Debilní kecy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
22.9.20 20:49
@jege píše:
Já od mala slyšel - ten je chytrý, bude z něho doktor. Chytrý jsem (a taky skromný :mrgreen: ), ale proč by z mě měl být doktor? Nikdy jsem po tom netoužil a vůbec mě to nelákalo! :cert:

Asi proto, že medina není úplně jednoduchá škola, tak si mysleli, že bys to mohl zvládnout ;). A každý doktor není lékař. Třeba každý PhD. je doktor, takže bys nutně lékař být nemusel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36105
22.9.20 21:10
@Malaga píše:
Asi proto, že medina není úplně jednoduchá škola, tak si mysleli, že bys to mohl zvládnout ;). A každý doktor není lékař. Třeba každý PhD. je doktor, takže bys nutně lékař být nemusel…

No vidíš, vlastně! Ph. D. mám, takže jsem se tím doktorem nakonec přece jenom stal! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.9.20 21:18

@Malaga rekla bych, ze to @jege chápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.9.20 21:41
@g.sandova píše:
@Malaga rekla bych, ze to @jege chápe.

Taky si myslím ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
25.9.20 13:30
@bjetuschka píše:
@lapagerie Kašli na modelaci a udělej z toho přednost ;)

když mě z těch předností bolí záda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
25.9.20 13:47
@lapagerie píše:
když mě z těch předností bolí záda :D

To mě taky, jediné, co pomáhá je joga :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.10.20 14:33

175 cm a 62 kg může být docela sympatická žena. Nebo ne?

Otázkou zůstává, co ti na těch komentářích tak vadí. Ale chápu, že to může naštvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
18.10.20 15:22
@jendazeskolky píše:
175 cm a 62 kg může být docela sympatická žena. Nebo ne?Otázkou zůstává, co ti na těch komentářích tak vadí. Ale chápu, že to může naštvat.

Ahoj, vadí mi to poslouchat pomalu denně. Jednou za čas to unesu, ale pak nastane období, kdy má třeba pětkrát za den někdo potřebu mi oznámit jak stráááášně jsem vysoká jak kdybych měla dva a půl metru. To je na tom to unavující :? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.10.20 15:38
@Bafonek píše:
Ahoj, vadí mi to poslouchat pomalu denně. Jednou za čas to unesu, ale pak nastane období, kdy má třeba pětkrát za den někdo potřebu mi oznámit jak stráááášně jsem vysoká jak kdybych měla dva a půl metru. To je na tom to unavující :? :jazyk:

Chápu, ale jinak nevím, že bych u někoho řešil jeho výšku. To jsou fakt hloupé komentáře, takže rozumím. To musí naštvat.
Mě se vysoké ženy líbí. I štíhlé, tak to vidím jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
18.10.20 15:48

Taky mám 175 cm, Že jsem vysoká, taky poslouchám, jedna kolegyně mi říkala, jestli vážíme stejně. Tak říkám, je to možný, ale mně to šlo do výšky a tobě do šířky, zasmály jsme se, myslím že těch 175 je častá výška. Nijak mi nepřekáží, ještě cca 5 kg přibrat, bude to akorát. Na basket, tam bych ideální výšku viděla až nad 180 cm

• Citovat
  • Upravit
2181
18.10.20 15:55
@jendazeskolky píše:
Chápu, ale jinak nevím, že bych u někoho řešil jeho výšku. To jsou fakt hloupé komentáře, takže rozumím. To musí naštvat.
Mě se vysoké ženy líbí. I štíhlé, tak to vidím jinak.

Jasný, oni ty komentáře ani nemyslejí zle. Je to prostě jen otravné to poslouchat celý život. A milionkrát otázka jestli hraju basket už taky proběhla. Už mi leze spíš na nervy jak to je jak zaseklá deska. Jinak jsem sama se sebou tak nějak samolibě spokojená :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.10.20 12:01
@KalamityJohn píše:
Většinou ne, ale tohle je v loveckým klubu kde jsme na jiný frekvenci. Řek jsem slovo burger a on slyšel booger, což je holub z nosu. Tak mu povídám, že můžem mluvit jiným jazykem a pak se mu budu tlemit já. :mrgreen:

Ale je tam jeden limey, chlap přes sedmdesát a ten má z mýho přízvuku druhý vánoce - jenže u něj je to jinde a jako jediný dva immigranti v klubu držíme pří sobě. Jemu jsem kldině řek, že na jeho funuse budu mít řeč, aby byla nějaká sranda a Geoff z toho měl záchvat smíchu.

P. S. Limey je americké pejorativní jméno pro Angličana, podle toho, že si dávaj do čaje citron.

Tak to mě zaujalo, já za svých 20 let tady nepotkala ani jednoho. Vy tam v tom USA nemáte mlíko? :lol:

Příspěvek upraven 19.10.20 v 12:08

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
19.10.20 12:07

Když jsem kdysi prodávala podlahy a dávala lidem vzorky, tak vždycky nějaký génius přišel s originální hlaskou, že by mu stačilo obejít pár prodejen a mohl si podlahu poskládat. :roll: Tak se sám zasmál svému ostrovtipu a já mu na to řekla, že dostat libru pokaždé, jak toto slyším, tak už tam dávno nemusím být :lol:

• Citovat
  • Upravit
21076
19.10.20 12:23
@Silverine247 píše:
Tak to mě zaujalo, já za svých 20 let tady nepotkala ani jednoho. Vy tam v tom USA nemáte mlíko? :lol:Příspěvek upraven 19.10.20 v 12:08

ech? Kohos nepotkala? Anglicana nebo citron?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.10.20 13:09
@KalamityJohn píše:
ech? Kohos nepotkala? Anglicana nebo citron?

Angličana pijiciho čaj s citronem :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová