Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VLAD-PRAHA píše: Více
To je veřejná diskuse a ja tady muzu diskutovat o tom, proc by te uživatelky z mimina chtely/nechtely nechat nakukovat pod sukně. Není to OT, porad jsme v tematu.
Cetla jsem první, druhou diskuzi a do teto jsem šla, protože v te druhé někdo upozornil na tuto diskusi a ze uz to dava smysl a ono to komplexně i s touto diskusi uz dava nejaky obraz a o tom diskutujeme. Pokud ti tato diskuse vadí, muzes me dal přeskočit a ignorovat.
Jsem si to musela vygooglit, o co se vůbec jedná. A dík, přešla mě chuť na oběd.
![]()
@Yasmina21 píše: Více
Ale proč? Konečník má spoustu nervových zakončení a proto dotyky tam ať už jazykem, penisem či jiným předmětem poskytují neskutečnou slast.
@VLAD-PRAHA píše: Více
A který je ten druhý? Tady je chlapů víc, ale žádný z nich nedeklaroval, že by zrovna tohle byly jeho oblíbené praktiky, a to jak aktivně, tak i pasivně.
![]()
@Klopotkova píše: Více
Takže souhlasíš s tím, že jsi chlap, anebo s tím, že jsi troll? ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nevím, dotyky něčím třeba ano, ale jazykem… Jen z té představy se mi navaluje.
S ohledem na toho druhého, opravdu nemusím zažít všechno. ![]()
@MyMelody píše: Více
Ale problém je, že ty nediskutuješ k tématu. Ty tady řešíš mě osobně místo toho, aby ses vyjadřovala k mému vláknu a k tomu, o čem ta diskuze reálně je. Skládat si o mně nějaké internetové obrázky z jiných témat není žádná diskuze k věci, to je jen osobní stalkování. Pokud k tématu vlákna nic nemáš, tak mě klidně přeskoč ty.
@Anonymní píše: Více
Příště bych ho chtěla v roli asexuála. Tu ještě neměl, ne?
@Anonymní píše: Více
On si změnil jméno?
![]()
Příspěvek upraven 01.07.26 v 13:37