Debilní kecy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
20.9.20 14:20
@Bafonek píše:
Zdravím všechny! Chci se Vás zeptat, jestli Vás taky celoživotně se.re nějaký žvást, který posloucháte pořád dokola a každý si myslí jak je originální a že jste to v životě neslyšely? Mě například celý život pronásleduje - " jé ty jsi vysoká, velká, dlouhá, nehraješ basket" atd. :cert:. Když mi tohle někdo řekne, tak mi opravdu spolehlivě zkazí náladu, cítím jak mi stoupá adrenalin a dělá rudo před očima a mám opravdu velkou chuť po něm skočit a zadupat ho do země :lol:. A mimochodem fakt nejsem pětimetrový mamut. 175cm a 62kg. Taky máte něco co posloucháte celý život a pěníte u toho? Pojďte pokecat. :mavam:

Nejsi trošku ehm emočně nestabilní, když slovní obrat v tobě dokáže vyvolat takovou vlnu agrese??? :mrgreen:… A přitom stačí říct basket nehraju, po večerech háčkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
20.9.20 14:28
@Samy píše:
Tak ta hláška o peklu se mi moc líbí, to si s dovolením zkusím zapamatovat. :lol: Sice mám o pár cm víc než ty, ale dcera bude ještě menší, tak zařadím do našich hlášek za nás obě. :pankac:

Klidně, ono to není moc často používaný, tak lidi nevědí co říct a ja se bavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21280
20.9.20 14:28

Tak nektere ty kecy jsou neskodne nebo proste zjistovaci - proc to, proc ne ono? Ale kdyz vam nekdo rekne „je, ty jsi velika/tlusta/bleda/mas velkou nohu, nos, oboci/nevimjaka“, tak hodnoti vas a chce vas shodit. Nic jineho za tim neni. Stare babky jsou na tyto urazky maskovane dobrosrdecnou uprimnosti expertky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.20 14:36

No nevím, jestli to je vždy se záměrem někoho shodit. Já to vnímám tak, že je to v dané chvíli pro tazatele na vás to nejzajímavější a proto se ptá. A většina je nejspíš belzestných a vůbec neuvažují o tom, že by se dotyčného mohli dotknout… Proč by si někdo záměrně dělal zle s ostatními lidmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
20.9.20 14:40

Mě od dětství štvaly narážky na moji štíhlost. Že jsem anorektička, at se najím, ty jsi tak hubená, nažer se… V současnosti a v mém věku jsou to spíš závistivé komentáře. Nojo, ty si mužeš dát, co chceš. Teď v těhotenství se mě hodně lidi ptají, kolik jsem přibrala. Odpovídám, že nevím, nemám doma váhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
@Čičorečka píše:
Já poslouchám celý život (naštěstí jen v létě), že jsem bílá, proč nechodím na slunce, měla bych se opálit. Nejen že nemám pigment, ale ani mi nedělá dobře dlouhý pobyt na slunci. Copak je to nějaká povinnost, od jara se grilovat a mít bronzovou barvu? Na základní škole mě to dost trápilo, teď mě ta otázka jen obtěžuje.

No vidíš a já se záměrně neopaluju, abych BYLA bílá :lol:. Prostě nechci vypadat jak „osmažená mumie“. Pardon nechci se někoho dotknout a neříkám, že tak někdo vypadá -to já bych tak vypadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Mně nikdo nic o výšce neříká, měřím 170cm. A možná právě proto, mi konstatování výšky nepřipadá jako něco, čím by člověk chtěl toho druhého schodit. Spíš mi to přijde jako taková zajímavost na tom druhém. Já ale tohle nemám potřebu druhým říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
20.9.20 14:45
@Malaga píše:
Nejsi trošku ehm emočně nestabilní, když slovní obrat v tobě dokáže vyvolat takovou vlnu agrese??? :mrgreen:… A přitom stačí říct basket nehraju, po večerech háčkuju ;)

Ehm asi jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
20.9.20 14:51

@Levandulina Ono právě nejde o schazování, ale že ten dotyčný to poslouchá jak zaseklou desku. Ať se jedná o vlasy, zuby, krátké prsty, velké nohy, tlustý zadek…cokoli. Slyšíš to skoro denně, někdy denně a několikrát tak to začne brnkat na nervy chtě nechtě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.9.20 15:38

Udivuje mě, že někomu přijde 175cm u ženský jako vysoká. Moje jedna bývalá má 182 a moje nynější 185, jsem menší než ona a zatím jsem žádnou poznámku na náš vejškovej rozdíl neslyšel, asi na to vypadám moc zle, že si nikdo netroufne :lol:

Mě neskutečně irituje co slýchám od mládí dosud „no jo ty seš mladej, zdravej“ nebo podobný věty třeba „prosím tě v tvým věku ti nemůže nic bejt“ nebo když nějakej starší kolega co má zdravotní problémy v práci řekne „buď rád že seš zdravej a nic tě nebolí“ přitom já zdravotní problémy od puberty, léky, operace, bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
20.9.20 15:47

Tak se pridam taky.
Mame 5 deti. Miluju dotaz: a to jste jako chteli?
Né, pridelil nam je narodni vybor… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.9.20 16:29
@PaníBovaryová píše:
A to ja na to hrde odpovim "ano, jsem! :srdce: " a jeste se just poradne narovnam :D Ale driv me to strasne s.alo, to je fakt

Jenom narovnáš? Já nosím i vysoké podpatky, když už sranda, tak pořádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.9.20 17:15
@Bafonek píše:
No vidíš a já se záměrně neopaluju, abych BYLA bílá :lol:. Prostě nechci vypadat jak „osmažená mumie“. Pardon nechci se někoho dotknout a neříkám, že tak někdo vypadá -to já bych tak vypadala.

Já bych třeba chtěla být opálená. Leckteré nedostatky se tím ztratí. Opálený špek je hezčí a hladší, než bílý špek. Ale já prostě nesnáším slunce, léto trávím ve stínu. A když se překonám, tak stejně spíš zčervenám. Nemám na opalování pleť. Bohužel v dobách mé puberty bylo opálení v módě, tak jsem trpěla. Ještěže teď už se s tím tak nenadělá. Stejně jsou ty otázky hloupé. Nejsem opálená, protože nechci, nebo nemůžu. Jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
20.9.20 17:19

Já jsem alergická na to, když někdo řekne:
kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody… Často jsem narazila na to, že se to fakt nehodilo. Bylo to i tady v nějaké diskuzi. Přijde mi to strašně ohrany. Ta samá myšlenka se dá říct i vlastními slovy. Nebo to samé - musíš vytyčit mantinely. A ještě jedna hláška, ale to si teď nevzpomenu. Celkově to je samozřejmě můj problém, ale nemám ráda, kdyz se to pořád opakuje dokola a zvlášť, když se někdo snaží tím ukázat, jak on by si v té situaci poradil hrave a není narozdíl od někoho úplně blbý. Musím dodat, že já to neposloucham, tak to není důvod, proč mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
20.9.20 17:32
@Sára 1 píše:
Já jsem alergická na to, když někdo řekne:
kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody… Často jsem narazila na to, že se to fakt nehodilo. Bylo to i tady v nějaké diskuzi. Přijde mi to strašně ohrany. Ta samá myšlenka se dá říct i vlastními slovy. Nebo to samé - musíš vytyčit mantinely. A ještě jedna hláška, ale to si teď nevzpomenu. Celkově to je samozřejmě můj problém, ale nemám ráda, kdyz se to pořád opakuje dokola a zvlášť, když se někdo snaží tím ukázat, jak on by si v té situaci poradil hrave a není narozdíl od někoho úplně blbý. Musím dodat, že já to neposloucham, tak to není důvod, proč mi to vadí.

A ještě lidi pořád říkaj - „Jedno je málo.“ Jako když někdo řekne, že mu jedno dítě stačí. Ale nikdo mi ještě neřekl na co konkrétně to je málo. Prostě jen dokola opakovaný žvást mi to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová