Dědictví - podraz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24741
14.4.26 09:08
@stinga
@Anonymní píše: Více

tak já bych hlavně nikdy nikomu žádnou hypotéku ani úvěr nesplácela, ani dětem, ani rodičům, vídám pořád, jaké peklo to pak v rodinách a mezi známými dělá, stačí, když se mezi nimi změní vztahy/poměry a průs-er je na světě.
Tohle je špatně nastavené už od samého začátku a matka tomu tím případným vyšachováním sourozence jen dodala korunu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 11:03

Moje matka přepsala dům na bratrance zcela bez upozornění, ostrouhala jsem já, sourozenec, 4 vnoučata. Řekla, že to byl její barák, její rozhodnutí, a nám je do toho šumák. Právně má pravdu, bylo to její dědictví. Reálně rozes.rala celou rodinu, barák vem čert, ale že tohle udělala tátovi, se kterým je skoro 50 let, a který celý život dře do úmoru, aby se jeho rodina měla dobře, to jsem nerozdýchala a asi nikdy nerozdýchám. Že nám to neřekla, nevyslechla si k tomu názory, naše finanční možnosti… A prý, že bratranec za ní přišel, že by ten barák chtěl. :zed: Moje jediná rada, když vše víš, je komunikovat, komunikovat, komunikovat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1841
14.4.26 11:37

Někdy mě přijde, že čím jsou ty matky starší tak je to horší… občas si říkám, zda je dobrý, aby měli stále svéprávnost… včetně mojí matky samozřejmě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21090
14.4.26 12:02

To znam. Hlavne se zavdecit cizim lidem. Deti maji prece povinnost mit rodice radi a bavit se s nim, at udela cokoliv, takze tem netreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
14.4.26 15:08
@Limi123 píše: Více

Přijmout to nemusí, ale to je asi tak všechno, co s tím reálně udělá. Může přestat dál platit, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová