Debilní kecy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21076
19.10.20 14:03
@Silverine247
@Silverine247 píše:
Angličana pijiciho čaj s citronem :think:

Protoze ja si to blbe pamatoval. Slo o vitamin C pro britske namorniky jako prevence kurdeji - puvodne citrony, pozdeji limetky.

Ale nasel jsem zajimavej seznam:

https://en.wikipedia.org/…ethnic_slurs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.10.20 15:05
@KalamityJohn píše:
@Silverine247

Protoze ja si to blbe pamatoval. Slo o vitamin C pro britske namorniky jako prevence kurdeji - puvodne citrony, pozdeji limetky.

Ale nasel jsem zajimavej seznam:

https://en.wikipedia.org/…ethnic_slurs

To už dává smysl. Díky za novou informaci a odkaz  ;)

• Citovat
  • Upravit
3494
19.10.20 16:13
@Samy píše:
Tak ta hláška o peklu se mi moc líbí, to si s dovolením zkusím zapamatovat. :lol: Sice mám o pár cm víc než ty, ale dcera bude ještě menší, tak zařadím do našich hlášek za nás obě. :pankac:

Já moc nechápu, v čem je to „odpálkovací“ nebo vtipná reakce. Mně to přijde skoro blbější, než co je malý, to je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.10.20 16:17
@EMicina píše:
Prodala jsem byt. Koupila jsem pro sebe jiný byt. Kolečko před nastěhováním - řemeslníci, malíři, vyměnila jsem okna. Před známými jsem se netajila, za kolik jsem prodala sarý byt a za kolik koupila nový byt. Ani nic o řemeslníkách.
Od té doby nesnáším dotaz y PROČ. Dnes bych řekla a co je ti, co je vám po tom?
Proč jsem prodala tek levno? Proč jsem koupila tak draho? Proč byt v této lokalitě? Jestli jsem si zjiš´tovala geologii, že dům stojí na písku. Proč jsem si nezjistila tu geologii lokality.
Proč jsem si nechala udělat linku na míru? Proč jsem si nekoupila sektorovou linku? Proč jsem si nenechala starou linku? Proč jsem si nečchala natřít radiátory a proč jsem si nekoupila nové radiátory. Proč jsem si nechala vymalovat byt panem XY? Proč jsem si byt nevybílala sama? Proč mám barevné stěny? Proč a proč a proč.
Koupila jsem si sedačku s jedním křeslem - jako rozkládací dvougauč, jedno křeslo a konferenční stolek. Proč jedno keslo? Proč ne dvě křesla? Proč rozkládací? Proč dovugauč? Proč ne rohový gauč?
Kolikrát jsem měla chuť vypláznout natazatele jazyk.

Ty jsi edy dobře nasertivní. Představ si, že by mě skoro všechny dotazy zajímaly. Tohle člověk řeší 2× i víckrát za život, a já dám raději na zkušenost aktuální a živou, než na 1000 diskuzí na internetu. Ale je jednoduché řešení. Řekni, ale už jsem to říkala asi 100×, tak se omlouvám, ale tobě už to nepovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová