Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Capelucia Taky si myslím, že nejhorší je těhotenství. Porod vaginalne to může ještě dorazit, ale těch pár měsíců tlaku na spodek nevymazes.
@rmot píše:
To máš jednorázově, nebo máš stálý přísun?
Ne, to bych potřeboval, aby „se“ to samo
jednorázově někam odklidilo ![]()
@Kutil Tom píše:
Ne, to bych potřeboval, aby „se“ to samojednorázově někam odklidilo
Aha
Já ještě nemám letošní pokácené staženo z lesa, takže to tu zaplním. To to nikdo z okolí za slušný peníz nekoupí? Vždyť po dřevě je teď slušná poptávka.
@rmot píše:
AhaJá ještě nemám letošní pokácené staženo z lesa, takže to tu zaplním. To to nikdo z okolí za slušný peníz nekoupí? Vždyť po dřevě je teď slušná poptávka.
Mokrou vrbu nikdo nechce ani za odvoz
to je dřevo akorát k vzteku, to ani neuschne. Navíc je to v blbě přístupném místě.
Partner umí mnohem víc, třeba veškeré práce v domácnosti, veškeré opravy a servis vozového parku, zajištění a oběhání úředních záležitostí, zahrádku a servise kotle.
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.
Máme to krásně rozdělené!
@Kutil Tom píše:
Mokrou vrbu nikdo nechce ani za odvozto je dřevo akorát k vzteku, to ani neuschne. Navíc je to v blbě přístupném místě.
Tojo, vrba za to sraní fakt nestojí. Spálit na fleku pokud to jde.
Nemyslim si, ze by jakakoliv prace, musela byt nutne rozdelena na muzskou a zenskou…zalezi na tom, co komu vyhovuje a bavi, kazdy ma talent na neco jineho…meho ex treba hodne bavilo vareni a doma pomahal tak nejak se vsim…mne zase nevadi posekat zahradu, vycistit bazen, natrit plot, pribit planku
…ani jine venkovni prace, pokud jsou v ramci mych fyzickych moznosti, mi nevadi. Uklid domacnosti jsem vzdy nesnasela ![]()
My máme dvě dcery a syna. Ani jednoho neučíme neukazujeme jim, že to je mužská nebo ženská práce. Protože máš tohle pohlaví, tak to dělat nemusíš.
@sirikit píše:Škopková by čapla pytel cementu i se Škopkem
Představila jsem si Škopkovy.
@Trolejbus píše:
Partner umí mnohem víc, třeba veškeré práce v domácnosti, veškeré opravy a servis vozového parku, zajištění a oběhání úředních záležitostí, zahrádku a servise kotle.
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.Máme to krásně rozdělené!
To je konečně ženská!
![]()
Chlap maká a Ty zdobíš.
![]()
Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ou
asi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví
![]()
@Kutil Tom píše:
Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ouasi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví
![]()
S čím zápasíš?
@Trolejbus píše:
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.Máme to krásně rozdělené!
To je bomba! Tak to ji mas zlatou a on ma hodne testosteronu!
@Kutil Tom píše:?? Si opravujes sam auto
Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ouasi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví
![]()
@KalamityJohn píše:
S čím zápasíš?
Ale furt s něčím
výhledově mě na jedné pixle čeká spojka, práce za trest, pomocný rám dolů, převodovka ven, většinou jsou zarezlé šrouby, matice v kastli se protočej, takže tam ještě vrtáš díry a matice musíš uvnitř přivařit… tak si říkám, jestli to mám zapotřebí, nebo jestli se někomu pomstím a dám mu to udělat ![]()