakřivák jo já tu bláznivku ze sebe udělám, protože ta malá hrstka komentářů od těch normálních mě ujistila v tom, že zapáchající pot u malého dítěte normální není. Takže tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
22.1.22 09:07
@Anonymní píše:
Zapáchající pot je známkou nastupující puberty. Dcera začala zapáchat v 9 letech, syn asi až ve 12. Malé děti nesmrdí ani když se zpotí, tak se mi to nezdá jako šílený dotaz.

Ale prpocený hadry zmuchlaný kdovíjak dlouho v batohu smrdí a dokonce i plesniví… 8)
Když vyperu a nechám prádlo víc než den v pračce, smrdí… Mám s tím jít k doktorovi… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 09:09

@hospodki To jídlo mě taky napadlo, ale nejedla nic jiného než obvykle. Uvidím přes víkend. Máme nějaké sportovní aktivity a jinak v pondělí volám doktorce a udělám ze sebe tu bláznivou ženskou, jak si tu 90% diskutujících myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí