Decathlon zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56312
19.5.20 18:02
@AvajBr píše:
me taky zajima :mrgreen:ja bych cyklosukni chtela, ale je to vsecko moc kratky :,(

mně jsou krátký všechny sukně, už jsem zvyklá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
19.5.20 18:07
@madyb píše:
Přesně, nevidím důvod proč by děcko vážící 30kg mělo mít těžší kolo, než máme my s manželem. Leginy nebo tričko na běh si tam klidně koupím, už jsem zažila horší oblečky :D, ale pokud nekupuji to nejlevnější tak tak je dec dražší než speciálky. :( Např. jsem dceři kupovala míč na basket za 1000 ale v decathlonu stál 1500! Takže pozor ne všechno je tam levný a pokud ano tak na úkor kvality

míč na basket jsme tam kupovali za 130 Kč.. na takové to házení na koš na dvorku :mrgreen: Profík by asi zaplakal :lol:, ale na tohle to fakt stačí. Mají tam různé úrovně, právě proto, pro jaké účely potřebuješ. Ten nejdražší tam stojí kolem dvou tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.5.20 18:44
@Moise píše:
Jakou?
Já mám odtamtud cyklosukně :mrgreen:

To bude vono…nějaký kraťasy a na tom sukně a fakt super. Na pískoviště úplně v pohodě, k teniskám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.5.20 21:50
@Moise píše:
míč na basket jsme tam kupovali za 130 Kč.. na takové to házení na koš na dvorku :mrgreen: Profík by asi zaplakal :lol:, ale na tohle to fakt stačí. Mají tam různé úrovně, právě proto, pro jaké účely potřebuješ. Ten nejdražší tam stojí kolem dvou tisíc

Dcera přešla do vyšší věkový kategorie, tak jsem kupovala větší. Na ven má taky obyčejný. Je lehký, dobře skáče a neklouže. Akorát zápasy hrají míčem s parametry podle pravidel, tak aby na něj byla zvyklá tak je lepší mít ho i na tréning.. Ten samej co v Decathlonu stál 1500 jsme koupili do 1000. Udávám to jako příklad, že Decathlon určitě není levný pokud se jedná dražší modely. To platí i pro dražší modely kol které se dají sehnat levněji v každé cykloprodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.5.20 07:04
@modravlocka píše:
Tak ten jsem ještě neviděla. 🙂Myslela jsem, že mluvíš o těch šílených maličkých batuzcich za stovku, který má snad každý druhý „turista“.

vim, které. proto jsem psala, že mají „šity“ a střední třídu :-)
tyhle malé batohy jsem nikdy nemněla v ruce, ale ani jsem je na nikom neviděla rozpárané, takže soudím, že jsou alespoň dobře ušité. Minimalismus se může hodit, když máš batoh jen tak pro strejčka přibalený v kufru nebo v cyklobrašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.5.20 07:21
@Pudloslava píše:
vim, které. proto jsem psala, že mají „šity“ a střední třídu :-)
tyhle malé batohy jsem nikdy nemněla v ruce, ale ani jsem je na nikom neviděla rozpárané, takže soudím, že jsou alespoň dobře ušité. Minimalismus se může hodit, když máš batoh jen tak pro strejčka přibalený v kufru nebo v cyklobrašně.

Já mám ten úplně extra malinkatý, asi šusťákovina nebo co a dá se sbalit do maličké kapsičky. Používám ho, když jdeme někam na dlouho s krosnou, jsme nadivoko + i někde na pár dní ubytovaní. Pak si ho místo krosny berou s sebou na výlety. Taky při cestování letadlem si do něj dám pár nejdůležitějších věcí, co chci mít při sobě. Zbytek je v krosně. Občas ho použiju i na běžný výlet u nás, když s sebou nepotřebuji moc věcí a stačí mi peněženka, kus chleba a trocha vody. Vleze se do něj i litrová petlahev. Jinak mám na výlety ještě prastarý batoh po tátovi…takový to hnědý tele a nedám na něj dopustit. Hlavně je to teda vzpomínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
20.5.20 07:36

Kupujeme tam tenisky na tělocvik, kroužky, a mladšímu oblečení na atletiku. Máme od nich i stan a spacáky. Kolo, míče, náčiní na stolní tenis..obvykle co je potřeba na sport, tak jdeme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
20.5.20 07:38
@NEITIRI píše:
Já mám ten úplně extra malinkatý, asi šusťákovina nebo co a dá se sbalit do maličké kapsičky. Používám ho, když jdeme někam na dlouho s krosnou, jsme nadivoko + i někde na pár dní ubytovaní. Pak si ho místo krosny berou s sebou na výlety. Taky při cestování letadlem si do něj dám pár nejdůležitějších věcí, co chci mít při sobě. Zbytek je v krosně. Občas ho použiju i na běžný výlet u nás, když s sebou nepotřebuji moc věcí a stačí mi peněženka, kus chleba a trocha vody. Vleze se do něj i litrová petlahev. Jinak mám na výlety ještě prastarý batoh po tátovi…takový to hnědý tele a nedám na něj dopustit. Hlavně je to teda vzpomínka.

Hodně dávno si pamatuji, že se nosily USárny, ale tele jsem ještě na živo neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.23 20:58

Dříve jsem kupovala veškeré sportovní oblečení i obuv v Alpine Pro, Nord Blanc, Woox…Pak na mateřské bohužel nebylo tolik peněz, ale sportovního oblečení a bot bylo potřeba snad ještě víc, kvůli výletům s dětmi atd, tak jsem začala sobě i synovi kupovat v Decathlonu a Lidlu. Přišlo mi, že vydrželo tak nějak stejně, kvalita ucházející a cena mnohem nižší. A když něco malý znicil, tak to tak nebolelo :oops: I po nástupu do práce jsem zůstala u těchto obchodů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat