Debilní kecy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.20 20:39
@Bafonek píše:
Taky si vybavuju jednu mou spolužačku. Jmenovala se Dagmar a říkali jsme jí Dášenka a když to slyšel někdo nový tak si nikdy neodpustil prudce originální poznámku „Dášenka čili život štěněte“. Chápu ji, že když to slyšela asi po milionté osmé, že měla chuť třískat hlavou do zdi :lol:.

Já pořád poslouchám poznámky na mého syna - Matěji, proč tě holky nechtějí. A to mi fakt leze na nervy. Jako jak je tohle starý? Vtipný to není vůbec. Je to krásné jméno. Když jsme ho měli vybrané, tak tchýně měla pořád řeči, že mu budou nadavat: Ty jsi ale Matěj! - jako že je úplně blbej. A ještě Matýsek se po… Kupodivu to mi nevadí. Film máme rádi a nevím, jak se jmenuje ten břichomluvec, ale dětem se to dost líbí.

• Citovat
  • Upravit
15473
20.9.20 20:41
@Bafonek píše:
A ještě lidi pořád říkaj - „Jedno je málo.“ Jako když někdo řekne, že mu jedno dítě stačí. Ale nikdo mi ještě neřekl na co konkrétně to je málo. Prostě jen dokola opakovaný žvást mi to přijde.

Přesně dokola opakovane žvásty. I když někdo to určitě nemyslí zle. Člověk občas něco plácne… A pak si třeba sám připadá jako blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
20.9.20 20:44
@olino píše:
Záleží, jak která…ženská na úrovni se zasměje a odpoví něco vtipného, ženská blafna se rozštěká a tváří se jak láhev kyseliny sírové…na EM převažuje 2. typ…

Ono když něco slyšíš po milionté, tak to se smát nedá. Nebo má také pokaždé zopakovat to samé vtipné a zasmat se tomu? Nebo má pokaždé vymyslet něco jiného vtipného? Jo, jinak já to přecházím a neřeším, takže fakt nestekam. A nemyslím si, že většina je tady takových, že hned někoho serve. Každému vadí něco jineho a to, co může vadit tobě, mě nechava chladnou a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
20.9.20 21:00
@Anonymní píše:
Jsem Adéla a celý život poslouchám rádoby vtipy o tom, jestli jsem už večeřela, že asi večeřet nebudu, a tak podobně a jo, přijde mi to hodně trapný, tak na to i trapně reaguju podle aktuální nálady. Občas se začnu zajíkavě smát a plácat do stehen se slovy, že tak originální za celých 30 let ještě fááákt nikdo nebyl, nebo odpálkuju, že kdybych za tenhle trapný kec od každýho dostala korunu, jsem už milionářka, případně se zeptám, jestli zamrznul/a v pátý třídě základní školy, a tak podobně :roll:
Anonym, nechci spojovat jméno s nickem a mohl by mě podle chování někdo odhalit :oops:

No vidíš a Jáchym jak frčí dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
20.9.20 21:03

Dlouho, cca 25 let /ted uz leta temer klid…a kdyz neni, tak uz konecne nad veci/me s.alo neustale rypani typu Jdes na funus?…Vypadas jak cerna vdova atd…a silene domlouvani, abych nechodila furt v cerne, bo cerna je na funus, divna, negativni, neslusi lidem, je v ni pry teplo a podobne pipoviny…a nejhorsi na tom pak ty rady typu, ze barvicky by mi slusely a byla bych mladsi a vesela apod…Konecne mam pokoj, lidem doslo, ze je to vyraz me duse a hrdy depesak…devotee…To se nemuze uz zmenit po 33 letech, je mi tak nejlepe :pankac: Vzdy black a vira v Depeche Mode :srdce:

• Citovat
  • Upravit
220
20.9.20 21:04

Mám malý mimčo a vytáčí mě kecy „no počkej, až jí začnou růst zuby, to si užiješ“ nebo „no počkej, až začne lézt, to bude něco“, „počkej, až…“ zkrátka furt nějaký ujišťování, že bude hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
20.9.20 21:07
@Falling píše:
Mám malý mimčo a vytáčí mě kecy „no počkej, až jí začnou růst zuby, to si užiješ“ nebo „no počkej, až začne lézt, to bude něco“, „počkej, až…“ zkrátka furt nějaký ujišťování, že bude hůř

:lol: chapu.na to je expert moje dementni extchyne a mamy frajer (oba podobny „pozitivni“ typy :roll: ).ona furt omilala „maly deti, maly starosti“ a on zas „jen pockej, bude hur“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
20.9.20 21:08

Ti, co mají nějakého psa, pochopí :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1266
20.9.20 21:09

Já celý život poslouchám, že jsem vazba(to slovo nenávidím) Vedle mojí drobné ségry a mamky prostě vypadám jak vzpěrač :nevim: Prostě vysoká, ramenata. Teď po druhém porodu nějaké kilo navrch. Když po stoosmedate poslouchám po kom jsem, že nejsem podobná nikomu z rodiny, tak bych dotyčnému jednu ubalila. Takže při poznámkách říkám, že nemůžem být všichni stejní. Jak by to pak vypadalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
20.9.20 21:10
@Serpentini
@Serpentini píše:
Pro mě bylo nejhorší, když mi kolegyně hustila do hlavy jak se strašně mám, že nemám děti a můžu si užívat života. Poslouchala jsem to celé víc než dva roky, co jsme spolu dělaly při každé příležitosti. Když jsem to musela poslouchat i během IVF (o kterém nevěděla), tak už jsem fakt kolikrát myslela že jí nakopnu do hlavy. :lol: keců na vzhled si taky vyslechnu hodně, ale to mě nějak neirituje :nevim:

A když budou dítěti 2 roky tak začneš několik let poslouchat " A kdy budete mít druhý, to už byste mohli" To je taky na pěst. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
20.9.20 21:14
@Myšák24 píše:
Já celý život poslouchám, že jsem vazba(to slovo nenávidím) Vedle mojí drobné ségry a mamky prostě vypadám jak vzpěrač :nevim: Prostě vysoká, ramenata. Teď po druhém porodu nějaké kilo navrch. Když po stoosmedate poslouchám po kom jsem, že nejsem podobná nikomu z rodiny, tak bych dotyčnému jednu ubalila. Takže při poznámkách říkám, že nemůžem být všichni stejní. Jak by to pak vypadalo :D

To je jak já v dětství, když jsem se rychle vytáhla do výšky tak jsem zas od přiblblých příbuzných poslouchala " No holka, kam ty až porosteš?" Chtělo se mi zařvat „Až do pr.dele!“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
20.9.20 21:14

Mám dvě dcery a klasika:,, Tak do třetice ještě toho kluka, ne? " :lol:

• Citovat
  • Upravit
2180
20.9.20 21:19
@Falling píše:
Mám malý mimčo a vytáčí mě kecy „no počkej, až jí začnou růst zuby, to si užiješ“ nebo „no počkej, až začne lézt, to bude něco“, „počkej, až…“ zkrátka furt nějaký ujišťování, že bude hůř

Mě zas říkali „Zlatě když leží, počkej až začne chodit“ :roll: Za sebe můžu říct jen - zlatě když začal chodit a jen neležel a neřval. :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
20.9.20 21:21
@Bubla Bůčková píše:
Máme doma králíka. Uděláš si ho na česneku? Ha ha ha jsem strašně originální. Přísahám slysela jsem to stokrát :zed:

Divný. Na česneku králíka neznám. By mě to nenapadlo :lol:. Mě vždycky akorát napadne, že by mi bylo blbý králíka sežrat. Je to jak pes, kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
20.9.20 21:30
@Sára 1 píše:
Já jsem alergická na to, když někdo řekne:
kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody… Často jsem narazila na to, že se to fakt nehodilo. Bylo to i tady v nějaké diskuzi. Přijde mi to strašně ohrany. Ta samá myšlenka se dá říct i vlastními slovy. Nebo to samé - musíš vytyčit mantinely. A ještě jedna hláška, ale to si teď nevzpomenu. Celkově to je samozřejmě můj problém, ale nemám ráda, kdyz se to pořád opakuje dokola a zvlášť, když se někdo snaží tím ukázat, jak on by si v té situaci poradil hrave a není narozdíl od někoho úplně blbý. Musím dodat, že já to neposloucham, tak to není důvod, proč mi to vadí.

Jo, to je ono. Taky nemám ráda ustálené fráze. Ale lidi u toho nemusej přemejšlet, tak se jim to asi hodí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová