Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny! Chci se Vás zeptat, jestli Vás taky celoživotně se.re nějaký žvást, který posloucháte pořád dokola a každý si myslí jak je originální a že jste to v životě neslyšely? Mě například celý život pronásleduje - " jé ty jsi vysoká, velká, dlouhá, nehraješ basket" atd.
. Když mi tohle někdo řekne, tak mi opravdu spolehlivě zkazí náladu, cítím jak mi stoupá adrenalin a dělá rudo před očima a mám opravdu velkou chuť po něm skočit a zadupat ho do země
. A mimochodem fakt nejsem pětimetrový mamut. 175cm a 62kg. Taky máte něco co posloucháte celý život a pěníte u toho? Pojďte pokecat. ![]()
Jojoooo tohle znám a nechápu, co ti lidi tím sledují
a měřím taky 175 shodou okolností ![]()
A pak mám ještě jemné vlasy a porad jsem poslouchala “no ty mas ale řídké vlasy”
přitom jich mám úplně normalne akorat jsou tenký no.
A vůbec nechápu, že má někdo potřebu se vyjadřovat k něčemu, co ten druhý jaksi neovlivní
to je, jak bych řekla třeba někomu bez nohy - tyyyyjo ty nemáš nohu, všimnul sis toho? To se ti asi blbě chodí, co? ![]()
Příspěvek upraven 20.09.20 v 13:09
Nesnáším větu: jeee vy/ty jste/jsi z Moravy? Poslouchám to už 13 let. Vždycky si říkám, ne asi tvl, jen ten přízvuk paroduju ![]()
Jen jeden pan mě rozbil, když mi řekl: vy budete ze severní Moravy, odkud? Z Ostravy, FM, Opavy… ten byl dobrý ![]()
@Bafonek ja zas merim 176cm a vazim 60kg. Driv sem tuhle srajdu taky poslouchala, ale zacala sem jim rikat, ze lepsi je byt takhle krasne vysoka nez byt zakrslej malej skret
no a taky porad posloucham to, ze bych se mela nazrat, ze sem vychrtla
no a jelikoz se mi nikdy nestalo, ze by mi to rekl nekdo, kdo by nemel nadvahu, tak moje odpoved je jasna,,nebudu poslouchat tyhle keci od nekoho, kdo vypada jak becka sadla ![]()
Ja mam vzdy na vsechno odpoved ![]()
@Verurizeckova jojo to taky
proste když je člověk vyšší, má tenký vlasy a je ještě z Moravy, tak má vyhráno
![]()
Ja zas opak, měřím 157cm a poslouchám co je malý, to je hezký, viď? Odpovídám : co je malý ma blíž do pekla. Většina ihned zmklne ![]()
Já mám 180cm a 95kg, tak nějak furt a poslouchám…tak aspoň máš hezký obličej
a ještě hezké boty, bundu, svetr…dopln si. Tzv ses tlustá, ale nějak té pochvalit musím ![]()
@Bafonek Jsem větší než ty a těch řečí jsem si užila taky. @peta1003 A že mi doma nedají najíst, to bylo kolem dokola. Ale že by mi to extra vadilo, to ne. Jsem vždy všechny odpálkovala, ať mi nezávidí. A byl klid.
173cm: „ty jsi veeeeeelikaaaa
", "a TY jako chces podpatky???
“
@divine woman Mě spíš vadí že to jak flašinet poslouchám od 12 let. Odpovídám jim většinou „Jo někdo je do výšky a jiný zase do šířky“. A jelikož mi to vždycky, nebo většinou, řekne nějaký tlusťoušek, tak si uvědomí, že to nebylo úplně ono ![]()
@Anonymní píše:
Já mám 180cm a 95kg, tak nějak furt a poslouchám…tak aspoň máš hezký obličej![]()
a ještě hezké boty, bundu, svetr…dopln si. Tzv ses tlustá, ale nějak té pochvalit musím
A to si troufnou rejpat do tak velké ženy?
Já už se jen ošklivě kouknu a nikdo ani necekne. Ale kromě těch rozměrů už jsem taky vyšší věková kategorie.
Slychavam že jsem malý pivo (158cm), a že se mám najíst
… Pak že to dítě nedonosim kvuli svoji váze (dcera nar 39tt, 3kg, porod rychlej a bez komplikací)
![]()
@Verurizeckova píše:
Nesnáším větu: jeee vy/ty jste/jsi z Moravy? Poslouchám to už 13 let. Vždycky si říkám, ne asi tvl, jen ten přízvuk parodujuJen jeden pan mě rozbil, když mi řekl: vy budete ze severní Moravy, odkud? Z Ostravy, FM, Opavy… ten byl dobrý
Byla jsem v lete opet v Praze na tabore. Jak mam prizvuk a letos jsem brala i sve deti. Tak nekolikrat padnul dotaz, ze my tady mame tabor od Moravy? Nee
. Pouze vedouci prijela na prazdniny. Tebe by se to dotklo. Mam JM a VM rada, takze se mi to nedotklo.
Příspěvek upraven 20.09.20 v 13:33
S tou výškou mě to taky štvalo, mám taky asi 176cm. A teď když dcera dorostla ve 13 letech do 175cm a všichni jí říkají, jé ty jsi ale velká, ty jsi vyrostla a jí to trápí, tak mě to přímo s…re. Už jsem párkrát řekla dotyčnému, že je to asi stejně taktní jako někomu říkat, že je tlustý. Jednomu blbovi, co řekl, že je dcera jako žirafa jsem řekla, že on zase vypadá jako hroch. Většinou to říkají lidi, co mají sami do nějaké dokonalosti fakt daleko.:-)