Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„Kdy bude dite“. Nerozciluje me to, ale fakt nevim, co na tak blbou otazku odpovedet. ![]()
Debilni kecy me uz nerozciluji, rozcilovat se nad neci blbosti je trestat sebe za jeho blbost, coz je blbost na entu. ![]()
@beruska9 píše:
Neco asi jo. Ridim se heslem, ze rozcilovat se v tomto pripade znamena, ze trestas sebe za to, ze nekdo jiny je de*il. Nech to plavat.Jo taky je na to dobra veta ve Stoparove pruvodci Galaxii, nevim, jestli to nekde najdu.
@PaníBovaryová píše:
A to ja na to hrde odpovim "ano, jsem!" a jeste se just poradne narovnam
Ale driv me to strasne s.alo, to je fakt
@Bubla Bůčková píše:
Máme doma králíka. Uděláš si ho na česneku? Ha ha ha jsem strašně originální. Přísahám slysela jsem to stokrát
pozname.
Kralik na smetane a na cesneku a furt dokola.
@Pavlik Morozov píše:
Jak to tady čtu, tak je to zde samá dvoumetrova kobyla co má ze své výšky mindrák
PROČ se v každé diskuzi najde někdo kdo nepřišel přispět k tématu, ale jen hloupě urážet zúčastněné diskutujíví? ![]()
@olino píše: Ženský vy teda máte v sobě jedu…chtělo by to trochu odpustit a kecům by jste se zasmály…
Olinku, až budeš 30 let poslouchat jednu jedinou hlášku např" Ty máš ale roztomilej pivní pupíček" nebo " Už máš trochu plešku viď" tak se ještě za 30 let dennodenního poslouchání těhle lichotek pokaždé upřímně zasměj a odpovídej něco vtipného. Nikdo žádný jed nemá. Jen se tu bavíme o tom co kdo leta letoucí poslouchá a jak každému vadí něco jiného. A jestli jsme takové jak jsi nás nazval v minulém příspěvku, pak tě nechápu proč se sem s námi chodíš pavit. Měj moc krásný den. Papa zlatíčko
![]()
Mě teda celoživotně fascinují lidé s velmi originálními komentáři ohledně jména. Jmenuju se Alžběta a už jsem byla Izabela, Albína, Beáta atd. - ne, že by se někdo spletl nebo jméno špatně zapamatoval, to byly vysloveně,,vtipy". Gól je, že jsem se vdala a mám příjmení bez -ová, takže martyrium s hlubokomyslnýma vtipama pokračuje.
Další terč vtipů je to, že mám velký prsa, takže sem tam se stále najde chlap, kterej to komentuje. Většinou se mě zeptá, zda vím, že mám velký prsa
Asi si myslí, že se nevidím v zrcadle a hlavně nepochybuji o tom, že si je jistej tím, že je první na světě, kdo mi to řekl ![]()
@Bafonek píše:
Olinku, až budeš 30 let poslouchat jednu jedinou hlášku např" Ty máš ale roztomilej pivní pupíček" nebo " Už máš trochu plešku viď" tak se ještě za 30 let dennodenního poslouchání těhle lichotek pokaždé upřímně zasměj a odpovídej něco vtipného. Nikdo žádný jed nemá. Jen se tu bavíme o tom co kdo leta letoucí poslouchá a jak každému vadí něco jiného. A jestli jsme takové jak jsi nás nazval v minulém příspěvku, pak tě nechápu proč se sem s námi chodíš pavit. Měj moc krásný den. Papa zlatíčko![]()
Copak poslouchat to 30 let, ono třeba jenom ve škole jsem kecy o ne/večeření poslouchala několikrát za den, občas to plácnul i některý učitel
, takže v pátek jsem po tisící rádoby vtipné hlášce, fakt neměla sílu se smát, když jsem věděla, že od pondělí jedeme nanovo
Kdyby např. jako můj kamarád Jáchym poslouchal už od dětství, že ho hodili do stroje, tak by pochopil ![]()
Anonym Adéla
@Bafonek píše:
PROČ se v každé diskuzi najde někdo kdo nepřišel přispět k tématu, ale jen hloupě urážet zúčastněné diskutujíví?
Protože se vždycky najde někdo, kdo jim to reaguje. Ignoruj je, buď tak hodná, jinak budou zase trousit moudra…
@Anonymní píše:
Copak poslouchat to 30 let, ono třeba jenom ve škole jsem kecy o ne/večeření poslouchala několikrát za den, občas to plácnul i některý učitel, takže v pátek jsem po tisící rádoby vtipné hlášce, fakt neměla sílu se smát, když jsem věděla, že od pondělí jedeme nanovo
Kdyby např. jako můj kamarád Jáchym poslouchal už od dětství, že ho hodili do stroje, tak by pochopil
Anonym Adéla
To je přesně ono!
Nejde o to, že ta hláška je přitroublá to člověk jednou za čas unese, ale poslouchat to denně pořád a pořád a roky dokola a konce nevidět. A každý kdo to řekne si myslí, že je ten jediný vtipný originální a že to člověk nikdy předtím neslyšel a že se tudíž bude upřímně smát a ocení obrovskou originalitu oné hlášky.
![]()
@Janli píše:
Protože se vždycky najde někdo, kdo jim to reaguje. Ignoruj je, buď tak hodná, jinak budou zase trousit moudra…
Jo asi máš pravdu a já blbec se na to vždycky nechám nachytat
. Jsem to ale jouda ![]()
@Bafonek píše:
Zdravím všechny! Chci se Vás zeptat, jestli Vás taky celoživotně se.re nějaký žvást, který posloucháte pořád dokola a každý si myslí jak je originální a že jste to v životě neslyšely? Mě například celý život pronásleduje - " jé ty jsi vysoká, velká, dlouhá, nehraješ basket" atd.. Když mi tohle někdo řekne, tak mi opravdu spolehlivě zkazí náladu, cítím jak mi stoupá adrenalin a dělá rudo před očima a mám opravdu velkou chuť po něm skočit a zadupat ho do země
. A mimochodem fakt nejsem pětimetrový mamut. 175cm a 62kg. Taky máte něco co posloucháte celý život a pěníte u toho? Pojďte pokecat.
Moje velmi hubená kamarádka na to má úžasnou hlášku, kterou taky používám, měřím 180cm, takže si to dost lidí neodpustí a většinou to komentují prckové, takže věta „To je optický klam, když stojím vedle tebe“ eliminuje případný příští opakování
Od hubené kamarádky to je super trefa, protože ji mají potřebu komentovat většinou obézní lidi slovy ty seš hubená,.. najez se, jíš vůbec, to ti nedají najíst,… ![]()
@Bafonek píše:
To je přesně ono!Nejde o to, že ta hláška je přitroublá to člověk jednou za čas unese, ale poslouchat to denně pořád a pořád a roky dokola a konce nevidět. A každý kdo to řekne si myslí, že je ten jediný vtipný originální a že to člověk nikdy předtím neslyšel a že se tudíž bude upřímně smát a ocení obrovskou originalitu oné hlášky.
![]()
Ne nadarmo se říká, že opakovaný vtip přestává býti vtipem a tady na to se to dokonale hodí
Aneb já už mám první nevečeřící dávku keců dnes za sebou ![]()
Raději anonymně:
„Děti nemáte protože nechcete nebo nemůžete?“
Top hláška posledních let.