Děláte chlapské práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12746
9.11.22 16:53

@Capelucia Taky si myslím, že nejhorší je těhotenství. Porod vaginalne to může ještě dorazit, ale těch pár měsíců tlaku na spodek nevymazes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.11.22 17:22
@rmot píše:
To máš jednorázově, nebo máš stálý přísun?

Ne, to bych potřeboval, aby „se“ to samo :mrgreen: jednorázově někam odklidilo :dance:

• Citovat
  • Upravit
8516
9.11.22 17:44
@Kutil Tom píše:
Ne, to bych potřeboval, aby „se“ to samo :mrgreen: jednorázově někam odklidilo :dance:

Aha :) Já ještě nemám letošní pokácené staženo z lesa, takže to tu zaplním. To to nikdo z okolí za slušný peníz nekoupí? Vždyť po dřevě je teď slušná poptávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.11.22 18:11
@rmot píše:
Aha :) Já ještě nemám letošní pokácené staženo z lesa, takže to tu zaplním. To to nikdo z okolí za slušný peníz nekoupí? Vždyť po dřevě je teď slušná poptávka.

Mokrou vrbu nikdo nechce ani za odvoz :mrgreen: to je dřevo akorát k vzteku, to ani neuschne. Navíc je to v blbě přístupném místě.

• Citovat
  • Upravit
146
9.11.22 21:18

Partner umí mnohem víc, třeba veškeré práce v domácnosti, veškeré opravy a servis vozového parku, zajištění a oběhání úředních záležitostí, zahrádku a servise kotle.
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.

Máme to krásně rozdělené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
9.11.22 21:47
@Kutil Tom píše:
Mokrou vrbu nikdo nechce ani za odvoz :mrgreen: to je dřevo akorát k vzteku, to ani neuschne. Navíc je to v blbě přístupném místě.

Tojo, vrba za to sraní fakt nestojí. Spálit na fleku pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.11.22 21:49

Nemyslim si, ze by jakakoliv prace, musela byt nutne rozdelena na muzskou a zenskou…zalezi na tom, co komu vyhovuje a bavi, kazdy ma talent na neco jineho…meho ex treba hodne bavilo vareni a doma pomahal tak nejak se vsim…mne zase nevadi posekat zahradu, vycistit bazen, natrit plot, pribit planku :)…ani jine venkovni prace, pokud jsou v ramci mych fyzickych moznosti, mi nevadi. Uklid domacnosti jsem vzdy nesnasela :D

• Citovat
  • Upravit
74217
9.11.22 21:55

My máme dvě dcery a syna. Ani jednoho neučíme neukazujeme jim, že to je mužská nebo ženská práce. Protože máš tohle pohlaví, tak to dělat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151924
10.11.22 14:25
@sirikit píše: :mrgreen:
Představila jsem si Škopkovy.
Škopková by čapla pytel cementu i se Škopkem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77760
10.11.22 18:06
@Trolejbus píše:
Partner umí mnohem víc, třeba veškeré práce v domácnosti, veškeré opravy a servis vozového parku, zajištění a oběhání úředních záležitostí, zahrádku a servise kotle.
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.Máme to krásně rozdělené!

To je konečně ženská! :palec: :mrgreen:
Chlap maká a Ty zdobíš. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.11.22 20:18

Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ou :cert: asi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21904
10.11.22 20:21
@Kutil Tom píše:
Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ou :cert: asi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví :andel: :dance:

S čím zápasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.11.22 20:25
@Trolejbus píše:
Já se jenom válím, a buzeruju. Držím kasu a listuji v časopisech.Máme to krásně rozdělené!

To je bomba! Tak to ji mas zlatou a on ma hodne testosteronu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.11.22 20:25
@Kutil Tom píše:
Dneska mám depresi a chlapské práce mě se.ou :cert: asi začnu dávat auta do servisu, už mě to nějak nebaví :andel: :dance:
?? Si opravujes sam auto 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.11.22 20:28
@KalamityJohn píše:
S čím zápasíš?

Ale furt s něčím :D výhledově mě na jedné pixle čeká spojka, práce za trest, pomocný rám dolů, převodovka ven, většinou jsou zarezlé šrouby, matice v kastli se protočej, takže tam ještě vrtáš díry a matice musíš uvnitř přivařit… tak si říkám, jestli to mám zapotřebí, nebo jestli se někomu pomstím a dám mu to udělat :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky