Dej mi pusinku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
29.6.15 08:06

@dendule4 maly taky, vracime se 4 x na pusinku a „papa“ krici jeste pet minut po odchodu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 08:07
@Barborkaa26 píše:
Mě to teda vadí taky! Já osobně tedy bojuji s mmými rodiči, protože nerespektují mojí a manželovu výchovu, my řekneme, že ji ještě nebudeme dávat „normální“ jídlo a co se nestane? U našich ji nafutrují přesolenou bramboračkou.. :zed: Malé bude 11 m

jee:D moc to hrotis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.6.15 08:09

@MarieOVMUC to byl jen příklad ;) je to na vše, co my řekneme, tak oni naprostý opak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 08:18
@Barborkaa26 píše:
@MarieOVMUC to byl jen příklad ;) je to na vše, co my řekneme, tak oni naprostý opak..

ja nevim, jak jste tam casto, pro me osobne je lepsi se nehadat a pokud je s nimi dite maximalne jednou tydne a neohrozuji ho na zivote a dusevnim zdravi, at se vyblbnou:D mam nastesti v pohode tchyni, ikdyz to taky nekdy stoji za to:D porad vsude capal umela barviva a kupovala ty nejlevnejsi dzusiky.. tak jsem jednou na rodine oslave zminila, ze znama ma rakovinu a ze je to pravdepodobne typ, ktery vznika jako dusledek pozivani barviv (vymyslela jsem si to:D)
a ze ty cervene jsou z brouku.. no.. a hnedka se to nekupuje:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.6.15 08:20

@MarieOVMUC právě, že naši od nás bydlí asi 10 min, takže to pak je často a i když jsme jim několikrát říkali, že si tohle nepřejeme, odkývají a za pár dní je to tu znova :zed: mají první vnouče, tak jestli tím? Tchýně s tchánem úplně super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.6.15 10:33
@Barborkaa26 píše:
Mě to teda vadí taky! Já osobně tedy bojuji s mmými rodiči, protože nerespektují mojí a manželovu výchovu, my řekneme, že ji ještě nebudeme dávat „normální“ jídlo a co se nestane? U našich ji nafutrují přesolenou bramboračkou.. :zed: Malé bude 11 m

No, já občas s rodiči bojuju taky, ale tohle je teda větší mazec. Ono nejde ani tak o to jídlo jako takové, nemyslí to zle ani nechtějí malou otrávit. Ale je hrozné to nerespektování rodičů a to, že jí to nakonec dají, je hotový výsměch. Já nejsem pro nějaká razantní řešení, snažím se leccos přejít, ale v tomhle případě bych odešla a nějakou dobu trucovala. Prostě buď mě budou respektovat nebo malou nevidí. Taky už jsem tím musela párkrát vyhrožovat („to je jedno, že ty se mami nemažeš, prostě malou na procházce tím krémem ve 30st. namažeš, nebo jdeš sama“), naštěstí na čin zatím nemuselo dojít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.6.15 10:34
@MarieOVMUC píše:
jee:D moc to hrotis:)

Podle mě ne, výchova rodičů by měla mít respekt u všech, včetně prarodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.6.15 10:35

@allinka ano, správně jsi to pochopila :) to samý, jako, že si myslím, že v 11m má na čokoládu hromadu času… nebo, že ji nebudu 24 hodin chovat, proč ale, když leze, obchází nábytek a kam chce, se dostane? mám prý spartakiádní výchovu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 11:05
@allinka píše:
Podle mě ne, výchova rodičů by měla mít respekt u všech, včetně prarodičů.

NEKDY CHCE CLOVEK TOLIK RESPEKTU, AZ JE VSEM PRO SMICH. Sry za caps. To si nemuzes vynutit a cekat, ze se lide zmeni a budou skakat jak ty piskas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.6.15 11:06

@MarieOVMUC to ne, ale my jsme rodiče a je to naše dítě, my vychováváme, ne děda s babičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 11:08
@Barborkaa26 píše:
@MarieOVMUC to ne, ale my jsme rodiče a je to naše dítě, my vychováváme, ne děda s babičkou

to je pravda, ja si jen proste vazim rodiny a dobrych vztahu a chce to trosku nadhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.6.15 11:22
@MarieOVMUC píše:
to je pravda, ja si jen proste vazim rodiny a dobrych vztahu a chce to trosku nadhled.

Podle mě to teda rodinné vztahy moc neutuží, když se prarodiče v podstatě vysmívají dceři za zády :-(
Já se ten nadhled snažím mít, když nejde o nic vážného, tak to nehrotím, ale pokud výslovně zakážu do jednoho roka jiné jídlo než mnou nachystané, a dítě dostane za pět minut něco jiného, tak je to hodně přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 12:24
@allinka píše:
Podle mě to teda rodinné vztahy moc neutuží, když se prarodiče v podstatě vysmívají dceři za zády :-(
Já se ten nadhled snažím mít, když nejde o nic vážného, tak to nehrotím, ale pokud výslovně zakážu do jednoho roka jiné jídlo než mnou nachystané, a dítě dostane za pět minut něco jiného, tak je to hodně přes čáru.

tak si to vem z jejich pohledu a zase to je o te pseudo vlastni dulezitosti na nasem malem osobnim pisecku, kterou se kazdy snazime dosahnout. D Oni jsou daleko starsi, vychovali nas asi jim tezko vymluvis, ze vsechny tyhle moderni, podle nich vymysly, jsou naprosto nezbytne pro preziti a ze jednou tydne chvili na stojaka nosene dite bude mit dozivotni skoliozu, koncici „kvasimodem“, ze dite, ktere dostane sladke, bude mit hnedka adhd, nocni besy a spatny prospech, ze dite, co se vodi za rucicku a posazuje bude chudacek mrzacek… :zed: asi bys chtela porad poslouchat od mladych, ze jsi vlastne k nicemu, nic nevis a neumis a mrzais jim dite.. pak ano, pak se ti smeji za zady, protoze jim nic jineho nezbyva.. jak jsem psala vyse, respekt si nevynutis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.15 12:27

Vis ty co, s tim jidlem, to je tez na hlavu postavene, mi babicka rikala, ja decka hnedka pomalu v porodnici rvli omackama na smetane jen aby byly zdrave (nerikam, ze jsem to delala, ridila jsem se citem) a zijeme? nerikam, kdyby mi nekdo rocni decko chtel narvat necim skodlivym, ale jestli mu jednou za cas daji neco „co ma chut“..? o tom tahle diskuze ale neni, ze? tak si nekazme mile tema hadkama o blbostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.6.15 16:21

Dědečkové, babičky i všichni ostatní by neměli mrňouse nutit k něčemu co sám nechce. Ono by se jim také nelíbilo, kdyby je někdo nutil k líbačce s někým s kým nechtějí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí